bir yelpaze daha ekledim ve o bölgede diplerde boş askıda duran bir LLV kalmadı, çizgilerin bütün ölçekleri sabittir, duruma göre oynama değiştirme yoktur,.....
altta duran MB başkanıın değiştirilmesin de meydana gelen 1287.00 dibi beni endişelendirmekte ancak piyasada düşüp bunu doldurmamakta ısrar etmektedir,
son kalınan durum günlüklerde shorttur, çizgilerden yönü pzt ye takipte fayda var derim, ermeni işinin kısa vadede bir restleşme yapacağını tahmin etmiyorum,
ancak orta/uzunda Türkiye ye karşı bir cepheleşmenin artık somut bir kanıtıdır, bu şu demek ABD ve Alliesleri artık ABD nin Türkiye tutumundan kuşku duymuyor olacaklar ve kendilerini Türkiye karşısnda buna göre konumlandıracaklardır,..
Çin ve Rusya nın alacağı tutum özellikle Çin den gelebilecek sermaye hareketleri önem arz edecektir, bir süre önce finansta, kısa süre önce teknolojide meydana gelen hareketler Liman alımları ile devam edebilir,..
bu ilerleyende Türkiye yi batıdan daha da somut ve belirgin şekilde uzaklaştıracaktır, Türkiye yi kendisinde tutmak isteyen bir ABD kayıtsız ve koşulsuz Kürt sevdasını artık bırakmalıdır,
çünkü Türkiye bu sevdayı Şanlı Türk ordusunun 600 şehidi pahasına hendeklere gömmüştür,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Madem bu kadar meraklısınız.gelin size mükemmel müslümanlar göstereyim.tum hayatını,malını bir inanç uğruna feda eden...makama,mala adla tamah etmeyen..
ama mesele o değil Islami itibarsizlastirmak için çakalların günahlarla dolu hayatını islama mal etmek..
kendine dindar diyen bi insanda viop oynamaz, oynar mı..?
onun için dini savunurken veya ima ederken hangi topikte yazdığınıza dikkat edin..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
gıybet haramdır.. ne yani herkesin günde 100 kere işlediği bir fiili işliyorum diye her şeyimi işlemek lazım.. mantıklı olun.gencler.ideali ortaya koymak farklıdır.
Yer İmleri