Pandora, kendisine emanet edilen kutuyu açar merakından....evet kötülükler vardır kutuda. ama en dipte gizli olan şeyi de unutmayın...umuttur o!
Pandora, kendisine emanet edilen kutuyu açar merakından....evet kötülükler vardır kutuda. ama en dipte gizli olan şeyi de unutmayın...umuttur o!
ve Pandoranin kutusu hikayesiyle bence insanliga verilmek istenen mesaj da budur.
Şahsi düşünceme göre seçimden sonra yönetime kim gelirse gelsin ekonomi yönünde bir sıkıntı yaşanması kaçınılmaz,önemli olan bununla nasıl mücadele edileceği........
Efendim yıllar yılıdır döviz forumunu sadece takip ettim keza ben paradan anlamam,anlamadığım için geldiğim 40 küsür yaşımda çokca kayıp ettim azca kazandım,kendimce sebebim hala dünyaya çocuk gözüyle bakmakda ısrardır derim. neyse bu güzel mesajınıza katılmakla birlikde Nietzsche -umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır- demiştir, ülke olarak bence sizin paylaşımınızla Nietzsche sözü arasında arafda kalmış bir durumdayız gibi... Saygılar,selamlar...
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
efendim Bendeniz iyimser biri hiç olamadım. beklentilerim de maalesef iyi değil. benim katkım sadece dillere pelesenk olmuş Pandoranin kutusu meselini doğru yerde kullanma uyarısidir...iyi geceler
Yer İmleri