Sayfa 219/313 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Sayın avukatım, ikimizde aynı köydeyiz, lakin köyün toprakları çok verimli işleyecek elemanlara ihtiyaç var. bu bilançoda her sey ortaya çıkacak, sabrımızın meyvesi tatlımı olacak acımı görmek için az bir zamanımız kaldı..

2. İnşallah tatlı olur [emoji4] sabrım kalmadı [emoji20][emoji20]

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by albea34 Yazıyı Oku
    Bugün yatrırımcı ilişkilerini aradım.. Yatırımlar da bitti hisse fiyatı neden yerinde sayıyor diye sordum. İlgili arkadaş sağolsun samimi şeklide işlerinin iyi olduğunu ihracat odaklı çalıştıklarından dövizden fazla etkilenmediklerini söyledi. Havacılık ve savunma işlerini sordum, bu sektöre yöenelik çalışmaların yoğun devam ettiğini henüz pazara girmediklerini ancak hedef pazar olarak önem verdiklerini söyled.. Anladığım kadarı ile satışların iyi olduğundan mütevellit iyi bir bilançonun geleceği.. Sahipsiz köyümüze hayırlı olur inşallah..
    Yatırımcı ilişkilerindeki arkadaşın işlerin çok iyi olduğunu söylemesi boşuna değilmiş...Bugünde kapta yapılan açıklama uzun zamandır beklediği,m haberdi.. Bu gömlek bu bedene artık uymuyor.. 5XL gömlek lazım artık..

Ditaş Doğan'ın Hertürlü Kara Nakil Vasıtalarının Süspansiyon ve Direksiyon Sistem Parçalarının İmalatı Kapasite Artışı Projesi ile İlgili ÇED Gerekli Değildir" Kararı Verildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Web Sitesinde Yayınlanan İlanda Konuya İlişkin Şu Bilgiler Verildi:

Niğde İli Merkez, İlcesi Kayseri Yolu Üzeri 3. Km 20-N-Iı Pafta, 3478 Ada ve 22 Nolu Parsel Mevkiindeki Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik Anonim Şirketi Tarafından Yapılması Planlanan Hertürlü Kara Nakil Vasıtalarının Süspansiyon ve Direksiyon Sistem Parçalarının İmalatı Kapasite Artışı Projesi ile İlgili Olarak Bakanlığımıza Sunulan Dosyayı PTD Dosyası İncelenmiş ve Değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. Maddesi Gereğince Hertürlü Kara Nakil Vasıtalarının Süspansiyon ve Direksiyon Sistem Parçalarının İmalatı Kapasite Artışı Projesi'ne Valiliğimizce "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" Kararı Verilmiştir.

4.  Alıntı Originally Posted by veyselduran Yazıyı Oku
    Hissenin 5 milyon Euro civarı borcu var. Geçen bilançoda 5.30 du Euro şimdi 7.30 civarı. 2 tl arttı Euro yani borç 10 milyon tl arttı. 9 aylıkta esas faaliyet karı 7-10 milyon arasında olsa net kar eksi olacağını düşünüyorum. Kriz otomotiv sektörünü de etkileyecektir satışlar düşecektir. Bunlar hisseyi olumsuz etkiler. Ancak ben Doğan Holding in Ditaş için bi yatırım yapacağını düşünüyorum. Kapasite mi artırır, sermayesini mi artırır yada başka bişey mi? Yıl sonuna kadar bi haber yada birkaç haber düşecektir.Ayrıca helikopter parçası satışı biran önce başlar umarım. TAİ ile birlikte yürüttükleri projeler var galiba Selim Baybaş ın 2-3 ay önceki açıklamarından anladığım buydu. İnş iyi haberler çabucak düşer. Ben Doğan Holding şirkete nasıl bir yatırım yapacak merak ediyorum. Elinde 800 milyon dolar var bu parayı Dohol hissedarına temettü vereceğini sanmıyorum yatırım yapacaktır yada bişey satın alacaktır. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bekliyordum haber süpriz olmadı. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Aklım, havsalam almıyor, bu şirket hala bu fiyatlarda nasıl duruyor..

6. İyi şeyler olacak eski göz ağrıma dönme vakti gelmiş
    AYDIN DOĞAN'IN DAMADI DA ATANDI
    Öte yandan işadamı Aydın Doğan'ın kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın eşi iş adamı Mehmet Ali Yalçındağ'ın da Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kuruluna atanması dikkat çekti.

Aydın Doğan'ın ismi son olarak Doğan Medya Grubunu, Demirören ailesine satmasıyla gündeme gelmişti.
    Parasını büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
    Sizi liste başına aldım zamanı gelecek helallesecegiz ama ben DEİSTİM

7. saf tutalım bakalım
    Parasını büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
    Sizi liste başına aldım zamanı gelecek helallesecegiz ama ben DEİSTİM

8. Şimdi ne olacak [emoji16] Osman mı [emoji23][emoji23]

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 219/313 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •