Sayfa 213/333 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. Suriye pazarına girebilirler mesela , hem tatlı yer , tatlı konuşur oradakiler .

2. Ülker'de %100 Sermaye arttırımı mı var Arkadaşlar?

Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    Ülker'de %100 Sermaye arttırımı mı var Arkadaşlar?
    Öyle bir şey yok.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Murat ülker
    Arşivdeki “Buzda Sürüş” videolarıma eriştim ve sizlerle paylaşmak istiyorum! Detayları “DOĞANIN İZİNDE YOLDAN ÇIKMAK” yazımda çarşamba günü anlatmıştım.

İlki İsveç Lapland’da donmuş bir göl üzerinde gerçekleştirdiğimiz benzersiz bir off-road deneyimiydi. Subaru ile sürüş tekniklerini öğrenirken, buz üstünde hızla ilerlemenin verdiği heyecan ve odaklanmanın gücünü bir kez daha keşfettim. Kırmızı Ferrari’yi ise Yahya Ülker kullanıyordu.

Bu deneyim, sadece sürüşten ibaret değil. Cesaret, adrenalin ve ustalık kadar, odaklanmanın, çevreye ve duruma uyum sağlamanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıcısı benim için. Hangi zorlukla karşılaşırsanız karşılaşın, doğru odaklanma ve doğru yönlendirme ile yol almak mümkün" demiş.
    Zenginlik böyle birşey,adamı kudurtur.
    Hisse geri alımı yap desen yapmazlar.

Son 5 yıla baktım,hangi şirket ne kadar kazandırmış diye%1500-4000 arasında çoğu hisse kazandırmış,,ülker %650

Yıldız Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Ülker, ürettikleri gıdaların insan sağlığı için tehlikeli olduğu hakkında dolaşan iddialara yanıt verdi.

"KAPIYA KİLİT VURUR PİYASADAN ÇEKİLİRİZ"
    Sosyal medya aracılığıyla bir açıklama yapan Murat Ülker, “Sadece şunu belirteyim, insanları hatta çocukları zehirlemeye yani öyle diyorlar, ne inancımız, ne ahlakımız ne de insanlığımız izin verir. Böyle kesin bir bilgi olsa o gün tüm işlerimizin kapısına kilit vurur, piyasadan çekilir, insanların mutluluğu için gereken neyse onu yaparız” sözlerini sarf etti.
    Bu haber düşürmüş.
    Destek 114

2025 1-7 Ocak
    Yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Yıldız Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Ülker, ürettikleri gıdaların insan sağlığı için tehlikeli olduğu hakkında dolaşan iddialara yanıt verdi.

"KAPIYA KİLİT VURUR PİYASADAN ÇEKİLİRİZ"
    Sosyal medya aracılığıyla bir açıklama yapan Murat Ülker, “Sadece şunu belirteyim, insanları hatta çocukları zehirlemeye yani öyle diyorlar, ne inancımız, ne ahlakımız ne de insanlığımız izin verir. Böyle kesin bir bilgi olsa o gün tüm işlerimizin kapısına kilit vurur, piyasadan çekilir, insanların mutluluğu için gereken neyse onu yaparız” sözlerini sarf etti.
    Bu haber düşürmüş.
    Destek 114
    Bana göre ülker ürünleri piyasada en sağlıklı ürünlerin başında geliyor....
    Piyasada arza sunulmuş bir sürü adı sanı bilinmeyen marka var...
    Asıl o tip ürünlerin sorgulanması gerekir...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

Sayfa 213/333 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •