Sayfa 219/865 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Buraları kesik bir ölüm sessizliği kaplamış, sanırım yarın muhteşem Ünal ın elinde kasatura ile tahtada yapacaklarını düşündükçe sesler soluklar kesilmiş. Ehhh mallarında dağıtımını yaptı insafsız, gayri kasap kesilir başımıza. 5 senedir izlediğim film her sene mi aynı senaryo iş yapar valla pes diyorum artık Ünal reyiz. Sorsan bu kadar sazan varsa ben ne yapayım der bize zalımın oğlu zalım. Ne diyelim sende haklısın reyiz.

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Buraları kesik bir ölüm sessizliği kaplamış, sanırım yarın muhteşem Ünal ın elinde kasatura ile tahtada yapacaklarını düşündükçe sesler soluklar kesilmiş. Ehhh mallarında dağıtımını yaptı insafsız, gayri kasap kesilir başımıza. 5 senedir izlediğim film her sene mi aynı senaryo iş yapar valla pes diyorum artık Ünal reyiz. Sorsan bu kadar sazan varsa ben ne yapayım der bize zalımın oğlu zalım. Ne diyelim sende haklısın reyiz.
    Serkalgo, twitter da burada döktürmüşsün, sanki millet kaydederken sen kazanıyorsun. Bi zil takıp oynamadığın kalmış.

3.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Serkalgo, twitter da burada döktürmüşsün, sanki millet kaydederken sen kazanıyorsun. Bi zil takıp oynamadığın kalmış.
    Reyisciler böyledir acidan kederden zevk alirlar[emoji3526]

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Reyisciler kovalasın emi sizi! Ha sahi sizin reyiziniz sizi zaten hergün kovalıyor tahtada. Eeee Reis var Reyiz var! Hemen engeli basalım haddini aşanlara.

Birinin şirketi borçlu(dışarda default a düşme yani temerrüte düşme riski var derler)

Diğerinde borç yok.Üretime devam ediyor.

Diğerinde betona gömülen dolarla borç alınan paralar var ve daha 25 yıl ödeyecek.

Diğeri kar ediyor büyüyor tek derdi küçük ortaklarına nema vermemek.Süründürmek.

Kısaca hep bana hep bana modu bu konuda aynı olabilirler.

Borç yiğidin kamçıdır deyimide mantıklı yatırımlar için denir.

Diğer türlü elin parasıyla gerdeğe girilmez deyimi bizim ülke olarak başımızdaki dert.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    ambalajcılar kagıtcılar maşallah gidiyor.Sahi bu karton ne bok iş yapardı??
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

7. ünal reis keşke bi daha cesaret edip şöyle bi 280 e doğru dalsa keşke. boşver yada bu sefer 360 a da olur. valla benim acımdan problem yok ama nerde o günler kitledi hisseyi 500 e gidiyor satın diyor satmak bi tarafa millet alışa geçiyor. aşagı düşürse yine alışa geçiyor ünal reis aşagı istiyoruz

8. ironi olarak düşünün tabiki öyle bişey yok. şuan 5 günlük ortalama altında 21 /50/200 günlük üstünde işlem görüyor. 5 günlüğün problemide 493 sadece 1 gün tavan kapattığı için ortalamayı yukarı cekti oyuzden. fake bi oluşum yani. 21 günlüğe yapışmış durumda. 451.900. ///50 günlük ise yüzde 4 aşagıda gibi. tekniği cok kötü değil.olgun kaşar yada gavurcası milf de diyebiliriz.ortalamalarla biraz didişebilir sonra durum netleşir. pek bakmıyorum. herkese bol kazançlar

Sayfa 219/865 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •