Yeminlen, ben de öyle zannettim.![]()
Yeminlen, ben de öyle zannettim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
[emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
dün halk tv'de kılıçdaroğlu ropartajı vardı...
Türkiyede gizlenen müthiş narkotik gerçeğini ,her tarafın nasıl kokuştuğunu anlattı...
dinlerken insanın midesi bulanıyordu.
medyada , tv'lerde polisin ,jandamanın bu yönde hiç operayonu ile ilgili haberler olmaması acaba tam bir menfaat olayı mı var sorusunu akla getirdi...
ebeveyinlerin mesela okula giden evladınız eğer ki cep telefonunu sattıysa uyuşturucu kullandığından ,kuşkulanın dedi...
mesela amatem nedir ne amaçla kamu hizmeti yapıyor , tam tersi adeta asıl narko ticaretin yapıldığı yerlere dönüşmüş...
tek kelimeyle korkunç dehşet...
son kısmında ,CHP iktidarında diye başlayıp problemli tüm kesimlere mavi boncukları dağıttı...
bütün dertleri 6 ay içerisinde çözüleceği ,faizlerin , borçların silineceği vaadinde bulundu...
sayın başkan iyi diyorun hoş diyorsunda kaynak nerede ?
delikler nasıl kapanacak döviz işi-dış ticaret -borçlar-abuk sabuk vergiler ve oranları ,
hem yüzde 40 vergi var hem o var hem bu var dert var bela var en iyis ben ve benim kafada olanlar o topa girmeyecek tercihler yapalım ...
insan umutla geleceğ nasıl bakacak ...
bunlar vaatlerle olmuyor ?
Aynı belediyeler aynı halk aynı gelirler imamoğlu ve yavaş harcamalardaki kanamaları ,müsrifliği,yolsuzlukları durdurunca baya baya belediyelerin ekonomileri düzeldi ,halkı su faturası yardımlar şu bu vasıtasıyla baya baya rahatlattılar.Ben akp gidince öyle tamamen düzelme değilse de baya baya bir değişimler olacağına inanıyorum.
devri sabık yaratmayacağız diye peşinen iktidardakilere güvence verildi...
yani sizin yaptıklarınıza dokunulmayacak gibi bir anlam çıkar...
önce mb döviz ve altın ve mütahit sözleşmeleri , hastaneler enerji işleri küçüğümden büyüğüne tüm sözleşmeler tümü dahil şu andakilerin tıpkısının aynısı "DİNSİZİN HAKKINDAN İMNSIZ GELİR ,taktiği ... (hazırlık yapıldı mı ? )
????
bir halt olacağı yok.
biraya zam yaptılar bıra alacagıma esrar , krıstal mıdır nedır o tur uyusturucular hurra oldu...ıkı bıra ıcıp cakır keyıf oluyordu oda pahalı olunca uyusturucuya kaydı gencler
Yer İmleri