Sayfa 210/383 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 3060 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

ABD Merkez Bankası (Fed), gösterge faiz oranını %4,75 seviyesine indirdi (Beklenti %4,75, Önceki %5,00)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Eskiden emekli ev alırdı şimdi kira bile ödeyemiyor

İYİ Partili Türkoğlu, Meclis'te iki Türkiye'yi karşılaştırırken AKPâ'li Musa Küçük, önce "Yeter be kardeşim" diye tepki gösterdi, sonra "Seni elimden feriştahı gelse alamaz"dedi.

https://www.sozcu.com.tr/eskiden-eme...emiyor-p102524

AKP'li MV iktidarın haksızlıklarına çok büyük tepki göstererek çok büyük muhalefet etmiş!

Ama benin takıldığım nokta şu; sizin duymaya bile tahammül edemediklerinize, bu halk yıllardır yaşayarak katlanıyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

3. Günaydınlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    VİOP hafif ekside açılış yaptı bist 100 8900 üstünde,bankalarlan gitti ama sıkıntılı genele yayılmadığı için,PETKM 18 altında hala,çoğu hisseler bunu katlayarak gitti,bu hala 17-18 sürünüyor.GS o kadar galip geliyor 7 bile yapmıyor,yani sportifler sıkıntılı,16 yakan ISCTR bile 11 vs uzar,bugün cuma haftanın son günü,yine borsada satış bekliyorum,sebep malum iktidarın mali politikasını borsa beğenmiyor güvende vermiyor,en başta enflasyon oranları uyduruk,gerçekçi enflasyonun çok altında,iktidar guya şark kurnazlığı yapıyor,buna kendi çevresi bile inanmıyor,yabancı bu yargı sistemine göre ülkeye hiç gelmez,bir yargı halkın üstünde sopa olarak kullanılmaz,tek adamın emrindede bir ülke olmaz,üstelik devamlı yanlış yaptığı halde hala ülkenin başında...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    BU trt ne kadar adi kanal,adamlar kayyım atamasını savunuyor,neymiş terör odaklarına yardım yaltaklık yapmışlar belediye gelirlerini çarçur etmişler,ulen usulsüz ihaleleri verenler kim,içini boşaltan kim sizin pisliğinizi temizledi o başkan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Eskiden emekli ev alırdı şimdi kira bile ödeyemiyor

İYİ Partili Türkoğlu, Meclis'te iki Türkiye'yi karşılaştırırken AKPâ'li Musa Küçük, önce "Yeter be kardeşim" diye tepki gösterdi, sonra "Seni elimden feriştahı gelse alamaz"dedi.

https://www.sozcu.com.tr/eskiden-eme...emiyor-p102524

AKP'li MV iktidarın haksızlıklarına çok büyük tepki göstererek çok büyük muhalefet etmiş!

Ama benin takıldığım nokta şu; sizin duymaya bile tahammül edemediklerinize, bu halk yıllardır yaşayarak katlanıyor.
    Aldığım tazminat 1 ev 1 araba alırdı,2 defa tazminat aldım,ilki 1980-ikincisi 2003,ama 1980 çok iyiydi Ankaradan çok iyi daire parasıydı,şimdi öyle bir daire Ankarada 15 milyon ortalama olarak.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aldığım tazminat 1 ev 1 araba alırdı,2 defa tazminat aldım,ilki 1980-ikincisi 2003,ama 1980 çok iyiydi Ankaradan çok iyi daire parasıydı,şimdi öyle bir daire Ankarada 15 milyon ortalama olarak.
    Geçmişte çalışıp emekli olanlar son şanslı jenerasyondu, çalışarak ev araba alınabilir, evlenebilir iyi bir gelecek kurabilirdin, hadi yapamadın emekli olduğunda en azından 1 ev alma şansı vardı.

Şimdi ise toplam kazanç ortalaması ile bunları yapabilmek mümkün değil, peki bu gelecek kazanç nereye gitti?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Geçmişte çalışıp emekli olanlar son şanslı jenerasyondu, çalışarak ev araba alınabilir, evlenebilir iyi bir gelecek kurabilirdin, hadi yapamadın emekli olduğunda en azından 1 ev alma şansı vardı.

Şimdi ise toplam kazanç ortalaması ile bunları yapabilmek mümkün değil, peki bu gelecek kazanç nereye gitti?
    O geleceği RTE çaldı,şimdi bir tazminat sadece dairenin direklerini alıyor,bunlara destek verenlere ne diyeyim,o zaman bir tazminat bugüne göre 2-3 milyondan aşağı değildi,oda en düşüğü,şimdi kimse 1 milyon tazminat alması imkansız.

Sayfa 210/383 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •