Sayfa 211/218 İlkİlk ... 111161201209210211212213 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Yumusak Makine...Bu kitabi okumayi kimseye davsiye etmiyorum...Bu kitap nette var. Indirdim emme tabletten acamadin. Bu kitabi indirip, buraya pdf olarak atacek bir vetandas var ni? Kesin cennete gider abi.

Seni kategorize etmeye çalışırlar. Seni kendi kafalarındaki resme uydurmak isterler ve uymazsan çok bozulurlar. Bir şeyler yapabilmeye ne denli yakın olduğunu görmektir yazı; bütün sanatların amacı budur. İnsan başka ne ister ki, ne zannederler – inanmadığın bir yolda yürümek isteyeceğini mi düşünürler? Bence sanatçılar dünyayı ele geçirmeli çünkü bir şeyler yapabilecek yegane insanlar onlar. Gazete sayfalarından çıkma politikacıların bunu bizden almasına neden izin verelim?William S. Burroughs - “ Yumuşak Makine ”

2. quant ya da yerli adıynan guvant eyidir ya hacı
    netekim
    aslolan bilinçtir
    o da ufaktan buyuğe doğru buyuyerek ilerler
    kanserli hucredede bu beyledir
    ganserli hucreyi yenen hucrelerde de aynısımdır
    yane maks plank denen adam parçacık teorisi ile azcık aymıştır emme bunun ilerleme ya da zayıflama sabiti yoktur
    bilim yakınsama yapar
    yaparda gerçekte tabiyat ana nın buna uyma zorunluluğudur
    guvant bilen adam bilinç li olur
    bilinç dunyayı değiştirenilir
    para pul guç guvvat, hep bi bilincin alt ürünüdür.
    yav alman amerikan otonom kendi kendine giden kamyon araba çoktan yaptı mersede audi felan
    hollandalı pisiklet yapmış çok mu
    zate olay o kadan basit ki
    al bi gps li cep tilifon bağla bisiklet gidona, yönü bilmemneyi de pedalı zenciri çevircek gibi progranla, isteduğun yere getsung emme hımbıllık yaradır, pisiklet pinincene baldır arka bölge alt kasları çalışır , hattakinem ilk bikaç pisiklet pedal çevurdugunde sankim orgazmik bi olay oldu sanırsanda, bahmışın iki dakka sonra yanma oluşmuş, ya ısınırsın ya da başların pisiklete deyup inip akbil basıp yoluna toplu taşımaynan devam neyim edersin, yani guvant ı , genelde ruya analizinde de kullanabilin, normalde, insan anca uyanırkene aklında galan ruya parçacıklarını hatırlayabilir, derin uykudakileri hatırlayamaz, haa bu hatırladıklarınla alt bilincini onarabilin, yoksa istedugun psikiyatris e get, fayda etmez, hep hatalı kararlar alıp dururun. yane aklıma guvant hakkınd a gelen bunnar, devamı gelmeyecek, ben anca bu kadan yorumlayabiliyom Valla. yani doğru bilinç vicdana uyuyosa, devam, uymuyosa stop veya yön değiş, manasında guvant çalışmaları yapabilmeli, radarlar genelde hep içe dönük olmalı ki, dış dunyaya döner ise ya dedikodu ile vakit kaybedilir ya hep hatalı geri bildirim alınılarak, ya gerileme ya da yerinde sayma sayıklama durumu oluşabilir. Eyi sabahlar herkese, erken yatıp erken kalkmak eyidir, kısmetler sabah gun ışırkene dağıtılr derler.

3. Gubaklı ayva ...bunlar nedir gece yarısı paylaştıkların ya ooolm ömründe bisiklet mi görmedin motosiklet mi görmedin

Kuantumle bunların ne alakası var ya ..Pascal oku diyorum sana ,anlatamıyor muyum yahu..muhahahahaaa

Hayat hoş gerisi boş

4. kitabı bulun.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    kitabı bulun.
    Para versin alsın canım...emeğe saygı ..hep beleş her şey beleş ..iyi alıştı valla.
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Para versin alsın canım...emeğe saygı ..hep beleş her şey beleş ..iyi alıştı valla.
    Hocam bende para ne gezer? )))))))

7. Dun asagidaki huber vardi, bugun bu videoyu kapak gibin koymuslar.

Makbule Cengiz @mak_cen
    ·
    13s

Sevişmek bizim kültürümüzde yok biz daha çok damacana, eşek, taciz, tecavüz falan...!
    Abi gonul ferman dinlemez. Boyle videolari hec tasvip etmiyorum. Bence camdan bu videoyu ceken vetandas sorunlu. Ozel hayat abi bu, emme sevisiyorlar yani...

8. https://www.aydinlik.com.tr/tarih/20...e-bastirilmasi

31 Mart Ayaklanması ve bastırılması 24.7.2017
    Dun jandarmadan perincekcileri oldugu gibin tasfiye ettiler. Aydinlik bugun bu fotoyu koymus. Givras givras givrasiyorlar...
    Nette yapilan atamalarin Kurdoglu Tarikatindan oldugu iddialari var. Masallar...Masallar...Masallar...

Sayfa 211/218 İlkİlk ... 111161201209210211212213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •