Alan satan paylaşabilecek ortak var mı
Alan satan paylaşabilecek ortak var mı
Buyurun
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hisse şu anda düzeltme süreci yaşıyor...daha önce geçemediği 2,25-27 seviyesi bu sefer destek olarak çalışması lazım...buradan dönerse ve düzeltmesini bir iki günde tamamlarsa bu sefer 2,36 ları geçerek 2,40-2,50 lere sokulmak isteyecektir...hayırlısı ile bu düzeltmenin bitmesini bekleyeceğim...bakalım kısmetimizde neler olacak ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
düzeltme yapa yapa gitmesi daha sağlıklı...ha bu düzeltmeleri yakalayıp lot artırabileni ben her zaman tebrik ederim...bu konuda çok da başarılı değilimdir ama zaman zaman şansımın yardımı ile başarılı olabiliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
sermayemin diğer yarısı olan gentaş haftalardır yerinde kış uykusuna yatıyor...o hala bilançoyu bekliyor ama orda da bir türlü bilanço gelmiyor....kendimi şu anda tek kollu bir asker gibi hissediyorum...zaman zaman diğer sermayem ile de destekler atmayı çok isterdim...ama ne yazık ki bunu yapamıyorum...orada muhakkak içindeyken bilançoyu görmek istiyorum...uyuz gentaş bak bana neler çektiriyorsun....![]()
Keko dostum senin gibi önümüze ışık tutan biri olduğu müddetçe sürekli seninle gönül rahatlığıyla al sat yapabilirim , güzel insan
teşekürler dostum...bu topiklerde emek veriyoruz bu emek ancak kar edilince anlam kazanıyor...ben ve beni takip etmek isteyen dostlarım ile birlikte kazanmak bana inanılmaz keyif veriyor...tek başıma yemeyi sevmeyen biriyim..umarım yüzümüz kara çıkmaz...
blcyt şu ana kadar hep düzeltme yapa yapa çıktı...2,20 yi gördüğünde ta 1,97 ler kadar inmişti...yine sonraki çıkışta 2,25 leri gördükten sonra yine ta 2,11 lere kadar inmişti...şimdilik de dün geçtiği 2,25-27 desteklerini görmek istedi..yapacak bir şey yok...mecbur düzeltmesini bitirmesini bekleyeceğiz...
blcyt ın 2018 ilk çeyreğinde yapabileceği süpriz 4 milyon üstü bir kar bu hisseyi güzel yerlere taşıyacaktır...bu güzel ihtimali yaşamak istiyorum...bakalım nasibimizde neler olacak ??
Sn keko. Duzeltme kaca kadar iner sence. Ben biraz takviye yapacam...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri