beklemekten başka çaremiz yok
ki yatırım tam da budur..
ben kendi adıma büyüme potansiyeli beklediğim için buradayım..
beyenmeyen gider
anlık dalgalanmalar elbette olacak
bunlar genel resmi unutturmamamlı..
inşallah tüm ky kazanır..
ytd
beklemekten başka çaremiz yok
ki yatırım tam da budur..
ben kendi adıma büyüme potansiyeli beklediğim için buradayım..
beyenmeyen gider
anlık dalgalanmalar elbette olacak
bunlar genel resmi unutturmamamlı..
inşallah tüm ky kazanır..
ytd
Şimdi şirket halka arzinin altinda. Halka arzdan sonra ek bir imalathane yapti, piyasa degeri 1.5 milyon iki makine aldi. Duran varliklari dolar sebebiyle en az 3 kat degerlendi. Yurt ici iken yurtdisinda onun uzerinde ulkeye ihracata basladi. 1.5 milyrlik pastadan 30 milyonluk pay alacagim 2 senede diyor. Sermayemi 5 e katlayacagim diyor yani. Nakit icinde faizsiz 25 milyonluk kredi buldu. Eger ki burdan yukselmezde duserse bende yatirimcisi olarak hem yasal hem bireysel hakkimi ararim. Simdi biz adamlara guvendik. Fason firma degil diye. Buyuyeceginede inaniyorum. Halka arzinin altinda ve bolunmemis. Bekleyecegiz. Insallah bi kent gibi bi ulker gibi buyuk bir firma olur.
Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app
Amin
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
Beyefendi Merhaba ;
Halka arz olduğu günden bu yana bu şirket yatırımcısına kaç kuruş kazandırmış bilginiz var mı ?
Cevap veriyorum 0 (sıfır) kuruş . Şirketin yıllık bilançoları ortada yıl yıl inceleyebilirsiniz . Bunları yıllık olarak incelediğinizde iki şey görürsünüz 1.Şirketin her yıl zarar ettiği 2.Genel yönetim giderlerinin şirket zararlarından büyük olmasıdır . Bu iki veriyi analiz ettiğimiz zaman şirketin şeffaf yönetim sergilemediği manasına gelmektedir.Şişirilmiş genel yönetim giderleri , şirketin ürünlerini doğru müşteriyle buluşturmadığı , ürün kalitesi ve ürün fiyatlamalarının küresel veya ülkesel rekabetin dışında kaldığı da bunların cabasıdır.
Beyefendi ;
Amacımız OYLUM Sınai A.Ş Firmasını kötülemek değil durum tespiti yapmaktır. Aynı zamanda sizden daha uzun süredir bu tahtadayım ve yüklü miktarda bu şirkete yatırım yapmış birisiyim .
Bu sebeple kötü ithamlarınızı aynen size iade ediyorum.
İyi Günler iyi yatırımlar.
Eski topiğede baktım
Burdada durum farklı değil mutlaka tahtayı yönlendirmek isteyen kişiler olcaktır herkes kendi bildiği doğrulara göre yatırım yapar
İnsanları yönlendirmek için algıya oynayan kendini belli eder sanki tek akıllı kendisi...
hisse saatlik bollingera göre fiyatı azalarak devam ediyor..ikili dip yaptı, bakalım tamam mı devam mı?illaki tepki gelecektir..burada al sat yazmak bence vebali büyük..herkes kendi kar ve zararını çekiyor..ben de bekliyorum..ama uzun vadeli tutmam al sat yaparım.tahta zaten çok hareketli.alanın elinde kalıyor![]()
Fuar bitmek uzere insallah bugun yarin guzel bi haber gelirde
su hareketsizlikten kurtuluruz
Yer İmleri