Sayfa 217/999 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sayin alenichev

Bu gece yukari gapli acilis yaparmi sizce?
    Zabaha kadar 5.30 lari gorurmuyuz ki? Yani 10.00 a kadar
    Niye ki. Haber falan yok. Bir gelisme olmadi.

Enflasyonun dusuk gelmesi enflasyonun yuksek gelmesinden bence daha tehlikeli

Dusuk gelirse TCMB den faiz artirimi beklentisi artar ve uzerinde baski artar

Beklentiden fazla gelirse TCMB zaten siki durus yaptigi icin pek bir etkisi olmaz diye dusunuyorum.

Sayin alenichev

Bu gece yukari gapli acilis yaparmi sizce?
    Zabaha kadar 5.30 lari gorurmuyuz ki? Yani 10.00 a kadar
    Webster sen hangi sehirde ikamet ediyorsun.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Webster sen hangi sehirde ikamet ediyorsun.
    Angara hocam hayir mi? Bir cok yeri bilirim zamaninda tir soforlugu yaptim soracagin birsey varsa buyur

Niye ki. Haber falan yok. Bir gelisme olmadi.

Enflasyonun dusuk gelmesi enflasyonun yuksek gelmesinden bence daha tehlikeli

Dusuk gelirse TCMB den faiz artirimi beklentisi artar ve uzerinde baski artar

Beklentiden fazla gelirse TCMB zaten siki durus yaptigi icin pek bir etkisi olmaz diye dusunuyorum.
    Enf dusukte gelse yuksekte gelse mb viopta ayari cekiyor dolara olan yine bana olacak yaaaa

5. 5,22 ile başladı dolar.

Angara hocam hayir mi? Bir cok yeri bilirim zamaninda tir soforlugu yaptim soracagin birsey varsa buyur
    Vay Ankara bebesi ha. Cok geldim gittim bugune kadar. Ablam orada yasiyor 98 den beri. Son zamanlarda gitmez oldum

Eski tadi kalmadi artik Ankara nin. Mansur Baskan secilirse bir cayini icmeye gidecem. Sozum var ona.

Bir gun gelirsem sana yazacam, Sakarya da bulusur bir seyler iceriz ya da Besevler, Bahcelievler vs.

Umarim Mamak, Polatli falan uzakta oturmuyorsundur. Sende Cayyolunda oturuyor gibi bir hava var

Ya da Cankaya, o da olmadi Yeni Mahalle.

Dolarda 5.25 onemli bir direnc saatlikte (Yatay ve dikey)

Buranin uzerinde 5.35 e bir ivme beklerim.

Vay Ankara bebesi ha. Cok geldim gittim bugune kadar. Ablam orada yasiyor 98 den beri. Son zamanlarda gitmez oldum

Eski tadi kalmadi artik Ankara nin. Mansur Baskan secilirse bir cayini icmeye gidecem. Sozum var ona.

Bir gun gelirsem sana yazacam, Sakarya da bulusur bir seyler iceriz ya da Besevler, Bahcelievler vs.

Umarim Mamak, Polatli falan uzakta oturmuyorsundur. Sende Cayyolunda oturuyor gibi bir hava var

Ya da Cankaya, o da olmadi Yeni Mahalle.
    Her zaman beklerim hocam
    Saydiklarindan birinde valla bravo tutturdun ama kendimizi desifre etmeyelim burda...sen hangi sehre yerlestin? Oyle birseyler diyordun

Sayfa 217/999 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •