CFS olayı bitti gibi belkide pandır ın elini kolunu baglayan bu cfs deki belirsizlikti. Yılbaşına kadar zamanı var, ondan sonra tutmayın beni....![]()
CFS olayı bitti gibi belkide pandır ın elini kolunu baglayan bu cfs deki belirsizlikti. Yılbaşına kadar zamanı var, ondan sonra tutmayın beni....![]()
Maxi endeks 1500 iken dedim ki endeks 1700-1800 leri görebilir. Endeks oldu 1640 ben teknikten, grafikten heç anlamam, bilmem nasıl bu öngörüm tuttu sayılır???? Cevap kısa GÖZLEM...haber,olay, gelişmelere bakarak bir yorum yaptım sadece....olaylara birazda empati yaparak bakmak lazım. Pandır 40 yıldır en üst yönetimlerde bu adamın kaç peresi vardır, atıyorum aylık 100bin tl için damadın, 90 lık kocamanların kuklası olmayı neden kabul etsin yada sen olsaydın edermiydin gibi sorulara içinden cevap ver, beni uğraştırma çay içeceğim, saa cevap yazamam şimdi...![]()
Maxi solucan gübresi üretimi için şirket kuruyorum. LEO ya rakip olacağım, pereleri yedirmem ona.. Aylık 2825 tl maaşla gel benim şirkete CEO ol......![]()
Yillik primi 5 milyondur ortak , bu adamlar maas icin calismaz prim icin calisir . Colugu cocugu kucuk adamin 2 sene calissam 10 kagit tokatlasam yeter diyordur ne olacak . Anaokulundan para mi gelir gommustur paralari oraya burada ciftlik nasil olsa takilirim diodur 10 kagit tokatlar temiz . 1.4 milyar kar eden firmada Ceo ya atesler 5 kagit cekirdek parasi
santiyede bile 2-3 maas prim veriolardir yil sonu. Ceo ya 5 Milyon az bile dedim 😃 zaten oyle olmasi gerek faaliyet karindan belli bi yuzde ile anlasacaksin hem adam kazanacak hem patron kazanacak .
Yer İmleri