Sayfa 219/246 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    XAUUSD

Bu paritede H4 mumlar kritik bölge diye işaretlediğim bölgelerin üzerinde kapanış yaptı. Bu yetmedi, bir önceki tepe seviyesi de gece kırılmış. Bu nerdeyse genel trendin yukarıya döndüğünün işaretli. Ama ben hala 1965,05 geçilmeden tam ikna olmicam.

Eğer fiyat artık yukarıya döndüyse, olabilecek senaryo şu şekilde olabilir:

1- Bir önceki tepe seviyesi kırıldı, ve burada birilerinin BUY STOP Emirleri devreye girdi, yani likidite sağlanmış oldu
    2- Kırılan tepe seviyesinin altına fiyatın inmesi ve orada satış formasyonu oluşturması durumunda bir düzeltme başladı diyebiliriz.
    3- Oluşacak düzeltme için de 1945 seviyelerinin hedef olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu seviye hem %50 FIB seviyesine hem de tam da o bölgede bulunan kritik bir Zıplama Bölgesine denk geliyor.
    4- Bu bahsettiğimiz şey olursa tam ideal ölçülerde bir OBO da oluşmuş olucak

Bütün bunlar geleceği tahmin etmekten başka bir şey değil Eğlencesine yani...

Yani resim ile de göstereyim tahmin ettiğim şeyi:

Bu tahmin şimdilik güzel işliyor.

D1 Trendin yukarı dönük olduğunu söylemiştim (bence).

Ve şu anda bir TOBO oluşuyor diye tahmin etmiştim.

Her neyse, fiyatın yarın önce resimde Daire ile işaretli bölgeye kadar geri çekilme yapmasını temenni ediyorum. Bu olurken ben evde olmicam, antrenmanda olucam. Eve geldiğimde inşallah fiyat istediğim yerde olur. O seviyelerde alt zaman dilimlerinde güzel bir mum dizilimi yakalarsam affetmeyip işleme ekleme yapıcam.

Hayırlısı Olsun

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bu tahmin şimdilik güzel işliyor.

D1 Trendin yukarı dönük olduğunu söylemiştim (bence).

Ve şu anda bir TOBO oluşuyor diye tahmin etmiştim.

Her neyse, fiyatın yarın önce resimde Daire ile işaretli bölgeye kadar geri çekilme yapmasını temenni ediyorum. Bu olurken ben evde olmicam, antrenmanda olucam. Eve geldiğimde inşallah fiyat istediğim yerde olur. O seviyelerde alt zaman dilimlerinde güzel bir mum dizilimi yakalarsam affetmeyip işleme ekleme yapıcam.

Hayırlısı Olsun

Tam da beklediğim bölgede olmasını temenni ettiğim bir mum dizlimi oldu.

Hacmi kökleyerek ALIM işlemine girdim.

Ve işlemi açtıktan sonra Haber var mı diye baktım.

Ve bugün ABD tatilmiş.

Allah'ım ya rabbim, atacam kendimi bir yerden. Nasıl bu kadar şanssız olabilirim.

İyi haftalar Selim bey

Nasılsınız..

https://www.instagram.com/reel/CrqyD...UxMzBkMA%3D%3D

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Tam da beklediğim bölgede olmasını temenni ettiğim bir mum dizlimi oldu.

Hacmi kökleyerek ALIM işlemine girdim.

Ve işlemi açtıktan sonra Haber var mı diye baktım.

Ve bugün ABD tatilmiş.

Allah'ım ya rabbim, atacam kendimi bir yerden. Nasıl bu kadar şanssız olabilirim.

Madem Bugün açıklanan Veri yok...

Hacmi kökleyerek açtığım bu işlemi kapattım... Yarına kadar belki de buralarda oyalanir... [emoji17]

Ben de bu sırada balkondan atlamamak için meditasyon yapacağım

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    İyi haftalar Selim bey

Nasılsınız..

https://www.instagram.com/reel/CrqyD...UxMzBkMA%3D%3D
    Iyiyim, siz nasılsınız?

Uzun süredir antrenman yapmıyordum. Bugün yeniden start verdim. Haliyle biraz pert oldum ve yatıyorum.

Biraz serileşmek adına yağ oranımı biraz daha düşüreceğim. O yüzden bugünden itibaren kalori azaltımına da başlıyorum.

Biraz dinlendikten sonra tevrat'ın 2 cildine başlayacağım. Bu defa bir önce ki sefer yaptığım gibi son haftaya bırakmayacağım tabii ki [emoji846]

Bugün veri açıklanmadığını duymak gerçekten sinir etti beni. Dün bütün gün yağmur yağdı ve evde oturup grafik çalıştım. bugünü bekliyordum piyasa açılsın da çalıştığım şeyleri uygulamaya dökeyim diye. Sinirden çatlayacağım...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Siz işte değil misiniz?

Iyiyim, siz nasılsınız?

Uzun süredir antrenman yapmıyordum. Bugün yeniden start verdim. Haliyle biraz pert oldum ve yatıyorum.

Biraz serileşmek adına yağ oranımı biraz daha düşüreceğim. O yüzden bugünden itibaren kalori azaltımına da başlıyorum.

Biraz dinlendikten sonra tevrat'ın 2 cildine başlayacağım. Bu defa bir önce ki sefer yaptığım gibi son haftaya bırakmayacağım tabii ki [emoji846]

Bugün veri açıklanmadığını duymak gerçekten sinir etti beni. Dün bütün gün yağmur yağdı ve evde oturup grafik çalıştım. bugünü bekliyordum piyasa açılsın da çalıştığım şeyleri uygulamaya dökeyim diye. Sinirden çatlayacağım...

Sevindim güzel şeyler oluyor hayatınızda

İnşallah kalori azaltmak neşenizi kaçırmaz.. Benim kaçırıyor da..

Sayfa 219/246 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •