Sayfa 221/1027 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Pandora, kendisine emanet edilen kutuyu açar merakından....evet kötülükler vardır kutuda. ama en dipte gizli olan şeyi de unutmayın...umuttur o!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    ve Pandoranin kutusu hikayesiyle bence insanliga verilmek istenen mesaj da budur.

3. Şahsi düşünceme göre seçimden sonra yönetime kim gelirse gelsin ekonomi yönünde bir sıkıntı yaşanması kaçınılmaz,önemli olan bununla nasıl mücadele edileceği........

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    ve Pandoranin kutusu hikayesiyle bence insanliga verilmek istenen mesaj da budur.
    Yaşar hocam Pandoranın kutusu seçimden sonra açıldı mı gördüklerimiz içinde umut var mı göreceğiz.
    Varsa eğer umuda sarılmak lazım gelir amma o umud ile kara delik içinde yolculukta başlayabilir.

Tedbir taktirdendir.
    Temkinli iyimserlik iyidir.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yaşar hocam Pandoranın kutusu seçimden sonra açıldı mı gördüklerimiz içinde umut var mı göreceğiz.
    Varsa eğer umuda sarılmak lazım gelir amma o umud ile kara delik içinde yolculukta başlayabilir.

Tedbir taktirdendir.
    Temkinli iyimserlik iyidir.
    tek umut rejime ilişkin olacaktır

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Pandora, kendisine emanet edilen kutuyu açar merakından....evet kötülükler vardır kutuda. ama en dipte gizli olan şeyi de unutmayın...umuttur o!
    Efendim yıllar yılıdır döviz forumunu sadece takip ettim keza ben paradan anlamam,anlamadığım için geldiğim 40 küsür yaşımda çokca kayıp ettim azca kazandım,kendimce sebebim hala dünyaya çocuk gözüyle bakmakda ısrardır derim. neyse bu güzel mesajınıza katılmakla birlikde Nietzsche -umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır- demiştir, ülke olarak bence sizin paylaşımınızla Nietzsche sözü arasında arafda kalmış bir durumdayız gibi... Saygılar,selamlar...

Alıntı Originally Posted by Kaptan4177 Yazıyı Oku
    Çağırın çağırın belki gelir...

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Görünen köy klavuz istemez.!!
    Zaman insanın aynasıdır.!!
    KAOS kesinlikle YOLDADIR.!!!
    Yaşayıp göreceğiz.!!
    Bilgi en kıymetli hazinedir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    efendim Bendeniz iyimser biri hiç olamadım. beklentilerim de maalesef iyi değil. benim katkım sadece dillere pelesenk olmuş Pandoranin kutusu meselini doğru yerde kullanma uyarısidir...iyi geceler

Sayfa 221/1027 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •