Originally Posted by
fenerbahceli
Ben borç harçla işlem yapiyodum ondandk biraz gerginligim

Ama aynen Allah razı olsun, bana senin önerdiğin abi çok kazandırdı diyen oldu yani siz

İnşallah biz de akillandik biz de kazanırız kazanamazsak da sorun yok ,samimiyetimiz hissediyorum
ben de insanım elbette benim de hata payım vardır her insan gibi ben de yanlış kararlar verebilirim...ama bilgi ve tecrübelerim sayesinde yanlış karar oranlarım çok azaldı...tabi ben paylaşımlarımı iyi niyetle yapıyorum...amacım kimsenin parasını çalmak değildir...kararı da her zaman yatırımcıya bırakıyorum...kendim için ne kadar istiyorsam beni takip etmeye çalışan ky dostlarım için de o kadar istiyorum...özelikle son bir kaç yıldır kekonunun söylediği vakitte ,söylediği hisseyi aldım ama zarar ettim diyen yoktur düşüncesindeyim...aldığım duaları ta kalbimde hissediyorum....bu sayede tüm işlerim de rast gidiyor...elimi neye atsam altın oluyor diyebilirim...umarım hep birlikte kazanmaya devam ederiz...
tanıdığım tanımadığım kim olursa olsun sorulan sorulara bilgi ve tecrübelerim dahilinde cevaplar veriyorum...kazandırabiliyorsak ne mutlu bize...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri