Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: VERTU - Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Borsa yatýrým ; Bakýn ben bu hissesi iki senedir tasimaktayim. Bu siteye bakýp almak isteyenlere nasil kötülük yapabilirim. Belki benim de malým satýlýr . Ama birilerinin bedduasini nefretini veya küfür etmesini neden iþteyim. Varsýn benim malým sarýlmasýn ama kimsenin bedduasini kufurunu duymak istemem. Kendine yapýlmasýný istemediðini baþkasýna yapma diyen bir imanýn mensubuyuz. Ah li bir mal varsa bu eninde sonunda birilerinden çýkar. Bir bela gelir. Ben böyle düþünüyorum.

HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by lucky26 Yazýyý Oku
    Borsa yatýrým ; Bakýn ben bu hissesi iki senedir tasimaktayim. Bu siteye bakýp almak isteyenlere nasil kötülük yapabilirim. Belki benim de malým satýlýr . Ama birilerinin bedduasini nefretini veya küfür etmesini neden iþteyim. Varsýn benim malým sarýlmasýn ama kimsenin bedduasini kufurunu duymak istemem. Kendine yapýlmasýný istemediðini baþkasýna yapma diyen bir imanýn mensubuyuz. Ah li bir mal varsa bu eninde sonunda birilerinden çýkar. Bir bela gelir. Ben böyle düþünüyorum.

HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    arkadas borsamý burasý yoksa baska birseymi ya..

bende bi kagýt vardi bi fiyatdan aldým aldýgýma sattým sonra 2 misline cýktý. ah ettim alana hayýrlý olmasýnmý diyeyim...

ne kadar bos bir mantýk arkadas.o zaman senin mallarý isaretleyelim kim almýssa onlarý ah edelim ona..

malýný kendi kararýnla satmýs cýkmýssýn biriside almýs. almasa da tabandan mal versen daha mý iyyidi.

kimsenin kimseye al yada sat yada alma satma tut tutma deme sansý yok.

ama burada elinde mal varken hisseyi kötülemek dogru degil..

elindeki malý satýp sirketi kötülemekde dogru degil..

elinde mal yokkende en iyisi..

yorumlarýnýz hicbir bilgiye dayanmýyor. sadece kendi hatalarýnýzý öne koyup psikolojik olarak etkilenmis olarak yorum yapýyorsunuz..

3. bu arada ben sirketle ilgili alým yada satým konusunda hicbir fikir beyan etmiyorum.

istedigin istedigi yerden alýr satar yada bekler.

ama kendi verdigi karar sonucu gelipde burada yorum olarak sürekli ayný seyleri yazdýkca forumun ana amacý olan bilgi temel yada teknik analize dayalý yorumlar olmuyor. cünkü gecmis sayfalarda mesela gecen hafta teknik analizle yorum yapana gereksiz yazýlar cok oldu.

adam teknik olarak paylasým yapýyor.

altýna tühh ben 2 senedir bekliyorum birsey olmaz.

ben 50 lot sattým o lotlar ahlý alana yar olmaz..

uyanýn beyler..
    94 yýl once ...

yarýn cumhuriyet ilan edildi..

hepimizin bayramý kutlu olsun..
    Son düzenleme : borsayatýrým; 29-10-2017 saat: 00:23.

4. Kýymetli kardeþim sana ve diðer forum arkadaþlarýma olumsuzluk vermek istemem kusura bakmayýn.Çok hevesli ve heyecanlý olduðun için tolerans ve tahammül sabýrla baþarýyý getirir yoksa yýpranýrsýn.Sen kendi bildiðin yoldan giderken mutlak doðrularý dayatmadan ve akýl vermeden önüne bakmalýsýn ha sýkýlýrsan da okumazsýn.Olumsuzluk yok ifadelerimde ihtiyacý olana ihtiyacý kadarý var.Seni de okuyoruz diðer yazarlarý da Leh’te yazýlan kadar aleyhte yazýlar olur bu kadar tepkiye herkese cevap vermeye mecbur hissetme zaten saçma bir iþ haklýsýn bilgi konuþmalý dedikodudan ötesi maalesef olamaz keþke bilebilseydik sizler iyimser tahminleri sýralýyorken yaþanan öyle deðil.Deðerli Borsa yatýrým sizin gibi düþünmeyenler olabilir deðil mi?Ben size saygý duyuyorum fikriniz bu benimde hissiyatým bu uzatýlacak bir mesele deðil adamlar ne yaparsa yapýyor dediðin doðru ekraný kapat bak keyfine.Ýyi akþamlar.Bol kazançlar.

5.  Alýntý Originally Posted by emekli777 Yazýyý Oku
    Kýymetli kardeþim sana ve diðer forum arkadaþlarýma olumsuzluk vermek istemem kusura bakmayýn.Çok hevesli ve heyecanlý olduðun için tolerans ve tahammül sabýrla baþarýyý getirir yoksa yýpranýrsýn.Sen kendi bildiðin yoldan giderken mutlak doðrularý dayatmadan ve akýl vermeden önüne bakmalýsýn ha sýkýlýrsan da okumazsýn.Olumsuzluk yok ifadelerimde ihtiyacý olana ihtiyacý kadarý var.Seni de okuyoruz diðer yazarlarý da Leh’te yazýlan kadar aleyhte yazýlar olur bu kadar tepkiye herkese cevap vermeye mecbur hissetme zaten saçma bir iþ haklýsýn bilgi konuþmalý dedikodudan ötesi maalesef olamaz keþke bilebilseydik sizler iyimser tahminleri sýralýyorken yaþanan öyle deðil.Deðerli Borsa yatýrým sizin gibi düþünmeyenler olabilir deðil mi?Ben size saygý duyuyorum fikriniz bu benimde hissiyatým bu uzatýlacak bir mesele deðil adamlar ne yaparsa yapýyor dediðin doðru ekraný kapat bak keyfine.Ýyi akþamlar.Bol kazançlar.
    benim hisse hakkýnda su anda iyimser yada kötümser fikrim yok. sadece gecen hafta olanlarla ilgili yorum yazdým..

kendi acýmdan bilanco sonrasýna bakýyorum..

duruma göre olan/olabilecek pozisyon ayarlamamý yapacagým.

6. Exclamation

Alýntý Originally Posted by borsayatýrým Yazýyý Oku
    bu arada ben sirketle ilgili alým yada satým konusunda hicbir fikir beyan etmiyorum.

istedigin istedigi yerden alýr satar yada bekler.

ama kendi verdigi karar sonucu gelipde burada yorum olarak sürekli ayný seyleri yazdýkca forumun ana amacý olan bilgi temel yada teknik analize dayalý yorumlar olmuyor. cünkü gecmis sayfalarda mesela gecen hafta teknik analizle yorum yapana gereksiz yazýlar cok oldu.

adam teknik olarak paylasým yapýyor.

altýna tühh ben 2 senedir bekliyorum birsey olmaz.

ben 50 lot sattým o lotlar ahlý alana yar olmaz..

uyanýn beyler..

74 yýl once ...

yarýn cumhuriyet ilan edildi..

hepimizin bayramý kutlu olsun..
    bence 20 yul geride kalmýþsýnýz.cumhuriyetin 94. Yýlý yarýn.uyanýn artýk.
    yazýlarýnýz bayaðý hoþ.benim borsa yatýrým uzmaným olur musunuz?

7. dikkatsizlik soucu yazmýsým 74ü o konuda haklýsýnýz..

siz cok uyanýksýnýz hakikaten..

uzmaný forumlarda degil çalýstýgýnýz kurumda arayýn..

8.  Alýntý Originally Posted by borsayatýrým Yazýyý Oku
    dikkatsizlik soucu yazmýsým 74ü o konuda haklýsýnýz..

siz cok uyanýksýnýz hakikaten..

uzmaný forumlarda degil çalýstýgýnýz kurumda arayýn..
    Mühim deðil uzmaným,74-84-94-104 .....
    Bu arada bu vertuya günlük vurkaç yapmak için girdik elde kaldý.ne adi kaðýtmýþ.ucuz diye mala girmeyin diye yazdýk 2.51 deyken yine girdi ky ve 2.42 leri yokladý.galiba bedelli açýklayacak içerden haber aldý spek

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •