Sayfa 220/650 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Bu yıl başından beri kağıt düşüyor neler neler olmadıki sanayi şirketi değil, maalesef BIST primi de kaçtı bu hisse çok üzdü, kimseyi etkilemek istemem speği olsaydı bu kağıt ta giderdi, bu kağıtta patron satışı oldu, kağıt rezil oldu birileri devamlı para kazandı maldayım bekliyorum ama ahımı çok aldılar yeni girecekler çok iyi düşünsünler,bu hisseye ağlayanlar arttı bu hisse alınır diye girenler,düşeni kırdı,ikili dip yaptı diyenler,KAP Haberlerine inanlarrr ve türlü sebeple heyecanla altın madeni bulmuş gibi girenler vardı umarım zarar etmezsiniz biz satmadık yani zararda oturuyoruz kendi düşüncem bu şirket altın madeni de bulsa birileri bunu speküle eder yüzdesini alır ve biz maliyetimizi göremeyiz bu benim düşüncem asla al veya sat tavsiyem YÖK naçizane yorumum lütfen iyi araştırın yanmayın ben bu parayı kaybettim kabulüm bu asla lot bile almam inanmıyorum ama maliyetime gelirse çıkıcam Vertu ismini bile anmıyacağım patronları inanmıyorlar mı bu dünyada ne kadar yaşayabiliriz ki bu kadar ah almaya değmezdi neyse UMRUM değil.Herkese iyi pazarlar.
    maalesef sizin psikolojinizi bozmus bu kagıt..
    elinizde bulunan kagıtta bu kadar olumsuzsanız ve daha kötüye gidecegini düsünüyorsanız paranızınız dahada azalacagını bile bile beklemenin anlamı nedir...

bu kagıt 250 lerden 570 lere gelirkende zaten kısa vadede yuzde 100 den fazla prim yapmıs..

sonra anelt , gerel ve diğer olumsuzluklara beraber harekete basladıgı yere dönmüs..

citi deki mallar en basta vardi 5 oldugundada vard 570 oldugundada sonraki düsüslerdede vardi.

o zaman hacimde vardi sartlarda iyiydi o kadar iyi sartlar altında satılmayan lotlar 250 270 arasında satıldı..

hissenin kısmen hacimsiz oldugu bir anda ne hikmetse birden hacim oldu ve 2 günde 2.5 milyon lot yüzde 4 5 lik marj icinde satıldı...

maalesef düsünleriniz cok saglıksız ve bu hisse sizin mantıklı düsünmenizi engelliyor. bence kabullendiyseniz herseyi ekran yada forum izlemeyi bırakın gidin hayatın tadını cıkartın

2. Borsa yatırım ; Bakın ben bu hissesi iki senedir tasimaktayim. Bu siteye bakıp almak isteyenlere nasil kötülük yapabilirim. Belki benim de malım satılır . Ama birilerinin bedduasini nefretini veya küfür etmesini neden işteyim. Varsın benim malım sarılmasın ama kimsenin bedduasini kufurunu duymak istemem. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma diyen bir imanın mensubuyuz. Ah li bir mal varsa bu eninde sonunda birilerinden çıkar. Bir bela gelir. Ben böyle düşünüyorum.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    maalesef sizin psikolojinizi bozmus bu kagıt..
    elinizde bulunan kagıtta bu kadar olumsuzsanız ve daha kötüye gidecegini düsünüyorsanız paranızınız dahada azalacagını bile bile beklemenin anlamı nedir...

bu kagıt 250 lerden 570 lere gelirkende zaten kısa vadede yuzde 100 den fazla prim yapmıs..

sonra anelt , gerel ve diğer olumsuzluklara beraber harekete basladıgı yere dönmüs..

citi deki mallar en basta vardi 5 oldugundada vard 570 oldugundada sonraki düsüslerdede vardi.

o zaman hacimde vardi sartlarda iyiydi o kadar iyi sartlar altında satılmayan lotlar 250 270 arasında satıldı..

hissenin kısmen hacimsiz oldugu bir anda ne hikmetse birden hacim oldu ve 2 günde 2.5 milyon lot yüzde 4 5 lik marj icinde satıldı...

maalesef düsünleriniz cok saglıksız ve bu hisse sizin mantıklı düsünmenizi engelliyor. bence kabullendiyseniz herseyi ekran yada forum izlemeyi bırakın gidin hayatın tadını cıkartın
    Teşekkür ederim önerileriniz için siz yinede dikkatli olun sağlam psikolojiniz ve hayatın tadını çıkartan kişiliğinizle.Bol kazançlar.

4.  Alıntı Originally Posted by lucky26 Yazıyı Oku
    Borsa yatırım ; Bakın ben bu hissesi iki senedir tasimaktayim. Bu siteye bakıp almak isteyenlere nasil kötülük yapabilirim. Belki benim de malım satılır . Ama birilerinin bedduasini nefretini veya küfür etmesini neden işteyim. Varsın benim malım sarılmasın ama kimsenin bedduasini kufurunu duymak istemem. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma diyen bir imanın mensubuyuz. Ah li bir mal varsa bu eninde sonunda birilerinden çıkar. Bir bela gelir. Ben böyle düşünüyorum.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    arkadas borsamı burası yoksa baska birseymi ya..

bende bi kagıt vardi bi fiyatdan aldım aldıgıma sattım sonra 2 misline cıktı. ah ettim alana hayırlı olmasınmı diyeyim...

ne kadar bos bir mantık arkadas.o zaman senin malları isaretleyelim kim almıssa onları ah edelim ona..

malını kendi kararınla satmıs cıkmıssın biriside almıs. almasa da tabandan mal versen daha mı iyyidi.

kimsenin kimseye al yada sat yada alma satma tut tutma deme sansı yok.

ama burada elinde mal varken hisseyi kötülemek dogru degil..

elindeki malı satıp sirketi kötülemekde dogru degil..

elinde mal yokkende en iyisi..

yorumlarınız hicbir bilgiye dayanmıyor. sadece kendi hatalarınızı öne koyup psikolojik olarak etkilenmis olarak yorum yapıyorsunuz..

5.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim önerileriniz için siz yinede dikkatli olun sağlam psikolojiniz ve hayatın tadını çıkartan kişiliğinizle.Bol kazançlar.
    abi her mesajınız olumsuz.

acıkcası belli süre sonra itici oluyorsunuz. elinizde mal varsa ya bilgiye dayalı yorum yazın yada sessizce izleyin bence..

yok 2 sene bekledim yok zarara aldım yok söyle yok böyle...

kendi adıma ben sıkıldım bu topikde bu tür mesajlar okumaktan..

hissenin düsme nedenleri..

anelt oalyı.

gerel olayı.

hissenin sahiplerinin nakit sıkıntısı..
    hissenin istiraklerinin gerceklesemeyen halka arzı.

bunlar hakkında somut veriler varsa elinizde konusalım..

ama ben aldım 2 sene oldu gitmiyor düsüyor lanet olsun buna vs vs bu tür yorumlar acıkcası benim acımdan hicbir anlam ifade etmiyor.

6. bu arada ben sirketle ilgili alım yada satım konusunda hicbir fikir beyan etmiyorum.

istedigin istedigi yerden alır satar yada bekler.

ama kendi verdigi karar sonucu gelipde burada yorum olarak sürekli aynı seyleri yazdıkca forumun ana amacı olan bilgi temel yada teknik analize dayalı yorumlar olmuyor. cünkü gecmis sayfalarda mesela gecen hafta teknik analizle yorum yapana gereksiz yazılar cok oldu.

adam teknik olarak paylasım yapıyor.

altına tühh ben 2 senedir bekliyorum birsey olmaz.

ben 50 lot sattım o lotlar ahlı alana yar olmaz..

uyanın beyler..
    94 yıl once ...

yarın cumhuriyet ilan edildi..

hepimizin bayramı kutlu olsun..
    Son düzenleme : borsayatırım; 29-10-2017 saat: 00:23.

7. Şunu unutmamak lazım;
    Hisseyi sürekli pohpohlayanla sürekli olumsuz yazan arasında hiç fark yoktur,ikiside vebal almış olur.
    Biri pohpohlamayla alır zarar eder başkası olumsuz yazana inanıp satar hisse yükselir vebal alır.
    Yani birinin zararıda kaybettiği karda vebaldır.
    Sayın borsayatırım düşüncelerimi yansıtmışsınız teşekkürler.

8. Kıymetli kardeşim sana ve diğer forum arkadaşlarıma olumsuzluk vermek istemem kusura bakmayın.Çok hevesli ve heyecanlı olduğun için tolerans ve tahammül sabırla başarıyı getirir yoksa yıpranırsın.Sen kendi bildiğin yoldan giderken mutlak doğruları dayatmadan ve akıl vermeden önüne bakmalısın ha sıkılırsan da okumazsın.Olumsuzluk yok ifadelerimde ihtiyacı olana ihtiyacı kadarı var.Seni de okuyoruz diğer yazarları da Leh’te yazılan kadar aleyhte yazılar olur bu kadar tepkiye herkese cevap vermeye mecbur hissetme zaten saçma bir iş haklısın bilgi konuşmalı dedikodudan ötesi maalesef olamaz keşke bilebilseydik sizler iyimser tahminleri sıralıyorken yaşanan öyle değil.Değerli Borsa yatırım sizin gibi düşünmeyenler olabilir değil mi?Ben size saygı duyuyorum fikriniz bu benimde hissiyatım bu uzatılacak bir mesele değil adamlar ne yaparsa yapıyor dediğin doğru ekranı kapat bak keyfine.İyi akşamlar.Bol kazançlar.

Sayfa 220/650 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •