Sayfa 220/246 İlkİlk ... 120170210218219220221222230 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Siz işte değil misiniz?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İşyerindeyim.. Masamdan yazıyorum.. Normalde 18:00 paydos ediyoruz.. Ama akşam 8 e kadar burdayım..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bu tahmin şimdilik güzel işliyor.

D1 Trendin yukarı dönük olduğunu söylemiştim (bence).

Ve şu anda bir TOBO oluşuyor diye tahmin etmiştim.

Her neyse, fiyatın yarın önce resimde Daire ile işaretli bölgeye kadar geri çekilme yapmasını temenni ediyorum. Bu olurken ben evde olmicam, antrenmanda olucam. Eve geldiğimde inşallah fiyat istediğim yerde olur. O seviyelerde alt zaman dilimlerinde güzel bir mum dizilimi yakalarsam affetmeyip işleme ekleme yapıcam.

Hayırlısı Olsun

Beklediğim dizilim gerçekleşti ve hacme abanarak ALIM işlemi denemesi yapıyorum...

EDIT: 1949,92 STOP OLDU
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Altındaki TOBO Tahminim sanırım çöp oldu.

Gereğinden fazla çalkaladı ve bu beni sinir etti.

Bugün girdiğim ALIM Emrinden çok emindim. Öyle emindim ki normalde illaki ters istikamet olasılığı için ters yönde Bekleyen Emir koyan ben, bu defa koymadım.

Balkonda oturuyorken kendi kendime "Selim deveni sağlam kazığa bağlamalısın" diyip bekleyen emri yerleştirdim. (Anafikir: Analiz yaparak belirlenen yön hiçbir zaman tutmuyor )

İyi ki de yapmışım. Netice şu şekilde:

Yarın duruma göre yine hacim kökleyerek ve ciddi risk alarak işleme giricem. İnşallah alnımın akıyla çıkarım işin içinden.

An itibariyle Günlük Menzil doldu (Günlük Menzil: 1932,94). Bu saatten sonra trend olmaz, bilgisayarı kapayıp film izlicem ya da oyun oynicam.

Saygılar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ben Altında hala bu düşüşün likidite toplamak amacıyla yapıldığını düşünüyorum ve D1 hedef 1993 'ler bence.

Ayrıca yakın tarihte ciddi hacimle düşüşe "HOPP" denen bir bölgedeyiz (resimde pembe daire içindeki bölge). Ve fiyat tam da o bölgede frenlemiş bugün zaten.

Bu durumda iki olasılık var:

1- Fiyat bu gece ve yarın sabah buralarda konsolide olup, öğleden sonra yukarı hamle yapacak
    2- Fiyat bu HOPP bölgesinin altına sarkıp ALICILARI stop edecek ve yönünü yukarıya çevirecek sonrasında (ben bunu daha muhtemel görüyorum)

Perşembe günkü o çıkışın Boğaların biz daha ölmedik deyişlerinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Ve oldukça da güçlüymüşler.

Hepsi bence

Saygılar

Diğer başlıkta kalabalık yapmak istemedim. Buraya yazıyorum o yüzden.

Bu gönderide bahsettiğim 2 numaralı Senaryo gerçekleşti gibi. Bundan bir sonraki aşamada bir tanecik daha düşüş olmalı (muhtemelen gece ve yarın sabah olucak)

Yani en dipte şöyle bir Oğlak Kafası Formasyonu (M15 Grafif) olmasını temenni ediyorum:

Bu temenniye istinaden en dipten yaptığım ufacık hacimli işlemden 1,5 Waffle parası alacak şekilde işlemi kapadım.

Boynuzun dibinde nasipse tekrar yakalarım yarın.

Saygılar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Diğer başlıkta kalabalık yapmak istemedim. Buraya yazıyorum o yüzden.

