Sayfa 221/1001 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Bloomberg te konusan Tufan Deriner imis (istanbul portfoy)
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bloomberg te konusan Tufan Deriner imis (istanbul portfoy)
    Ist tufan😋

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Gedik'in aşağıdaki fonunu inceleyen oldu mu ? Başındaki Eral Bey oldukça bilinçli birisine benziyor. Bu seneyi ağırlıklı olarak bu fonda geçirmeyi düşünmüyor değilim.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GPG
    Çok geriden geliyorsun.
    Eskileri oku bence.
    Çekici bir fon değil bence.
    Ben daha güzel ve çekici fon bakıyorum.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Çok geriden geliyorsun.
    Eskileri oku bence.
    Çekici bir fon değil bence.
    Ben daha güzel ve çekici fon bakıyorum.
    Bu fon işine bende 2-3 haftadır merak saldım. Tabii benim yazdığım fon biraz daha temkinli bir fon.

Size çekici gelen fon hangisi acaba ?

Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Bu fon işine bende 2-3 haftadır merak saldım. Tabii benim yazdığım fon biraz daha temkinli bir fon.

Size çekici gelen fon hangisi acaba ?
    Ona girilirmi hocam napiyorsun 😀😀😀

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ona girilirmi hocam napiyorsun 😀😀😀
    trene vaktinde binilir, trenden vaktinde inilir degil mi üstat 🙂

7. gmr giren var mi u seviyede

Param yok kafam rahat [emoji847]
    Param yok kafam rahat

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yok belin bir tarafında ters hareket sonucu kütleme oldu . Kas zorlanması var en az bir hafta sürermiş

Hareket ettiğim zaman o bel feci ağrı yapıyor o yüzden diğer ayaktan destek almak için koltuk değneği kullanıyorum acıyı alsın diye
    çok geçmiş olsun, Rabb'im acil şifalar versin. en büyük zenginlik sıhat zenginliği diye boşa demiyorlar. bunu en iyi ben bilirim. burada hiç bir kimseye denilse ki: bistteki bütün şirketler ve hisselerinin tamamı sizin olsun, ama karşılığında iki gözünüzü verin, haklı olarak kimse bunu kabul etmez. amerikanın bütçesini bana da tahsis etseler gözlerim açılmaz. yani dostlar, hepiniz benden zenginsiniz. çünkü dünya dolusu altına dahi değişmeyeceğiniz hazineniz, sağlığınız var. lütfen kıymetini bilin. yanlış anlaşılma olmasın, bunu duygu sömürüsü için yazmadım. ben de kendimden aşağıya bakarım. mesela farklı hastalıklarından dolayı sürekli yatağa bağımlı olanlar var. ben de onlardan zenginim. çünkü gözlerim görmese de işim gücüm var. kalkıp yürüyebiliyor, dostlarla sohbet ediyor, teknolojik imkânlardan yararlanarak kendimi sürekli geliştirebiliyor, bir çok işimi kendim hallediyorum şükürler olsun.

Sayfa 221/1001 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •