Sayfa 213/522 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1 tl.altinda bedelli olmaz diyenler neye dayanarak bunu soyluyorsunuz.
    Sirket karar alir spk.da onaylarsa sorun yok.satilmayanlara taahhutte bulunan olur.
    Merko bedelli basladiginda fitat kacti son ornek olarak verdim.

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    1 tl.altinda bedelli olmaz diyenler neye dayanarak bunu soyluyorsunuz.
    Sirket karar alir spk.da onaylarsa sorun yok.satilmayanlara taahhutte bulunan olur.
    Merko bedelli basladiginda fitat kacti son ornek olarak verdim.
    Bedelli 1TL nominal değer üzerinden yapılır. Bu nedenle değeri 0.8 olan bir hisse senedini kimse 1 liradan almaz. Bu durum nedeniyle SPK onaylamaz.
    Diğer taraftan 4 ayda bir bedelli mı olur, Yuh artık SpK bu kadarına da izin vermez

3. Yanlis bilmiyorsam ışıklar defalarca 1 liranin altinda bedelli yapti. Yanlisim varsa düzeltin

Alıntı Originally Posted by tuprs Yazıyı Oku
    bedelli 1tl nominal değer üzerinden yapılır. Bu nedenle değeri 0.8 olan bir hisse senedini kimse 1 liradan almaz. Bu durum nedeniyle spk onaylamaz.
    Diğer taraftan 4 ayda bir bedelli mı olur, yuh artık spk bu kadarına da izin vermez
    1 tl.nın altındada bedelli yapılabiliyor kural değişti

5. konu bedelli degil bu adam bu hisseyi daha yukarılardan sata bilirdi niye bu fiyatlardan satıyor ortada daha bedelli yok doğmamış çocuğa don biçilmez 1.tl altı bedelli son günlerde birden çok hissede oldu. demek ki yönetmenlik değişmiş

6.  Alıntı Originally Posted by Tuprs Yazıyı Oku
    Bedelli 1TL nominal değer üzerinden yapılır. Bu nedenle değeri 0.8 olan bir hisse senedini kimse 1 liradan almaz. Bu durum nedeniyle SPK onaylamaz.
    Diğer taraftan 4 ayda bir bedelli mı olur, Yuh artık SpK bu kadarına da izin vermez
    onlarca şirket 1 tl altında bedelli yaptı, davul zurna eşliğinde

https://www.akyatirim.com.tr/pdf/Ris...IRIM-FORMU.pdf

7.  Alıntı Originally Posted by koreli0627 Yazıyı Oku
    konu bedelli degil bu adam bu hisseyi daha yukarılardan sata bilirdi niye bu fiyatlardan satıyor ortada daha bedelli yok doğmamış çocuğa don biçilmez 1.tl altı bedelli son günlerde birden çok hissede oldu. demek ki yönetmenlik değişmiş
    2009 da sermaye azaltımı yapılarak bedelli ye yol açıldı, 2013 te 6362 nolu kanunla sermaye azaltımına bile gerek kalmadan bedelliye izin çıktı.

8. atılan takasla dans pistinde eş değiştirir gibi el değiştirmiş. 11.01.2019 da 2252166 tl para çıkışı olmuş bu da dünki dip fiyatı ile bile 2000000 lot etmiyor. işlem hacmine bakarsak galiba 47 milyon filan bu da hisseler ve takasla dans pistinde eş değiştirmeye devam ediyor önceki düşüşlerde para çıkışı yok ve ya ben takip edemedim.benim düşünçem bir oyun var gibi.

Sayfa 213/522 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •