ABD Merkez Bankasý (Fed), gösterge faiz oranýný %4,75 seviyesine indirdi (Beklenti %4,75, Önceki %5,00)
ABD Merkez Bankasý (Fed), gösterge faiz oranýný %4,75 seviyesine indirdi (Beklenti %4,75, Önceki %5,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Eskiden emekli ev alýrdý þimdi kira bile ödeyemiyor
ÝYÝ Partili Türkoðlu, Meclis'te iki Türkiye'yi karþýlaþtýrýrken AKPâ'li Musa Küçük, önce "Yeter be kardeþim" diye tepki gösterdi, sonra "Seni elimden feriþtahý gelse alamaz"dedi.
https://www.sozcu.com.tr/eskiden-eme...emiyor-p102524
AKP'li MV iktidarýn haksýzlýklarýna çok büyük tepki göstererek çok büyük muhalefet etmiþ!
Ama benin takýldýðým nokta þu; sizin duymaya bile tahammül edemediklerinize, bu halk yýllardýr yaþayarak katlanýyor.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Günaydýnlar
VÝOP hafif ekside açýlýþ yaptý bist 100 8900 üstünde,bankalarlan gitti ama sýkýntýlý genele yayýlmadýðý için,PETKM 18 altýnda hala,çoðu hisseler bunu katlayarak gitti,bu hala 17-18 sürünüyor.GS o kadar galip geliyor 7 bile yapmýyor,yani sportifler sýkýntýlý,16 yakan ISCTR bile 11 vs uzar,bugün cuma haftanýn son günü,yine borsada satýþ bekliyorum,sebep malum iktidarýn mali politikasýný borsa beðenmiyor güvende vermiyor,en baþta enflasyon oranlarý uyduruk,gerçekçi enflasyonun çok altýnda,iktidar guya þark kurnazlýðý yapýyor,buna kendi çevresi bile inanmýyor,yabancý bu yargý sistemine göre ülkeye hiç gelmez,bir yargý halkýn üstünde sopa olarak kullanýlmaz,tek adamýn emrindede bir ülke olmaz,üstelik devamlý yanlýþ yaptýðý halde hala ülkenin baþýnda...
BU trt ne kadar adi kanal,adamlar kayyým atamasýný savunuyor,neymiþ terör odaklarýna yardým yaltaklýk yapmýþlar belediye gelirlerini çarçur etmiþler,ulen usulsüz ihaleleri verenler kim,içini boþaltan kim sizin pisliðinizi temizledi o baþkan![]()
Geçmiþte çalýþýp emekli olanlar son þanslý jenerasyondu, çalýþarak ev araba alýnabilir, evlenebilir iyi bir gelecek kurabilirdin, hadi yapamadýn emekli olduðunda en azýndan 1 ev alma þansý vardý.
Þimdi ise toplam kazanç ortalamasý ile bunlarý yapabilmek mümkün deðil, peki bu gelecek kazanç nereye gitti?
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri