Originally Posted by
emekli777
Bu yıl başından beri kağıt düşüyor neler neler olmadıki sanayi şirketi değil, maalesef BIST primi de kaçtı bu hisse çok üzdü, kimseyi etkilemek istemem speği olsaydı bu kağıt ta giderdi, bu kağıtta patron satışı oldu, kağıt rezil oldu birileri devamlı para kazandı maldayım bekliyorum ama ahımı çok aldılar yeni girecekler çok iyi düşünsünler,bu hisseye ağlayanlar arttı bu hisse alınır diye girenler,düşeni kırdı,ikili dip yaptı diyenler,KAP Haberlerine inanlarrr ve türlü sebeple heyecanla altın madeni bulmuş gibi girenler vardı umarım zarar etmezsiniz biz satmadık yani zararda oturuyoruz kendi düşüncem bu şirket altın madeni de bulsa birileri bunu speküle eder yüzdesini alır ve biz maliyetimizi göremeyiz bu benim düşüncem asla al veya sat tavsiyem YÖK naçizane yorumum lütfen iyi araştırın yanmayın ben bu parayı kaybettim kabulüm bu asla lot bile almam inanmıyorum ama maliyetime gelirse çıkıcam Vertu ismini bile anmıyacağım patronları inanmıyorlar mı bu dünyada ne kadar yaşayabiliriz ki bu kadar ah almaya değmezdi neyse UMRUM değil.Herkese iyi pazarlar.
Yer İmleri