Sayfa 214/231 İlkİlk ... 114164204212213214215216224 ... SonSon
Arama sonucu : 1846 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. piyasa beklenen bi hareketi yaptı bugün, 11600'lerdeki direnç bölgesini açılıştaki momentumla kırdı ve arkasına bakmadı, gün içi düzeltme bile yapmadan zirveye yakın kapattı, ath yapmasına %4 kaldı.. tabii zihnimizi açık tutcaz, belki yine buraları direnç yapar, geri döner, uyanık olucaz

ekgyo 2.çeyrek satış raporunu yolladı, hayalkırığı- ilk çeyrek 31 milyar TL konut satmış olan şirket, ikinci çeyrekte 16 milyar satabilmiş anca.. seans sonu kredili kısmını sattım ekgyo pozisyonunun..

2. portföyü boşalttım, artık yükselişlere short fırsatı olarak bakıcam

faiz kararında temkinli duruş ihtimali daha yüksek, sadece 250 bp yapıp temkinliyiz ayağına yatacaklat gibi.. pozitif sürpriz olsa bile karar sonrası yine düşüşe dönebilir, beklentinin bitmesi sendromu

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    portföyü boşalttım, artık yükselişlere short fırsatı olarak bakıcam

faiz kararında temkinli duruş ihtimali daha yüksek, sadece 250 bp yapıp temkinliyiz ayağına yatacaklat gibi.. pozitif sürpriz olsa bile karar sonrası yine düşüşe dönebilir, beklentinin bitmesi sendromu
    Sayın Kuzu'da hisse bazında %25-30 kar elde ettikten sonra kar realizasyonu yapabileceğini söylemişti. Sonra da alın yatın dedi.
    Acaba kar realizasyonu yapmak yerine o da sizin gibi short poz açar mı?
    Çok sık uğramıyor buraya ama Perşembe'ye de az kaldı, belki gelir iki kelam eder

4. Nasıl kar realizasyonu yapalım ki

Bazı hisseler yükselie hiç katılmadı

Mesela ereğli 1 ay önce de 27 tl idi

Kademir 23 tl iken geldi bunu geçti

Şimdi versek bakarsın gider alamayız diye elimizde tutuyoruz emmi 5 yıl ralli dediyse vardır bildiği

Alın yatın dedi

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Nasıl kar realizasyonu yapalım ki

Şimdi versek bakarsın gider alamayız diye elimizde tutuyoruz emmi 5 yıl ralli dediyse vardır bildiği

Alın yatın dedi
    Alın yatın dediği için hisse satmak yerine short poz açmayı kastetmiştim sayım freedım.
    Kuzu'nun söylediği bazı hisseler temmuz başından beri % 25 civarı yükseldi. Vestl, kchol, hatta hektas ve bankaların bir kısmı.

6. ekgyo tahtasında oyak almaya başladı, geleni geçeni süpürdü 75 milyon lot aldı- 1,5 milyar TL, %5+ oldu tahta, sonra alımı kesti hızla göçtü tahta ekside kapadı.. mezartaşı formasyonu mu diyolar ne diyolar ?

sasa 2023 başı 55 cent zirvesini gördüğü gün de oyak yatırım sıyırmıştı tavanları, bi daha iflah olmadı sasa, düşe düşe bugün 8 cent işlem görüyo tahta.. ekgyo nazar değmez inşallah, ama o malı devredenler artık tahtayı daha aşağıda görmek ister kısa vadede

7.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Nasıl kar realizasyonu yapalım ki

Alın yatın dedi
    demirçeliklerde bilanço iyi beklenmiyor, ünlü co raporunda pozitif ayrışması beklenen şirketler-
    tuprs, aygaz, hitit, ttkom, pgsus ve mgros..

kötü ayrışması beklenenler-
    eregl, ttrak, sise, ulker, arclk, ccola

8.  Alıntı Originally Posted by raistlin39 Yazıyı Oku
    Sayın Kuzu'da hisse bazında %25-30 kar elde ettikten sonra kar realizasyonu yapabileceğini söylemişti. Sonra da alın yatın dedi.
    Acaba kar realizasyonu yapmak yerine o da sizin gibi short poz açar mı?
    Çok sık uğramıyor buraya ama Perşembe'ye de az kaldı, belki gelir iki kelam eder
    kuzu uzun vadeli trendi başlattı, uzun vadede al- tut- unut bi taktik.. bi diğer taktik kısa/orta vadeli swing hareketlere oynamak, mesela cari fiyatlardan satıp ağustos ortası/sonlarına kadar bekleyip daha ehven fiyatlardan malı yerine koymak.. acaba faiz kararı/rating açıklamaları sonrası kar satışı gelir mi diye.. yoksa uzun vade için bu fiyatların çok ehven olduğu tartışma-dışı, şirket piyasa değerleri bazında

Sayfa 214/231 İlkİlk ... 114164204212213214215216224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •