Sayfa 217/792 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. herkese yeni yıllar uşaklar, umarım 2018 bizim için güzel bir yıl olur, bu kaat illaki hakettiği yere gelecek buna inanıyorum,sağlıcakla kalın,

Alıntı Originally Posted by matador38 Yazıyı Oku
    her şirket bilanço ederine er yada geç ulaşır. 4-5 sene yatayda kalıp 1 senede 10 a katlayan kağıtlar var.
    Haklisin ama iste bizde o sabir yok alip unutmayi beceremiyoruz

yatırım tavsiyesi olamaz

Senedin grafiklerine bakınca ky iyi malladırılıp seneler önce ça...mış hareketleri hep sert,giderse sert gider bana göre dillendikçe hayali grafikler yazılıp çizildikçe git gel Konya olur.Zor Senet hem de çok zor iyi bir haber lazım beklenti lazım yoksa ucuz kalmıs filan bunlar boş iş hikayesi nedir?Bunu bulmak lazım Ytd............

4.  Alıntı Originally Posted by BY PİVOT Yazıyı Oku
    Senedin grafiklerine bakınca ky iyi malladırılıp seneler önce ça...mış hareketleri hep sert,giderse sert gider bana göre dillendikçe hayali grafikler yazılıp çizildikçe git gel Konya olur.Zor Senet hem de çok zor iyi bir haber lazım beklenti lazım yoksa ucuz kalmıs filan bunlar boş iş hikayesi nedir?Bunu bulmak lazım Ytd............
    There is a story...Grup ici sirketlerden seha 35.8 milyon dan 95 milyon sermayeye ,.., selva 20 milyon dan 65 milyon sermayeye 28.03.2017 de tescilletti ....ittfh holding ise sermaye tavanını 150 milyon dan 600 milyon a 08.06.2017 de tescilletmiş ..sermayesini artırmak için hazırlık var gibi 150 ulaşmadan 600 e çekti..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,336
     Alıntı Originally Posted by BY PİVOT Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum Ufacık bir kıvılcım yetebilir
    önemli olan o kıvılcımın ne zaman yakılacağı
    bize burada al sat değil arkamıza yaslanıp seyretmek düşüyor
    1994 ten beri borsadayım hisselerı hep aldığımızda kısa vadeli karları düşündük bundada çoğu zaman başarılı olduk
    yani kısaca günü kurtarmış olduk uzun vade düşünmüş olaydım bakın abartmadan söylüyorum 7 ila 10 mılyon doılar arası bir portfy olurdu bakın bu sitede 2009 yılında 40 bın tllık bır hısse alan arkadaşım var şu an portfy 4 mılyon hala aynı hissede ogun için benım portfy onunkınden %100 daha fazlaydı ve onunlada o hissede tanıştım yani sabretmenın meyvesını almış tabi önemli olan doğru hissede olmak inş bizde doğru hisseyi geçte olsa bulmuşuzdur
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,336

Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum Ufacık bir kıvılcım yetebilir
    önemli olan o kıvılcımın ne zaman yakılacağı
    bize burada al sat değil arkamıza yaslanıp seyretmek düşüyor
    1994 ten beri borsadayım hisselerı hep aldığımızda kısa vadeli karları düşündük bundada çoğu zaman başarılı olduk
    yani kısaca günü kurtarmış olduk uzun vade düşünmüş olaydım bakın abartmadan söylüyorum 7 ila 10 mılyon doılar arası bir portfy olurdu bakın bu sitede 2009 yılında 40 bın tllık bır hısse alan arkadaşım var şu an portfy 4 mılyon hala aynı hissede ogun için benım portfy onunkınden %100 daha fazlaydı ve onunlada o hissede tanıştım yani sabretmenın meyvesını almış tabi önemli olan doğru hissede olmak inş bizde doğru hisseyi geçte olsa bulmuşuzdur
    Sn.ZiCO farkettim de aynı şirketlerde buluşuyoruz Aynı Analiz lemi? Bakıyoruz Aceba Bol Şanslar
    Bakınız Geçmişte Master Yapmış Avrupa da Olan Bir Ekonomist İle SKBNK analizi Yaptık 1.51 den ben dedim.Gidecek Yok dedi Verecekler endeks düşmesiyle 1.23 lerde bulduk kendimizi benim için fırsat yerleri idi altın da kalirsa teknik olara 1 lerdi dedim imkansiz bana kitap tavsiyesin de bulun du dedim geç onları spek olan ve sert hareketli senetlerde kenarrda duracaksin bekleyeceksin.
    Yok dedi; son satis firsati saygim var.Ekonomist adam dedim ki senin eksiğin psikolojiyi bilmiyorsun yol verdim kendisi ne diyeyim. SPEK de bir insan DUYGULAR i var sonuc 1.23 den 2.02....su an 184 galiba neyse isim olmaz artik yani demem o ki yazilana cizilene inan ma bu gun ucuz olan yarın degerini bulur önemli olan sabir dir TRADE en zorudur.Yapabilirsen sen den krali yok. Benim senetler de vadem 3.4 yildir....Olursa olur Olmassa zaten boşa kürek sallarız.Sabir yoksa kazanç da olmuyor malesef......Bok kazançlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,336
    Aynen sayın pivot
    profılınıze gırıp şöyle bir göz attım hep benim takıp ettiğim hisseler
    hatta 2018 yılı için 3 hisse yazmıştım İTTIFAK ihlas ve tire idi
    ihlas ve ittifak sizdede varmış hayırlısı diyelim ya nasip

Sayfa 217/792 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •