1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Topladıkları kağıtlar hariç diğerlerinde pek bir şey yok adamların malları değerli olduğu için bir müddet daha böyle gidecek sanırım ( pala yeterince satana kadar ) veya belki biraz daha yukardan vermek istiyordur garanti vadeli 9,92 altına kırırsa kesinlikle dikkatli olunmalı dolar / tl takip ediyorum henüz al vermedi bekliyorum. Dolar long olacak gibiyim .Şimdi az satış geldi 10 2021 dolar kontratına bakalım birkaç gün sonra belki durum düzelecektir al verene kadar sabır ediyorum. Altını dün 1823 den geri aldım suan 1813 oldu aynı şeyi petroldede yaptım erken ayrılıyorum karın büyük bir kısmı hep dışarda kalıyor.
Bistte çoğunluğu elinde tutan gruplar karşılıklı paslaşıyor. Spotta da vadeli de de bakiyeye bakıyorlar, ky ne tarafta fazlaysa tersi yönünde hareket ediyor.
Kumarhanelerdeki masa hesabı, kasa her zaman kazanıyor.
Düzgün çalışan sermaye piyasalarımız olsaydı bunlara izin vermezdi, bizde neyazıkki adamlar geçimini ky dan vadeliden çarptıkları neyse onula gidiyor.
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
Palanın çarpamayacağı tek kişi spottaki hisse sahibidir. Hisseyi alıp tutuğun an e tepeden kucağına verdiğin yapacağı hiçbirşey yok.
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
Baskı öğleden sonra biter, bakalar öncülüğünde ralliye devam..
Kim yazdı bu gün yükselecek diye, hemen düşecek desin başka türlü paçayı kurtaramıyacağız
alıyom düşüyo, alıyom düşüyo, ilave ede ede boşta alım yapmaya para kalmadı acil ters tarafa gideriz desin kurtuluş yok.
robotların hepsi full sorta geçti ben onların tersine long yapıp duruyom. az artı olsa 5-10 puan bu sefer full short olucam.
sonumuz hayrolsun.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri