Sayfa 210/268 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Sayın beşiktaşk siz ve sayın KM çıkarı oluşana kadar bu hissenin gitmemesi için hep bir neden olacaktır değil mi?)) Benim 20 küsür yıllık yatırımcılık sürecinde ben hep bunu gördüm.. İşin tuhafı da söyledikleriniz hep değru ve çıkıyor. Zaten burada yazan ben hariç herkes sizin görüşünüze göre hareket ediyor orası da işin ilginç ve korkutucu tarafı... Yaratandan ötürü ben yine de sizi seviyorum..
    Sn gundem,

Herkes kendi sahsi kazancı için calısıyor bu hayatta şimdi cıksa birisi bana bir aksam yemeği ısmarla dese kimse dönup bakmaz has.ktr der gecer ama aynı kişiden bir cıkarı varsa sizi NUSRET e bile göturur dunyanın hali böyle olay kişisel değil. HAYAT dediğimiz hep boyle değilmi zaten?
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

2.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    Mete:
    Ooo Bülent büyükugur 1 milyon lot çekmiş

Halka açıklık 53.3 olmuş....
    bu ara bi 20 civarı hareket gelebilir ...ve oqlarda bi süre yataya baglayabilir ...ucuz kaldık ..ytd
    Bildiğim kadarıyla ortaklık yapının içinde Evli, Vanguard ve Dimensional Fund ın da yüklü lotları olduğunu hatırlatayım...

3.  Alıntı Originally Posted by bjg Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla ortaklık yapının içinde Evli, Vanguard ve Dimensional Fund ın da yüklü lotları olduğunu hatırlatayım...
    Selam sayın bjg. Sizce bu saydığınız fonların sayın KM'la koordineli olma durumu var mıdır? şahsen ben bu fonların sayın KM'dan çok bağımsız hareket etmediklerini düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce şöyle bir görüşümü paylaşmıştım. Sayın KM şirketinin iyi hallerini bizim(benim) gibi küçük yatırımcılara paylaşmasını düşünmediğimi yazmıştım. yıllar GPH konusunda yatarımcılara yapılanları görünce bu görüşümü doğrular nitelikte. Bunu ayrıca şöyle de teyit edebiliriz sayın KM ve tahta yapıcı hisse satmak peşinde değil, aksine dünya ve ülke konjüktüründe yaşanan her türlü olumsuzluğu yatırımcı aleyhinde kullanarak bir bezdirme operasyonu uyguluyor Bu benim bir zat yaşadığım çok az bir glyho hisse alış emrinde yaşadım
    Şuraya gelmek istiyorum, Sayın KM eğer holdingten çıkmak için gerekli şartları sağlarsa; sizce bu şirkete ne kadar bir değer biçilir. Bu değer biçme olayından önce varlıkların yeniden değerlenmesi yapılır Son olarak olası bir borsan çıkış kararı alınırsa glyho borsadan çıkış çağrı fiyatı ne olur. Saygılarımla...

4. Son zamanda petrol epey düştü kuruvaziyer gemileri için olumlu sonuçta yakıt maliyeti epey vardır bu peki gph ye faydası olur mu acaba

Alıntı Originally Posted by bjg Yazıyı Oku
    Üstad, eskiden çeşitli oranlarda ortaklığı olan şirketleri aşağıda sıraladım. Şu an bu şirketlerin GLYHO'daki paylarını görebileceğimiz bir platform var mı?

- İstanbul portföy %4,84 (kaynak KAP)
    - Norges Bank
    - Fellow bank PLC
    - Dimensional Fund Advisors LP
    - SVB
    - Evli
    - Vanguard

Doğrudan ve dolaylı %34,76 patronda + %11 BB'de. Halka açıklık %53,33. Daha önce %51,76'ya düştüğü olmuştu.

6.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Son zamanda petrol epey düştü kuruvaziyer gemileri için olumlu sonuçta yakıt maliyeti epey vardır bu peki gph ye faydası olur mu acaba
    Ustad 2025 ocak 27 31 4 gece miami den mexico cozumel rezervasyon yaptım suite oda 2 kişi 17xx dolar. Heee dersen 2 kişi iç oda olsun 500 600 dolar. Yunan adası parasına )) var gerisini sen hesapla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7. Reis geçen hafta Rixos tersane açılışında TR ye gelen turist ve kruvaziyer turizmden övgü ile bahsediyordu ve yeni limandan bahsetti. Hadi hayirlisi diyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Ustad 2025 ocak 27 31 4 gece miami den mexico cozumel rezervasyon yaptım suite oda 2 kişi 17xx dolar. Heee dersen 2 kişi iç oda olsun 500 600 dolar. Yunan adası parasına )) var gerisini sen hesapla
    Reis Türkiye’de bile kuruvaziyer tatili popüler olmaya başladı twiterda falan paylaşım yapanlar ilk kez çıkanlar vardı bende merak ediyorum nasip olur inşallah çünkü dediğin gibi çok uygun ye iç gez daha ucuzu yok reis

Sayfa 210/268 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •