Borsa bugün limoni 9200 sınırını aşan borsa 9100 sınırında...bende borsadaki %10 payımı %15 yaptım,çünkü çoğu hisseler cazip fiata geldi,ya mikiliriz yada voleyi vururuz,bugünkü düşüş ingiliz için,guya bugünlerde açıklama yapacakmış,kesin bir mokluk vardır yine,borsadaki korkum caponların hareketi,adamlar 0.25 faiz yükseltti dünya karıştı,öyleya carry tradeye sonmu veriyorlar endişesi başladı,eğerki tekrar ederse veladdalin amin,11000 üstüne çıkan endex 8000 sınırına dayanmıştı![]()
Kumarın alası tüpçüde,ziraattan aldığı 1 milyar dolar borcu hala ödemedi,servet kaçırıyor diyorlar yurt dışına,söylentilerde ingilterede bir mahalle satın almış diyorlar,artık ne derece doğru bilmiyoruz,nede olsa iktidar tarafından kollanıyor,daha ne işler yapıyor onuda bilmiyoruz.
TRT tam tırt kanal,köpek katliamlarını hala savunuyorlar,neymiş dehşet yaşatıyorlarmış,barınaktakilerini boşaltın sokağa salın sonra bahane yaratın![]()
9100 sınırına inen borsa 9300 kapattı![]()
2800 gören altının onsu 200 dolar düşüşlen 2600 duruldu ve beklemede.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerle ilgili ihbarlar üzerine inceleme başlattı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri