Sayfa 222/997 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    son zamanlarda her şey ALLAH rızası için yapılıyor..Zaten!
    16 maaş alıyorsun, ihaleden komisyon(rüşvet) hayır derneklerine veriyorsun.. Atamalarda hak yiyip,akrabanı işin
    başına getiriyorsun, senden olmayanı lanetleyip, işsiz güçsüz bırakıyorsun,
    Sorsan? Ben bunlar Allah rızası için yapıyorum,der..Utanmadan,ahlaksızca,sırıtarak...!

DİNDAR ZİHNİYETten temizlenmiş bir TR göremeyeceğiz o kesin...
    Göremezsek yok olacağız, bu kesin..

Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    2 tür insan vardır,iyi insan ve kötü insan,bunun dinle alakası yoktur..!!
    dinle değil zaten mevzu , din üzerinden çıkar sağlamak..
    namazında niyazında olanlara dindar denir , diğerlerine dinci..
    din temelli politika üretilmez , politikanın olduğu yerde din olmaz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    nefret ve tiksinti ıle baksak bile dünya lideri dediğimiz kavram bu şekilde oluyor..
    rusya soykırım yaptı desin mesela biden, s. git der rusya ;işine bak lale sana mı düştü derdi tasası şeklinde cevap verir..
    ve hatta abartır , 80 yaşında pedofili bir bunak bizim muhatabimiz değil der..
    Altını doldurarak ama
    Ukrayna sınırına mesela 150 bin asker 60 gemi binlerce tank 300 ucak sırf nakliyesi 5 altı milyar dolar harcar
    Sonra biden e
    Yedi göbek giydirir
    Altını dolduramayanda lafı kor dayağıda yer

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

tikinin dönüp dolaşıp geleceği yer burası,..rakamlar sol yan tarafta pzt ye çok çok az değişim gösterir

bir yelpaze daha ekledim ve o bölgede diplerde boş askıda duran bir LLV kalmadı, çizgilerin bütün ölçekleri sabittir, duruma göre oynama değiştirme yoktur,.....

altta duran MB başkanıın değiştirilmesin de meydana gelen 1287.00 dibi beni endişelendirmekte ancak piyasada düşüp bunu doldurmamakta ısrar etmektedir,

son kalınan durum günlüklerde shorttur, çizgilerden yönü pzt ye takipte fayda var derim, ermeni işinin kısa vadede bir restleşme yapacağını tahmin etmiyorum,

ancak orta/uzunda Türkiye ye karşı bir cepheleşmenin artık somut bir kanıtıdır, bu şu demek ABD ve Alliesleri artık ABD nin Türkiye tutumundan kuşku duymuyor olacaklar ve kendilerini Türkiye karşısnda buna göre konumlandıracaklardır,..
    Çin ve Rusya nın alacağı tutum özellikle Çin den gelebilecek sermaye hareketleri önem arz edecektir, bir süre önce finansta, kısa süre önce teknolojide meydana gelen hareketler Liman alımları ile devam edebilir,..

bu ilerleyende Türkiye yi batıdan daha da somut ve belirgin şekilde uzaklaştıracaktır, Türkiye yi kendisinde tutmak isteyen bir ABD kayıtsız ve koşulsuz Kürt sevdasını artık bırakmalıdır,
    çünkü Türkiye bu sevdayı Şanlı Türk ordusunun 600 şehidi pahasına hendeklere gömmüştür,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Göremezsek yok olacağız, bu kesin..
    İnanırsın,İnanmazsın bilemem ama bize- zamanımıza- uygun bir AYET var, ....
    Sonunda yok olup gideceğimize delil,gibi..

[IMG][/IMG]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Madem bu kadar meraklısınız.gelin size mükemmel müslümanlar göstereyim.tum hayatını,malını bir inanç uğruna feda eden...makama,mala adla tamah etmeyen..

ama mesele o değil Islami itibarsizlastirmak için çakalların günahlarla dolu hayatını islama mal etmek..

kendine dindar diyen bi insanda viop oynamaz, oynar mı..?

onun için dini savunurken veya ima ederken hangi topikte yazdığınıza dikkat edin..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    gıybet haramdır.. ne yani herkesin günde 100 kere işlediği bir fiili işliyorum diye her şeyimi işlemek lazım.. mantıklı olun.gencler.ideali ortaya koymak farklıdır.

Sayfa 222/997 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •