Bu yýl baþýndan beri kaðýt düþüyor neler neler olmadýki sanayi þirketi deðil, maalesef BIST primi de kaçtý bu hisse çok üzdü, kimseyi etkilemek istemem speði olsaydý bu kaðýt ta giderdi, bu kaðýtta patron satýþý oldu, kaðýt rezil oldu birileri devamlý para kazandý maldayým bekliyorum ama ahýmý çok aldýlar yeni girecekler çok iyi düþünsünler,bu hisseye aðlayanlar arttý bu hisse alýnýr diye girenler,düþeni kýrdý,ikili dip yaptý diyenler,KAP Haberlerine inanlarrr ve türlü sebeple heyecanla altýn madeni bulmuþ gibi girenler vardý umarým zarar etmezsiniz biz satmadýk yani zararda oturuyoruz kendi düþüncem bu þirket altýn madeni de bulsa birileri bunu speküle eder yüzdesini alýr ve biz maliyetimizi göremeyiz bu benim düþüncem asla al veya sat tavsiyem YÖK naçizane yorumum lütfen iyi araþtýrýn yanmayýn ben bu parayý kaybettim kabulüm bu asla lot bile almam inanmýyorum ama maliyetime gelirse çýkýcam Vertu ismini bile anmýyacaðým patronlarý inanmýyorlar mý bu dünyada ne kadar yaþayabiliriz ki bu kadar ah almaya deðmezdi neyse UMRUM deðil.Herkese iyi pazarlar.