Originally Posted by KARADUMAN ucu açık bir dolar kuru farkının garantisi veriliyor..bu batmışlığın göstergesidir.. çaresizlik sonucu battık demenin ekonomicesi Cari fazla verildiği sürece sorun olmaz. Covid biterse her şey çok güzel olacak. YTD
Originally Posted by Ariakas Dün dolar shortlayan olmadı mı? 25,50 ocak 2023 vade... bugün 13 liradan kapandım...
Originally Posted by KARADUMAN ucu açık bir dolar kuru farkının garantisi veriliyor..bu batmışlığın göstergesidir.. çaresizlik sonucu battık demenin ekonomicesi ucu açık olanı elimde tutarım niye bankaya teslim edeyim de vadeyle kendimi bağlayayım..?
Originally Posted by akcay 25,50 ocak 2023 vade... bugün 13 liradan kapandım... Sn Akçay,geçmiş olsun.Nazar değdi.İnşallah en kısa zamanda telafi edersiniz.
Originally Posted by TIFIL farklı bir bakış açısı ile günlü x30, düşüş hemen biter mi dersiniz? ben cevap verem farklı bir grafikle
Originally Posted by KAPICI Sn Akçay,geçmiş olsun.Nazar değdi.İnşallah en kısa zamanda telafi edersiniz. ne için geçmiş olsun anlamadım...
Originally Posted by akcay 25,50 ocak 2023 vade... bugün 13 liradan kapandım... Originally Posted by akcay ne için geçmiş olsun anlamadım... Pardon tebrik ederim,yanlış anlamışım.ben sizi long sanmıştım. Bereketli olsun.
Originally Posted by KAPICI Pardon tebrik ederim,yanlış anlamışım.ben sizi long sanmıştım. Bereketli olsun. long yakın vade vardı... uzak vadeyi dün açmıştım... sabah kargaşada kapandım eksi artı hemen hemen böyle bişey kaldı...
Forum Rules
Yer İmleri