-
Piyasa filan sakladığı yok. Piyasa +2 de bu meret -2.
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
tam bir o cocugu iste
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bunun gibi dandik hisselerin alayı o durumda baba hisseler gitmeden bunlar hemen kalkmaz
-
az önce diğer sitede paylaşılan kademe ve pastayı gördüm
günlerdir hep aynı oyun aşağı kademeler boş, pasife satış girenin malını hemen alıyorlar. yukarıdaki kademeler dolu duruyor ama eminim o lotlar kendi lotları milleti korkutmak için, milleti bıktırıp sattırmaya zorlayan bir tahta görüntüsü
kansızların ne zaman canı çekecek o zaman çıkacak teknik meknik tutmuyor temel desen zaten boş bir hisse doğru düzgün faaliyet yok
zarar dizboyu
-
Başka zaman elimizdeki hisseyi zararına satıp başka hisse almayı düşünür ky benim gibi.
1. 2.3. Derken 4. Hisseye alırız ilk 3 almadığımız hisse çıkar 4. Düşer
Bunda da bu sefer 5. Almak istediğim hissede %10 yaptı.
Hafta başından bu yana kuyas gerel dobur ve bugünde katmer kaçırdık
Daha 2 hafta önce katmer 7.40 alıp 7.65 satmıştım hisse anlık 5.75 saymazsak 5.90 karda çok işlem gördü bu bok hisse ya giderse diye kelepir hisseyi kaçırdık.
-
ha gayret bi hareket yaf yuzde 10 ver yeter sana vereyim hepsini ak☺
-
Ulan piyasa uçuyor anasını ....tiğimin kağıdının gözü hala aşağıda. Dolar bile iki ay öncesine geri döndü bu kağıt o döneme göre yüzde 20 aşağıda.
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bicok kagit som yillarda bikackez yuzde yuz veya yuzde elli verdi bikac kez bu essegin 1 in ustune cikmasini bekliyoruz daha!! son aylarda bile borsa enaz 3 kez 90 lara sonra 100 lere gitti kansizlar!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri