Bloomberg te konusan Tufan Deriner imis (istanbul portfoy)
Bloomberg te konusan Tufan Deriner imis (istanbul portfoy)
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
gmr giren var mi u seviyede
Param yok kafam rahat [emoji847]
Param yok kafam rahat
çok geçmiş olsun, Rabb'im acil şifalar versin. en büyük zenginlik sıhat zenginliği diye boşa demiyorlar. bunu en iyi ben bilirim. burada hiç bir kimseye denilse ki: bistteki bütün şirketler ve hisselerinin tamamı sizin olsun, ama karşılığında iki gözünüzü verin, haklı olarak kimse bunu kabul etmez. amerikanın bütçesini bana da tahsis etseler gözlerim açılmaz. yani dostlar, hepiniz benden zenginsiniz. çünkü dünya dolusu altına dahi değişmeyeceğiniz hazineniz, sağlığınız var. lütfen kıymetini bilin. yanlış anlaşılma olmasın, bunu duygu sömürüsü için yazmadım. ben de kendimden aşağıya bakarım. mesela farklı hastalıklarından dolayı sürekli yatağa bağımlı olanlar var. ben de onlardan zenginim. çünkü gözlerim görmese de işim gücüm var. kalkıp yürüyebiliyor, dostlarla sohbet ediyor, teknolojik imkânlardan yararlanarak kendimi sürekli geliştirebiliyor, bir çok işimi kendim hallediyorum şükürler olsun.
Yer İmleri