Bu gönderide bahsettiğim 2 numaralı Senaryo gerçekleşti gibi. Bundan bir sonraki aşamada bir tanecik daha düşüş olmalı (muhtemelen gece ve yarın sabah olucak)

Yani en dipte şöyle bir Oğlak Kafası Formasyonu (M15 Grafif) olmasını temenni ediyorum:

Bu temenniye istinaden en dipten yaptığım ufacık hacimli işlemden 1,5 Waffle parası alacak şekilde işlemi kapadım.

Boynuzun dibinde nasipse tekrar yakalarım yarın.

Saygılar
    Bu analiz dün çöp oldu.

Dün antrenmanda kolum sakatlandı, bütün dinlendim.

Işlemlerimin hepsi stoplanmış. Analizime çok güvendiğim için köklediğim hacım yüzünden tekrar başlangıç bakiyeme döndüm. Ne diyeyim ki...

Bugün altında 10 dolarlık çıkışı yakaladım ve yeniden başlamış oldum böylece.

Saygilar

6.  Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Bu analiz dün çöp oldu.

Dün antrenmanda kolum sakatlandı, bütün dinlendim.

Işlemlerimin hepsi stoplanmış. Analizime çok güvendiğim için köklediğim hacım yüzünden tekrar başlangıç bakiyeme döndüm. Ne diyeyim ki...

Bugün altında 10 dolarlık çıkışı yakaladım ve yeniden başlamış oldum böylece.

Saygilar

geçmiş olsun sn selym, umarım kolunuzdaki sakatlık ciddi değildir.

fx te sermayeyi tamamen kaybetmeden yeniden başlayabilecek durumda kalabilmek önemli.
    Son düzenleme : boymatlı; 23-06-2023 saat: 19:22.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Selim bey kaçın Altın sizi yiyecek

https://www.instagram.com/reel/CtY0Y...I1ZDU5ODQ3Yw==

Şaka bir yana.. Çok başarılı mücadele ediyorsunuz.. Çözülecek bu gidişle Altın size..

Aklıma şu geldi.. Günlük menzil diyorsunuz ya. Tamamladığı anda ters yöne işlem açıp kapatsanız. Bakın sanki doygunluk noktasında bir geri çekilme yaşıyor ya onu paraya dönüştürebilirsiniz gibi.. O noktaları iyi belirliyorsunuz çünkü.. 10 Usd için de tebrikler..

Kolunuz icin geçmiş olsun.. Moralinizi bozmayın hicbir şey için..

Sevgiler.. Ve iyi bayramlar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Merhaba...

Kolumdan 2-3 çatırtı geldi ant esnasında. Ant bölmeden devam ettim acıya acıya. Asıl acı soğuduktan sonra çıktı ortaya. Eve gelir gelmez sarımsaklı bir şeyler yiyip uyudum. Buz falan tuttum. Ertesi gün de grş ant değil de ağırlık yaptım sadece. Şu an iyi, ve bayram tatili boyunca sadece koşu falan yapıcam. İyice iyileşme fırsatı bulur bu sayede.

Altına gelince, emin olun enva-i çeşit şeyler belirliyorum yorgun olmadığımda ve işim olmadığında. Günlük menzil dolunca ters yöne işleme girmeyi falan (bu hakikaten işe yarayan bir şey). Vakıa, her gün fiyat menzilini doldurmuyor, yani her gün işlem şansı doğmuyor. Tıpkı dediğiniz gibi menzil dolunca alt zaman diliminde makul SL ile işleme girilebilir. Trende karşı oynamak olduğu için mesafeli duruyorum bu yönteme. Mesela bugün günlük menzil dolmadı. Önemli verinin olmaması bunda pay sahibi.

Düpdüşük SL ile işleme girebileceğim şeyler çalışıyorum. Sonuçta tekrardan 2 haneli bakiyesi olan biriyim.

Hafta sonu boyunca oyunda Fransa ya mal taşıdım. Müslüm Gürses 'i de taktım arabanın teybine. Efkarlı efkarlı mal taşıdım.

Hepinize saygılar efenim

Sayfa 220/246 İlkİlk ... 120170210218219220221222230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •