Sayfa 219/1006 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Viop LXII

1. spot seans açılmadan gap için vadeliyi yukarı alırsa olacağı o.

11600ü bekleyecektim long kapatmak için baktım daha spot açılmadan haldır haldır geliyor yukarı, 11512de kapattım longları.

11440 gelirse gene long olurum. 11600 gelirse çıtırlık shorta uygun.

Yeni teknikçim Chat GPT saat başı bilgi veriyor..
    Önemli Destek ve Direnç Seviyeleri
    Destek Seviyeleri:
    11,444
    Ana destek seviyesi. Fiyat bu seviyeden birkaç kez yukarı tepki vermiş. Eğer tekrar test edilirse, güçlü bir alıcı talebi gelebilir.
    11,393 - 11,400
    İkinci güçlü destek seviyesi. Daha önce bu bölgeye yakın işlemlerden toparlanma görülmüş.
    11,200
    Psikolojik destek. Daha derin geri çekilmelerde güçlü bir savunma hattı olabilir.
    Direnç Seviyeleri:
    11,518
    Ana direnç seviyesi. Fiyat şu anda bu seviyeye oldukça yakın ve bu seviyeyi aşmaya çalışıyor.
    11,550 - 11,580
    Üst direnç bölgesi. Eğer fiyat 11,518 seviyesini kırarsa, bu bölgeye yükselme ihtimali yüksek.
    11,630 - 11,650
    Yükselişin devam etmesi durumunda karşılaşılabilecek bir sonraki direnç.
    Şu Anki Fiyat ve Yakınlık:
    Şu Anki Fiyat: 11,518 civarında işlem görüyor.
    Fiyat, 11,518 direnç seviyesine çok yakın. Bu seviyenin kırılması durumunda yukarı yönlü bir hareket olasılığı artacaktır.
    Eğer fiyat bu direnci aşamazsa, geri çekilme ile önce 11,444 desteğine, daha sonra 11,400 seviyesine doğru bir düzeltme yaşanabilir.
    Özet:
    Fiyat şu anda ana direnç seviyesi olan 11,518'de mücadele ediyor.
    Bu seviyenin kırılması, 11,550-11,580 bandına doğru bir hareketi tetikleyebilir.

Eğer direnç kırılamazsa, geri çekilme ile ilk olarak 11,444 desteği test edilebilir.
    Bu seviyelerden işlem yaparken hacim ve momentum gibi göstergelere dikkat edin. Kırılmalarda hacim desteği olup olmadığını doğrulamak önemlidir.

3. Aracı kurum analistlerini işsiz birakacan bu gidişle.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Aracı kurum analistlerini işsiz birakacan bu gidişle.
    Bana şu soruları sorarsan daha detaylı cevap verebilirim,demiş..
    -Prompt: “BIST İstanbul XU30 vadeli endeksinin şu anki fiyat hareketlerini analiz et. Son 5 dakikada hangi yönlü hareketler gözlemleniyor ve bu durumun olası etkileri nedir?”

XU30 endeksinin 15 dakikalık periyotlu RSI, MACD, ve hareketli ortalamalarına dayalı olarak kısa vadeli trend analizi yap. Hangi seviyelerde alım ve satım sinyalleri mevcut?”

“XU30 vadeli endeksindeki önemli destek ve direnç seviyelerini belirle. Şu anki fiyat bu seviyelere yakın mı?”

“XU30 endeksinde alım/satım işlemleri için uygun stop loss ve take profit seviyelerini belirle. Risk/ödül oranını dikkate alarak hedef belirle.”

5. Kısa yoldan bana bi alım satım robotu yap desek? Sonra geçmişe doğru test etsek

Kısa yoldan bana bi alım satım robotu yap desek? Sonra geçmişe doğru test etsek
    Alper en sonunda bofanın robotuna ulaşacann..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Alper en sonunda bofanın robotuna ulaşacann..
    Amma apışır haaa
    https://images.app.goo.gl/iiXWyQsotwDQYqu87

Kısa yoldan bana bi alım satım robotu yap desek? Sonra geçmişe doğru test etsek
    Benim sevdiğim 4 vadeli işlem TRADERı var, amerikalı.. tabi ki
    GPT40'a karakter tanımlaması da yapabiliyorsun..
    Yani DONNELLY'e göre bugün işlemlerin nasıl olabilir..

Donnely'in yazışmalarını, forumlardaki günlük hareketleri GPT bulabiliyor ve kendini kopyalayıp ,onun tarzında
    bilgi veriyor..İstersen Michael Burry de olabilir..

Ben Donnely'in işlem tarzını beğenirim.. stop-loss ve kâr al limitlerini baştan belirler..

Çok şey var, gelişiyor..Biz yazdıkça da o öğreniyor..

Biraz para harcamak şart ,paralı üyelik için GPT-4O

Sayfa 219/1006 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •