Sayfa 22/440 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 169 - 176 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

2. Ortamın kralları 1.Uluun 2. Luppo 😄 ... petun da tavan’dan aşağıya doğru baya verdiler. Bizim ki kapı gibi. Korona etkisi ile pump eden iki hisse halen devam ediyor. Rtalb, uluun ☺ Bu güçlü duruşun sadece satış patlaması, ek tesisler, lisans depo vb dışında , yabancı ortak işinin ciddi olduğuna da yormak istiyorum 😄yatırım tavsiyesi değildir

3. Hacme takılmayın
    Hacimin düşmesinin meali şu
    Şu an kimse malını satmak istemiyor. Mal kıymete binince kimse tezgahın üstüne koymaz..
    Ayrıca önceden büyük lotları olanlar aldığını satıyor, sattığını tekrar geri alıyordu. Şu an genel alıcı var. Toplayıp satmıyor. Malı bi nevi çekiyo. Bu yüzden hacim düştü. O büyük lot sahipleri satayım derken ,başka büyük bi kurumdan alış olursa lotunu da kaybetme riski var..
    Hee kim satıyo peki? Benim gibi bana yeterci gençlik verdik. Ben tahtada kalıcıyım, şimdilik verdim. Maliyetim alttaydı çünkü. Şimdi bi turda teknikçi gençliğin malını alır, onlarda dirençte satar, 8.80 di benim matematikte çıkan..
    Hem salgından kaynaklı talep var hem de yabancı ortaklık işi var, aklı başında kimse veemez. Hee ben neyi düşündüm verdim, banvşttede 4 den 8 e gitmişti, ordan 2 taban yapmıştı küçükler çil yavrusu gibi dağılmıştı. Burda bi risk var. Şu an açığa satış yok, o zaman vardı,şu an suni tabanla fiyatı çekemez, mecbur hakiki lotları tabana koyacak, ben de pusudayım, o hakiki lotlara tekrar yapışıcam.
    Yok, Senaryo tutmaz, kaçak binenleri ani frenle ön camdan atmazsa, yoluna devam eder tekrar mal alamazsam, benim lehmacun fırını işi yatar (((. Logo nun da banvitinde çıkışında vardım. Logo 4 den 24 e giderken parça parça lotlarımı vermiştim, 24 olfu bi baktım 0 lotum kalmış. Ordan 60 lara gitmişti sonra 35 lere geri düşmüştü.
    Bu çıkışın altı boş değil. Gerçekle uyuşuyor. Şu an suni bişey yok bana göre. Beni takip edenler bilir, bi tahtada suni çıkıyor demiştim, ki ben de alıp satmıştım, günde en az 5 kişi küfür ediyordu bana. Neyse fikrim onu yazarım. Şimdi arada bakıyorum oraya, herkes şirkete patrona küfrediyo.

Burda teşekkür edenler oluyo, görüyorum bilerek cevaplamıyırom. Ben de bireysel minnacık yatırımcıyım. Benle alakası yok. Düşse küfür mü edicektiniz?)) O tahtada bana vebal alıyosun yazıyolardı, suni bu balon diyodum, sonra 5 den 6 ya gitti diye bana vebal aldın yazıyırlardı))) 5 yıldır bıraktığım yerde kağıt. Daha da alta gelmesi lazım, belli ki halen iteleme ile ayakta duruyor.
    Yani kolpaya gerenk yok mayk. Adam nalbur dükkanında, çekmiş gravatı, borsa uzmanı yazmış, millette üstad ne olur, hocam ne dersin)) diye soruyo.
    Hey Allahım.. sanırsın 1 milyar dolaeı var tahtalara yön veriyor. Ebi topu toplasan 100 bin tl si ya var ya yok..
    Yani bu şirketin reklama ihtiyacı yok. Şu an herşey gerçekle uyuşuyor, gideceği yere gider...
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Hacme takılmayın
    Hacimin düşmesinin meali şu
    Şu an kimse malını satmak istemiyor. Mal kıymete binince kimse tezgahın üstüne koymaz..
    Ayrıca önceden büyük lotları olanlar aldığını satıyor, sattığını tekrar geri alıyordu. Şu an genel alıcı var. Toplayıp satmıyor. Malı bi nevi çekiyo. Bu yüzden hacim düştü. O büyük lot sahipleri satayım derken ,başka büyük bi kurumdan alış olursa lotunu da kaybetme riski var..
    Hee kim satıyo peki? Benim gibi bana yeterci gençlik verdik. Ben tahtada kalıcıyım, şimdilik verdim. Maliyetim alttaydı çünkü. Şimdi bi turda teknikçi gençliğin malını alır, onlarda dirençte satar, 8.80 di benim matematikte çıkan..
    Hem salgından kaynaklı talep var hem de yabancı ortaklık işi var, aklı başında kimse veemez. Hee ben neyi düşündüm verdim, banvşttede 4 den 8 e gitmişti, ordan 2 taban yapmıştı küçükler çil yavrusu gibi dağılmıştı. Burda bi risk var. Şu an açığa satış yok, o zaman vardı,şu an suni tabanla fiyatı çekemez, mecbur hakiki lotları tabana koyacak, ben de pusudayım, o hakiki lotlara tekrar yapışıcam.
    Yok, Senaryo tutmaz, kaçak binenleri ani frenle ön camdan atmazsa, yoluna devam eder tekrar mal alamazsam, benim lehmacun fırını işi yatar (((. Logo nun da banvitinde çıkışında vardım. Logo 4 den 24 e giderken parça parça lotlarımı vermiştim, 24 olfu bi baktım 0 lotum kalmış. Ordan 60 lara gitmişti sonra 35 lere geri düşmüştü.
    Bu çıkışın altı boş değil. Gerçekle uyuşuyor. Şu an suni bişey yok bana göre. Beni takip edenler bilir, bi tahtada suni çıkıyor demiştim, ki ben de alıp satmıştım, günde en az 5 kişi küfür ediyordu bana. Neyse fikrim onu yazarım. Şimdi arada bakıyorum oraya, herkes şirkete patrona küfrediyo.

Burda teşekkür edenler oluyo, görüyorum bilerek cevaplamıyırom. Ben de bireysel minnacık yatırımcıyım. Benle alakası yok. Düşse küfür mü edicektiniz?)) O tahtada bana vebal alıyosun yazıyolardı, suni bu balon diyodum, sonra 5 den 6 ya gitti diye bana vebal aldın yazıyırlardı))) 5 yıldır bıraktığım yerde kağıt. Daha da alta gelmesi lazım, belli ki halen iteleme ile ayakta duruyor.
    Yani kolpaya gerenk yok mayk. Adam nalbur dükkanında, çekmiş gravatı, borsa uzmanı yazmış, millette üstad ne olur, hocam ne dersin)) diye soruyo.
    Hey Allahım.. sanırsın 1 milyar dolaeı var tahtalara yön veriyor. Ebi topu toplasan 100 bin tl si ya var ya yok..
    Yani bu şirketin reklama ihtiyacı yok. Şu an herşey gerçekle uyuşuyor, gideceği yere gider...
    Sizin lahmacun fırın işi yatar .. buralardan 2 taban çekmez bu.. 9-10 lardan çekse bu sefer yukarıdan maliyetlenmiş olacaksın. o maliyetin stresini katlanmak ayrı bir süreç..

5.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    Sizin lahmacun fırın işi yatar .. buralardan 2 taban çekmez bu.. 9-10 lardan çekse bu sefer yukarıdan maliyetlenmiş olacaksın. o maliyetin stresini katlanmak ayrı bir süreç..
    Sende haklısın kardeşim. Biraz da belki yaşla alakalı. Gençken daha cesur oluyo insan. Bir de terzi kendi söküğünü dikemez misali))) fiyatlar gerçekleri unutturur, ekran adama satmayacağım dedi malı bile sattırır , derim yılardır burda. Bildiğimi gördüğümü yapamıyırum bazen..
    Aslında anlatırlar ya adam hisse almış unutmuş. Yıllar sonra eşi, bey senğn hisseler vardı ne oldu demiş, adam bi bakmış, aldığı şirkete yabancılar ortak olmuş, hisse 10 kat artmış, temettü lu bu derken pattt milyarder olmuş. Aslında ekrana bakmamak lazım..
    Çok kararsız kaldım yalan yok. Ben her zaman gerçek duruma göre hisse alırım. İnşaatta para varsa oranın şirketleri otomobilse oranın. Şu an gerçek durum Gıda ilaç maske dezenfektan. Ya eczacı ya deva ya da Aselsan. Öpseler bunların dışında kağıt almam. Biraz boşlukta gibi de olmuyor değilim. Lakün bi yerlerden trene tekrar binicem..
    Bu arada sen de iyi borsacıymışsın. Daha önce hiç aynı hissede denk gelmedik sanırım. Teknşk taktikten ziyade işi çözmüşsün 🖒. Yazılarını takipteyim.

Bu arada Ahali, haziranda herşey bitecek güzel olacak zannediyo da, arabacı üretse arabayı kime satacak? İnşaatçı evi kime satacak? İnsanların yaşam ve yemek alışkanlıkları değişti. Bu virüs artık hep ense kökümüzde ürikütecek bizi. Godoman bi arkadaşım var, meşhur bi firmanın gmy si. Nusrette takılır, pilates falan, ekmek hamur işi yemezdi, dün paylaşım yapmış, evde lehmacun yaptım diye. Yani lokantalar restoranlar kapalı evde un ekmek makarna tüketimi artmaz mantığı aslında yanlş mantık. Şu an mekanlar açıkken ekmek hamur tüketmeyenler bile kendini lehmacuna makarnaya vermiş..
    Misal haziranda kaç kişi konsere gider, maça gider? Tatile gider? Çoğumuz toplu ortamlara girmiycez, ya virüs bulaşırsa diye...

6. Deva benim de takibimde, orta vade 20 üstü hedefim var çıkmasın diye dua ediyorum ama çıkıyor nemussuz.. alamıyorum da param yok.. orada oyun dışındayım..

Arkadaşlar borsada en temel kural sermayeyi kaybetmemektir. bugün yarın kazanamayabilirsiniz ama öyle bir gün gelir ki borsa size altın tepside fırsat sunar ama sermayeniz yoksa OYUN DIŞI kalırsınız.. sadece izlersiniz..

7. Eskiden çok daha korunuyordu ky.Halka arzda hisseler kağıt olarak size teslim ediliyordu.Evde sakladığınız için panikde satma imkanıda yoktu.Nezaman imkb de toplandı depoda, işte ozaman kaybettik.Bende transtürk fren vardı .elit sisteme geçildi.Tasu hanım ilk tuşa basıp kütahya porselendi galiba ilk işlemi yapmıştı.Neyse 94 krizinde panikte 9,5 tl den vermiştim tavan gidince kağıt ky cesaret edip alamıyor.sonra kağıt 2500 ü gördü yanlış yazmadım ikibin beş yüz.Arkasından bakaldım rahmetli CEM KARACAnın tamirci çırağının zengin kızına baktığı gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    kısa vade göstergeler aşırı şişti.. bugün hemen tavan yerine onları düzeltseydi iyi olacaktı..

bunların bir düzeltmesi bugün veya yarın illaki olacak.. haftaya yoluna devam edecek diye öngörüyorum..

perşembe-cuma-pazartesi önemli.
    ben olacağı taraftarıyım..

Sayfa 22/440 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •