Sayfa 220/993 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Benim anladığım, Ukrayna olayı, Zelenskiy ve hükümetinin ülkelerinden kaçması ile noktalanacak.
    Tahminime göre de çok kısa bir sürede bu gerçekleşecek.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Zaten sürekli kaçmıyorum buradayım diyor komedyen
    Komedyen felan ama mangal gibi yürek var. boyu kısa ondandır.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Komedyen felan ama mangal gibi yürek var. boyu kısa ondandır.
    Bence tam bir salak abd ye ab ye güvendi keleğe geldi. Rusya ile arayı iyi tutsa çok daha iyi olurdu.
    bir halt olacağı yok.

3. Putin' i çok şişirdiler..

Zeki ve akıllı sandık.

Ama, batının oyununa, bu kadar kolay, ve en az Zelensky kadar çabuk düştü.

En az 10 sene için , Rus halkının , dünya üzerinde nereye gitseler, hakaret ve tiksinti ile karşılacacağını bile hesaplayamadı.

Rus askeri, tankı, tavşan avlar gibi otomobilin üzerine sürüyor. Zavallı yaşlı bir adamı sinek gibi ezmeye programlanmış.

Bu görüntüyü, hiç bir aklı başında Rus, aklından silemez ve buna karşı gelememenin ezikliğinin acısını, insansa, ruhunda bir ömür

boyu taşır.

En fazla 2-5 - 3 sene içinde, Rusya, petrolünü ve gazını- zaten satacak fazlada bir şeyi de yok- bir tarafını yıkamakta kullanır.

Yanlış adamın peşinden gitmenin ağır faturasını tabii ki, Rus halkı çekecek..

Uzun süren iktidarın, gözleri ve aklı nasıl kararttığına zaten alışkındık.

Belki de dünya üzerindeki en masum halk olan Ukraynalıların üzerine, füzeyle tankla çullanmak, ve bunu bir şekilde savunmaya

çalışmak, akıl, medeniyet ve insanlık dışı.

Rus halkının, kültürü, zekiliği, tarihsel zenginliği ve dahi neleri varsa .. şahsımda, hepsi 1 günde silindi..

4.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

Belki de dünya üzerindeki en masum halk olan Ukraynalıların üzerine, füzeyle tankla çullanmak, ve bunu bir şekilde savunmaya

çalışmak, akıl, medeniyet ve insanlık dışı.
    Aynen katiliyorum.

5. Diyanet İşleri Başkanlığı yurttaşlara IBAN numarası verip yardım istedi.

Ali Erbaş ın Cumhurbaşkanlığı jetiyle Pakistan’a gittiği sırada camilere yardım toplaması tepki çeken Diyanet İşleri Başkanlığı nın, benzer tarihlerde Kuran kursu ihtiyaçları ile hayır işleri için de IBAN verdiği ortaya çıktı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Hadi atesleyin 100 er TL.(!)

Bak adam Kur'an kursu acacakmis.

6. Savaşta önce gerçekler ölür!

O rus tankı değil ukrayna zırhlı aracı, resmî olarak açıklandı. Içinden iki ukrayna üniformasi giymiş asker çıktı. Güya ukrayna aracını ele geçiren iki rusmus! Ayrıntı verilmedi..

7. Gerçekten içinden iki rus çıksaydı çarşaf çarşaf yayın yapılırdı.. dünya aleme bayrak edilirdi..

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Rusya'nın Avrupa Konseyi üyeliği askıya alındı.

Oylamada 44 ülke karara kabul oyu verirken, Rusya ve Ermenistan ret, Türkiye çekimser oy kullandı. Azerbaycan ise oylamaya katılmadı

Daha sert tepki verilmeli derken çekimser oy vermek
    Batılılar gazı verip verip sonra kendi aranızda halledin deyip çekiliyorlar. Buların ipiyle kuyuya inilmez. Rusya dibimizdeki süper güç fazla terso olmaya gerek yok.

Sayfa 220/993 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •