https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post5701353
Sevgili akcaybi cugap alamadım
![]()
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post5701353
Sevgili akcaybi cugap alamadım
![]()
Hayat hoş gerisi boş
bildiğim kadarıyla 180 bin. ama akşama doğru tavana yapışmıştı. sabah +10 olsa 60 bin de zarar yazardınız.
şurdan biliyorum ,hayatımda ilk defa dün akşama doğru dolar vadeli işlemi yaptım. o da şhort açtım, 3 tane falan .
sebebi de dün twitterda siyasete yakın hesapların ısrarla dolara haber geleceğini ,ciddi düşeceğini yazmasıydı.
ama short açtıktan 5 dakka sonra tavana yapışında korktum kapadımordan hesap yapmıştım ben de.
kaçırdık %300 kar ı![]()
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
peki dolarda,altında ,hissede batanlar ; teminat tamamlamak için hisselere daha da vermeye devam edecek mi acaba? yorumunuz nedir arkadaşlar
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
X30 da durum kötü. Sorun teminat sanirim.
Xles neden eşlik ediyor eh bahane oldu işte.
Xles kalkar x30 işi biraz zor senaryoma devam ediyorum hala böyle düşünüyorum bugün iyi zarar var spotta ama iyi duran kağıtlar da var. Günlük bakmamak lazım tl bol olacak xles e akacak diye düşünüyorum.
X30 sadece 3.90 verdiğim ykb lere karşılık şubat vade long pozumu 3.5 maliyetle tutmaya devam ediyorum.
5 kontrat da endeks long yaptım tabandan. Onu kapatırım mantıksız oldu kalkar mı dedik kalkmadı kumar oldu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paraleliz.[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarindami taban yiyecegiz. Vicdansiz 10750 kontrat koymus. Sabahlar olmasin bu borsa daha cok duser. cuma gunu stop olamayip pazartesi kopruden onceki son cikistan atlayamayan cok uzun sure amelelik yapacak gibi.
Yer İmleri