Sayfa 214/965 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Burada kendi kendinize işler yapıp yatırımcıyı bölmeyin.Cem Özay bey yeni burada ve birşeyler yapmaya çalışıyor ancak bilmiyorki bu hissede blok olmuş 300 yatırımcı aynı hareket ediyor ve çokda başarılılar.Freecell öncülüğündeki oluşum dışında birşeyler yapmaya çalışmayın.Kafa karıştırmayın.dün aramıza katılan kişi herkesi yönlendirmeye çalışıyor bunlardan uzak durunuz.

2.  Alıntı Originally Posted by efeegecel Yazıyı Oku
    Burada kendi kendinize işler yapıp yatırımcıyı bölmeyin.Cem Özay bey yeni burada ve birşeyler yapmaya çalışıyor ancak bilmiyorki bu hissede blok olmuş 300 yatırımcı aynı hareket ediyor ve çokda başarılılar.Freecell öncülüğündeki oluşum dışında birşeyler yapmaya çalışmayın.Kafa karıştırmayın.dün aramıza katılan kişi herkesi yönlendirmeye çalışıyor bunlardan uzak durunuz.
    ben bu kağıtta 5 yıldır varım ,yahu çağrı davası spk hsk görüşsün demenin nesi kafa karıştırıcı,yalçın bey bu konuda son sözünü söyledi .hiçbir şey değişmez uğraşsak da diyor tüm yönetim sonuçta.sen koyun değilsin arkadaşım bi mail atıp atmamak da kımseye sorcak da değilsin.sen danıstay spk hakımler kurulu görüşmesiyle kuvvetli delillerle fikrini değiştrebilir ihtimal de olsa diyorsan dilekçeni yazarsın ,hemen kalıp cümle belli kafa karıştrmayın bzim yerimize onlar düşünür vs bu ne arkadaş ,ben de vhatsap grubundayım yöneticilere saygımdan paylaşmadım bu örnekleri orda ,hayret bir şeysin

3.  Alıntı Originally Posted by cem özay Yazıyı Oku
    yazılarınıza çok emek veriyorsunuz kendiniz ve bizler için.takdir edici bir yaklaşım ama hocam şu an küçük yatırımcılar olarak spk yetkililerinin hsk hakımleriyle görüşmesini istemeliyiz,sizinki içerik ve de çok uzun bir hukuki içerik ki zaten spk bugüne kadarki savunmalarıyla birçok mahkemenin çağrı lehine karar vermesini sağladı.hepimiz spk gibi milyarca liralık ekonomiyi denetleyen büyük kurumun hakimler savcılar kuruluyla görüşme yapmasına odaklanmalıyız ,bunu talep etmeliyiz
    Ben sadece bu forumlarda yazmıyorum. Kurumlara ve ilgili kişilerde yazıyorum . Tabi bu kısmını kimse göremiyor.

Yazdıklarımımla ilgili kurum ve kişilerin resmin bütününü detaylı ve teknik olarak görebilsinler diye. İnan kurum ve kişiler olayın detaylarının ve tekniğinin hiç farkında değil. Önemli olan herşey anlaşılır olarak sunup gereken taleplerde bulunmak.

konulara vakıf olmayan yatırımcılarda olayı çok perspektifli görüp değerlendirerek ilgili otoritelere etkili bir şekilde sunumlarını yaparak talepte bulanabilsinler diye burdada bazen tekrarlamalar yaparak yazıyorum.

İdari bir dava, idare mahkemesi veya temyizden değilde karar düzeltmeden tersyüz olacak!!, pehhhh be! Hemde ilgili düzenlemeler bu kadar net yalın ilken! Hemde bu durum diğer bütün şirketlere emsal olursa ülkenin bir kurumunun (borsa) işlemez hale getirecek kadar ciddi iken!

4. Yine tetikçiler çıkmış meydana kahraman olmak isteyenler. Yeter artık çekin pis ellerinizi dedikçe pislik yapmaya devam ediyorlar kime uşaklık ediyorsunuz amacınız ne? 5 yıldır şirketi şikayet etmedik yer bırakmadık daha önce yazdım ne kahramanlar geldi uzun uzun yazdı hepsi boş çıktı. Artık çağrı olayı bitti uzatmanın şirketin karşısında olmanın zora sokmanın anlamı ne nasılsa bir sonuç çıkmayacak şikayetlerden anca zaman kaybı bunun yerine şirkete sahip çıkıp gözaltı ve brüt takas tan çıkmak için mücadele verilse yazılar yazılsa daha iyi olur ama tetikçiler buna izin vermez allah belanızı versin

5. ş.. Sayılgan zübükleri

eseme bakkkkk

bak şer... Sayılgan eseme bakkkkkkk

6. Uzun uzun bir bok biliyor gibi yazanlar biz 5 senedir sizler gibi nelerini gördük hepsi boş çıktı millet te böyle uzun yazan iki de mevzuat paylaşanları bir bok sanıp adam yerine koyuyor bilmiyorki bu çok bilmişler yüzünden zaman kaybı yaşıyoruz her daim. Madem çok biliyon ne bok işin var 5 yıldır bu bok hissede onu da söyleyin de bilelim büyük bilgeler

7. Benim gözümde kim şirkete kurşun sıkıyorsa birilerinin tetikçidir. S.b.k da kervanı ele geçirmek için uğraştı ve şirket zora girsin diye forumlara tetikçilerini gönderdi şirketi zora sokmak için her türlü şikayet vb çalışma yaptı sonra bir oteli kaptı. Millet gözünüzü açım artık brüt takas ve gözaltın da çıkmak için mücedele verilsin yatırım yaptığımız şirketi batırmak için başka bizim kadar uğraşan ky yoktur

8. Hadi eskiden olsa tamam diyeceğim çağrı var bilmem ne ama artık bitti bundan sonra yapılacak lar boşa zaman kaybı şirketin önünü tıkamak kim düşünür küçük yatırımcıyı herkesin bir planı var belliki. Kimi birilerinin tetikçisi kimileri grup olarak kendilerini kurtarma derdindi vb durumlar hepinizin allah belasını versin

Sayfa 214/965 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •