Sayfa 215/445 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Adem bey size zahmet bir arçelik yorumu alabilirmiyiz? Dışarda isim vardı ve şarjım bitti. O 1 saatte olan olmuş? Kaçırdık fırsatı kazananlara bereketli olsun

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ARCLK-GÜNLÜK
    evet dostum bencede büyük bir fırsat kaçırmışsın iyi prim yapmış ve geri gelmiş son 2 günde sert yükselmiş ama kapanışı 200 üssel altında yapmış onun için 15,59 200 ort artık iyi bir direnç olmaya başlamış orayı aşabilirse 16,10-16,58 de dirençleri mevcut
    realizasyon durumunda 14,93-14,57-14,20-14,04-13,80 destekler

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    ARCLK-GÜNLÜK
    evet dostum bencede büyük bir fırsat kaçırmışsın iyi prim yapmış ve geri gelmiş son 2 günde sert yükselmiş ama kapanışı 200 üssel altında yapmış onun için 15,59 200 ort artık iyi bir direnç olmaya başlamış orayı aşabilirse 16,10-16,58 de dirençleri mevcut
    realizasyon durumunda 14,93-14,57-14,20-14,04-13,80 destekler

[IMG][/IMG]
    ortak garan yarin ve haftaya ne yapar direnc neresi

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    La arkadas bu 3oldu siz disari cikiyonuzz endeks ucuyor mubarek cuma gecesi herkes boy abdesti alip yatsun ugursuzluk gitsin
    yarin hep beraber cumaya gidip karinca topigini okuayan yazan cizen zararda karda olan cali arkasinda izleyen kisaca karinca topigine bol kazanc ver ALLAHIM diye dua ediyoruz
    Gitsin ugursuzluklar belalar gelsin paralar
    Aminnn
    Abi kızma napalim nasip değilmiş. Halbukim daha sabah duş almıştım) Kâr ettiğim arçelik geri gelmişken 15.52den tekrar alim dedim. Yukarlarda satış yazdim dışarı çıktım ve şarjım bitti. Geldiğimde gözlerime inanamadım bankalar yüzde 7lerde bizimki ekşi. Dedim hay şansıma sokmmm.

Adem abi sağol. Yarın 16lara tekrar deperse satarım. Kenarda yarısı duruyor. Krdmrd veya bankaları izliyecem. Güzel bir cuma olsun hepimize

4.  Alıntı Originally Posted by aydadans Yazıyı Oku
    ortak garan yarin ve haftaya ne yapar direnc neresi
    GARAN -GÜNLÜK....

7,39 üstünde teknik hedefi 7,80-8,00-ve 8,07 dir ...

7,39 altında destekler 7,26-7,08-6,90 ve 6,70 dir...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    GARAN -GÜNLÜK....

7,39 üstünde teknik hedefi 7,80-8,00-ve 8,07 dir ...

7,39 altında destekler 7,26-7,08-6,90 ve 6,70 dir...

[IMG][/IMG]
    emeğinize saglik...
    teşekkürler

6. tabi garan endeksten pozitif ayrışmış durumda garan 100 üssel üzerinde endeks henüz 50 üssel altında ..

2 ay önce garan endeksten nagatif ayrışmıştı şimdi ise tam tersi endeksten pozitif ayrışmış durumda

7.  Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Abi kızma napalim nasip değilmiş. Halbukim daha sabah duş almıştım) Kâr ettiğim arçelik geri gelmişken 15.52den tekrar alim dedim. Yukarlarda satış yazdim dışarı çıktım ve şarjım bitti. Geldiğimde gözlerime inanamadım bankalar yüzde 7lerde bizimki ekşi. Dedim hay şansıma sokmmm.

Adem abi sağol. Yarın 16lara tekrar deperse satarım. Kenarda yarısı duruyor. Krdmrd veya bankaları izliyecem. Güzel bir cuma olsun hepimize

Yok kardesim kizmak ne haddimize
    bugun uzun zamandan beri ilk defa sabahtan aksama kadar seansi izledim basim agriyor dayak yemis gibiyim borsanin stresi nasil gider geyik yapmazsak...
    Garan 7.24 direncine geldi el tetikte bekliyorum tuzak mi geri gelecek mi direk psikolojiye oynuyor pala neyse bugün hepimiz az cok kazandik...
    O kadar iddali kesin yazdim her zaman boyle kesin iddali yazmam neyseki yine mahcup olmadik.. Kazansanda kaybetsen de stres bitiroyor adami..

8. Yok yok valla siz görüyor sunuz beni başımın kel olduğunu hiç aselsan dan bahseden yok ..

Sayfa 215/445 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •