Sayfa 211/301 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. "Vur Gerilla vur, Kürdistanı kur.." derdi zepevenk Kadir, buna İnanırdı.. Ama 6 yılda 35 bin PKK/hdp/li Gerillasının .mına koyulup leşi toprağa gübre olunca yüreği dayanamamış hastanelik olmuş gavvat.. Tez zamanda eşek cennetinde ülküdaşlarına kavuşması dileğiyle.. Türk/Atatürk düşmanları için vereceğimiz tek ve değişmez reçete budur..

2. Cübbeli; "Kadın kadınla lezbiyenlik ettiğinin resmini paylaşıyor, ondan sonra Milli Takımda oynuyor. Biz itiraz ediyoruz. Bize ‘ne fitne çıkarıyorsun’ diyorlar. Kendi kendine ne günah işliyorsan Allah’la senin aranda beni alakadar etmez. Ama sen internete koyup da niye bütün milletin kızını, gelinini bu işlere teşvik ediyorsun?"
    Yahu Cübbelim boşa endişelenme bunlar doğuştan kodlu işlerdir, hiçbir kız Ebrar'ı görünce biraz da ben lezbiyen olayım demez.. Ebrar'ın bulduğu gibi bir piliç bulamadım da kıskandım de, hak vereyim sana..

3. YeniCHP'li Türk yurttaş, eskiden beri Atatürkçüyüm dediğin için bu ihanetler hakkında uyarılıyorsun yok eğer ben çoktan vazgeçtim artık Açılımcı oldum diyorsan buraları okumana gerek yok, geç git..
    FETÖ’cü askeri öğrencilerin yüzde 58’i itirafçı oldu.. Askeri okulların yazılı sınavlarını çalıntı soru ile kazanan, mülakatlarını da aday numarası üzerinden şifreleme yöntemiyle geçen FETÖ mensubu askeri öğrencilerin aileleri CHP Gnl.Merkezi’nde bir araya getirildi... Her biri henüz ortaokul ikinci ve üçüncü sınıfta, FETÖ dershanelerine giderken örgüte katılan bu gençlere, götürüldükleri “ışık evlerinde” önce iki şey öğretiliyordu; birincisi Atatürk’ün “Deccal” ikincisi FETÖ elebaşı Gülen’in de sözde “mehdi” olduğuydu.... Nitekim, 288 darbe davasında işledikleri suçlara göre askeri öğrencilerden 61’i ağırlaştırılmış müebbet, 352’si müebbet, 106’sı süreli hapis cezası aldı. 154 askeri öğrenci hakkında, darbe suçlamasıyla ilgili olarak beraat kararı verildi... Özellikle 2010’den sonra, askeri okulların; yönetimi, öğretim üyeleri, sınav komisyon üyeleri, 16 bin dolayındaki öğrencilerin neredeyse tamamı FETÖ mensuplarından oluştu.... Varacakları bir yer yok, üzüldüğüm tek nokta; terör örgütü PKK ağzıyla yazılmış Barış Bildirisinin imzacılarından ve FETÖ’nün paçavrası Taraf isimli gazetenin yazarlığını da yapmış CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Yüksel Taşkın’ın başını çektiği kampanyanın CHP’nin adına ve hatırasına zarar verecek olması. https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...-oldu-41944498
    Kim bu Yüksel Taşkın?.. Ak Parti’yi “Siyasete bakış tarzı olarak dinci Kemalizm” diye tanımlıyor... Gülen Cemaati Ak Parti’nin siyasi yönelimlerinden, popülizm yapmasından ve toplumu din üzerinden kutuplaştırmasından çok rahatsız diyor.. Y.Taşkın, “Barış Bildirisi”ne imza attığı için Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Marmara Üniversitesi’nden ihraç edildi. İhraç kararı ile ilgili yaptığı açıklamada, PKK ile yapılmaya çalışılan “Çözüm Süreci”ni savunan Taşkın “Çözüm süreci devam etseydi birileri belki barışı savunduğumuz için ‘Cumhurbaşkanından talimat aldığımızı’ dahi iddia edebilirdi. Üstelik biz sabit kaldık, aynı değerleri savunmaya devam ediyoruz. Suçumuz ilkeli olmak mıdır?” ifadelerini kullandı. https://aydinlik.com.tr/haber/bu-da-...pesinde-215638

4. Prof.Dr.Şebnem Korur Fincancı'nın bir önceki başkanı ve hâlen yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV) sitesinden: "TİHV Akademi, 'Barış İçin Akademisyenler: Güncel Durum' raporunu yayınladı. Rapora göre, KHK'larla ihraç edilen barış akademisyenlerinin yüzde 39'unun tam zamanlı bir işi yok. Yüzde 14.2'si asgari ücretin altında ücretle çalışıyor. Yüzde 36.8'i sosyal güvenceye sahip değil. On akademisyenden birinin sağlık güvencesi dahi yok."
    Kürdistan için Türk halkının çocuklarını katleden PKK/hdp'liler hendek ayaklanmalarını başlattığında ezilmelerini önlemek için "Barış Bildirisi" yayınlayarak Türk halkına ihanet eden bu .ok tulumları bu Türk/Atatürk düşmanları asla acıma haketmediler..

5. CHP'li Engin Altay: HDP'nin PKK ile ilişkisini görmedim
    https://www.veryansintv.com/chpli-en...isini-gormedim
    İşte HDP EşBaşkanları aşağıda "Biz PKK'yız" diye haykırmış!. Bu sözleri silah tehdidi altında söylemediler yürekten söylediler ve hiçbiri hiçbiryerde vazgeçtik pişmanız diye tek söz etmediler.
    -EşBaşkan Demirtaş;"Apo'nun heykelini dikeceğim" "PKK terör örgütü değildir" "Kandil savaş değil barış merkezidir"
    "PYD-YPG onurumuzdur" "PKK sizi tükürüğüyle boğar" " Hükümetin müzakere için muhatapları BDP, KCK, Öcalan ve PKK’dır.”
    --Eşbaşkan Sezai Temelli, "Barışın muhatabını yok sayarak Kürt meselesini çözemezsiniz. Bu meselenin muhatabı da sayın Öcalan’dır."
    "Cumhur ve Millet ittifakına karşı Kürdistani ittifak yarattık.."
    --EşBaşkan Sebahat Tuncel, "Kürt halk önderi sayın Öcalan'ın gelip müzakereleri özgür bir ortamda yürütmesini istiyoruz" “Bugün kan akmıyorsa Öcalan sayesindedir.”
    --EşBaşkan Gültan Kışanak:“Kürt sorunu, Kürt halkını ve onun iradesini, Kürt halk önderi sayın Abdullah Öcalan’ı muhatap kabul ederek çözülecek bir sorundur.”
    --GenelBaşkan Ahmet Türk:“Sayın Öcalan Türkiye’de barışçıl bir sürecin oluşması için çaba sarf ediyor; muhatap almak zorundasınız.” “Kürtler bir halktır, dilleri vardır.Kendi bölgelerini kendilerinin yöneteceği anlaşılırsa sorun çözülür” dedi
    --EşBaşkan Pervin Buldan:,"Oy atarken aklınıza Öcalan gelsin" "PKK terör örgütü değil" "Sn.Öcalan'ın arkasındayız" "Kandildekiler yoldaşlarımızdır"
    “Kürt sorununun çözümü için sayın Öcalan, BDP ile Kürt halkı ve gerillalar muhatap alınmalıdır. Bir tarafı dışında bırakırsanız süreçten olumlu sonuç çıkmaz.”
    --EşBaşkan Mithat Sancar, “İmralı’nın kapılarını açın ki barışın yolu sonuna kadar açılsın. Barışın yolu
    açılacaksa Öcalan mutlaka ve mutlaka bu yolun ışığı olarak en önemli rolü üstlenecektir."
    --EşBaşkan Serpil Kemalbay, “Öcalan’ın projesi demokratik siyasetin önünün açılması projesidir.”
    Şimdi burada Engin Altay'a kızacak bir şey yok, suçlu HDP'lilerdir. Çünkü PKK olduklarını kamuya açık alanlarda bildirmişler ama yukarıdaki bu bildirimlerini noterden onaylatıp kurye ile Engin'e tebligat yapmamışlar, ne yapsın fukara Engin yani!..
    Pekiii, tebligat gelse alırmıydı? Asla.. Gerçeği söylemek zorunda kalırsa Dersimli Kemal'in defterini düreceğini de bilir, öyle de uyanıktır....
    Son düzenleme : METEPOSTA; 22-11-2021 saat: 10:25.

6. Kemal Bey liste hazırlamıştı tepkiler sonrasında “Helalleşme” adına: *Roboski Katliamı mağdurları ile helalleşecekti… Roboski kelimesi de özellikle kullanıldı Uludere denmedi mesela Kürt seçmene göz kırpmak adına, HDP’nin jargonu kullanıldı bilinçli olarak. Pardon da Uludere olayında iktidar kim? AKP… Niye AKP değil de CHP “Helalleşmek” durumunda?.. *Diyarbakır Hapishanesi mağdurları ile helalleşecekti Kemal Bey… Niye Metris’te, Mamak’ta işkencelerde,Filistin askılarında hayatını kaybeden devrimcilerin mağduriyetlerini ağzına almadı da Diyarbakır Hapsanesi dedi Kemal Bey mesela? Zira Diyarbakır Hapishanesi ve oradaki insanlık dışı uygulamalar 80 darbesi ile birlikte Kürt siyasi hareketine mensup olanlara yapıldı. İyi güzel tabii ki bunlar ile helalleşelim de Metris’te Mamak’ta işkence altında inim inim inleyenler ile kim helalleşecek? Ha bu arada Diyarbakır Hapishanesi işkencelerinde iktidarda kim var? Askeri darbe cuntası… Niye askeri darbenin kapattığı CHP “Helalleşiyor” ? 28 Şubat mağdurları ile helalleşecek Kemal Bey… Kim iktidarda o yıllarda DYP-REFAH YOL iktidarı. Niye o yılların siyasi aktörleri “Helalleşmiyor” da CHP tüm suçu üzerine alıp “Helalleşiyor” https://haberalternatif.com/tehliken...kinda-misiniz/
    EskiCHP'li yazarlarımız "Kemal Bey"in 11 yıldır yaptığı ölümcül yanlışları sayfa sayfa durmadan yazıyorlar onu saflıkla doğruya davet ediyorlar ama kavrayamadıkları şey şu, o yanlışlar sizler için yanlışdır "Kemal bey" için değildir. Tersine atalarının ayaklanma amacına %100 uygundur onun için sizin "Doğruya davet"iniz onu sadece kıs kıs güldürüyor.. ..Bu yazarlarımız ciğerin kediye emanet edildiğine bir türlü ayıkamadılar..

7. Demirtaş:“Kürt halkının devlete özür borcu yoktur. Bununla birlikte, Kürtlerin siyasi temsilcilerinin kendi eksiklikleri ve hataları nedeniyle hem Kürtlere hem de diğer kesimlere bir özür borcu vardır. Benim de yazımda açıkça belirttiğim buydu. Yoksa mağdurun egemene özür borcu yoktur, olamaz.”
    Atatürk'ün yaptığı gibi Türkiye'yi Kürdistan yapacağız dedikleri daha ilk günlerde ayı geçirmeden hızla yargılanıp topluca göğe çekilselerdi ne PKK/hdp'li Kürtçüler onbinlerce insanı katletme ne de vatan haini EşBaşkanları böyle konuşma fırsatı bulamazdı... Bilelim ki, geciken adalet adalet değildir...

8. Binali bey, "Amerika'da enflasyon 0'dan yüzde 7ye çıkmış. Bu ne demektir 7 kat artış." demişsiniz. Bir Gemi.Mak.müh. olarak 7/0'ın sonsuz 7/1'in 7 olduğunu bilecek kadar matematik de yok mu, ayıp oluyor ama.!.

Sayfa 211/301 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •