Ukrayna Devlet Baþkaný Zelenskiy:
- Rus tanklarý insanlara saldýrýrken Avrupa yetersiz tepki verdi, Ukrayna'ya yardýmda yavaþ kaldý
- Putin'e müzakere masasýnda bir araya gelmeyi öneriyorum
Ukrayna Devlet Baþkaný Zelenskiy:
- Rus tanklarý insanlara saldýrýrken Avrupa yetersiz tepki verdi, Ukrayna'ya yardýmda yavaþ kaldý
- Putin'e müzakere masasýnda bir araya gelmeyi öneriyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kaybedeceðin çok þey kazanacaðýn hiç bir þey olmayan bir savaþ için çok bile neticede insanlar ölüyor. Masaya oturulup iki bölge Rusya'ya býrakýlýp kalan topraklarda tamamen çekilmenin saðlanmasý Ukrayna için en iyi senaryo. Putin'de dün akþam yalvardý bizi ekonomik sistem dýþýna atmayýn diye.
neden ruslar(doðu bloðu) açýsýndan kazaným olmasýn..
*avrupa ve natonun fiziki tepki koyamayacaðý görüldü.
*gaz verip ortada býrakacaðý tescillendi.
*sizin dediðiniz gibi doðu akdeniz tekrar kýzýþacak.
*en önemlisi, çin ve çinden müzdarip ülkeler, yardým gelmeyeceðini gördüler.
*36 saatte yýllarýn batý propagandasý çöktü.
*nerede ayrýlýkçý unsurlar varsa, ukrayna modeli, mantar gibi baþ verecek..
yaðni daha ne olsun ?
bence, nato müdahil olup tarafsýz bölge kursalardý, kanatlarýný esnetseydi, sonuç farklý olurdu
Memento mori
Yok ben onu Ukrayna açýsýndan söylemiþtim.
Erdoðan: (NATO toplantýsý) Sýradan bir kýnama cümbüþüne dönmemeli, NATO daha kararlý olmalý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AKP Kocaeli Ýl Baþkanlýðýnda Þehir Hastanesi Tramvay Hattý ile ilgili açýklamalarda bulunan Ulaþtýrma Bakaný Adil Karaismailoðlu projenin dýþ mihraklar tarafýndan engellendiðini ifade etti. Karaismailoðlu, Bazý dýþ mihraklar vatanýmýza milletimize yaptýðýmýz hizmetleri yasal yollarý kullanmaya çalýþarak engelleniyor, dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Yer Ýmleri