Sayfa 222/246 İlkİlk ... 122172212220221222223224232 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ve İyi Bayramlar
    Size de iyi bayramlar - bildiğim kadarıyla tatile gideceksiniz. Bol bol yüzün...

Altın evet, SL 'me dokunmak üzereyken geri döndü. SPREAD 'i hesaba katmalıyım M5 'te işlem yaparken. İnşallah dün bütün gün dinlenen altın bugün menzilini doldurur. Benim için sevindiğiniz için de ayrı minnettarım. Dün bir yerde okudum, kara gün dostu bulmaktansa iyi gün dostu bulmak daha zormuş. "Etrafınızda siz mutlu olduğunuzda gözlerinin içi parlayan kaç kişi var?" diyordu. Doğru valla...

UWW 'nin linkini copy paste yapmaya geldim, gelmişken size de cevap yazdım.

Selamlar, kib...
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Tünaydın Herkese

Uyandığımdan beri bir sürü iş yaptım. Önce fuara gidip koşu yaptım ve koşu yaparken de etraftaki yavru kedilerin yerlerini belirledim. Yaz başı olduğu için bir sürü yavru kedi var ortalıkta. Kedilerden bazılarının anneleri ölmüş herhalde. Hal böyle olunca arada bir etraftaki insanlar onlara yem vermezse yavrular hayatta kalamıyor. Ben de koşu sonrası eve gelip duş falan aldıktan sonra yanıma bir miktar yem alıp fuara gittim. Yerlerini belirlediğim yavru kedilere verdim ve galiba hepsi öyle açtı ki kendilerini kaybede kaybede yediler yemleri. Dönüşte de bizim kere atalara ciğer aldım marketten, Şu an üçü de göbekleri şişmiş vaziyette sağda solda uyuyorlar

Onun dışında şu anda İspanya'da U20 Avrupa Şampiyonası var. Eski bir takım arkadaşım şimdi milli takım antrenörü. Bu yıl kendisini göstermesi gerekiyor. Ben de maçları izliyorum ve şu ana kadar gayet güzel gidiyorlar. Arkadaşım takım halinde şampiyon olmayı gözüne kestirmiş olmalı ki en son konuştuğumda morali bozuktu. Çünkü çocuklardan 2 tanesi daha en başta yenildiler. Hayırlısı olsun. İzlemek isteyen olur belki diye linkini ekliyorum.

https://uww.org/event/european-champ...ection=results

XAUUSD

Altına gelince, ve bakiye de tekrar 2 hanelilere düşünce, alt zaman dilimlerinde düşük SL ile işlem şansları arıyorum. An itibariyle M5 grafikte düşüş beklentisi ile SATIŞ işlemine girdim. SL seviyem 1931,20. Hedef olarak Günlük Menzili belirliyorum. (Aşağıda Günlük Menzil: 1907,63)

Ters yöne elbette Bekleyen ALIM Emri yerleştirdim güvenlik amaçlı.

Hayırlısı Olsun - Saygılar

1914,86 seviyesinde işlemi kapadım. Bu saatten sonra pek bir şey olmaz. Londra'dakiler yavaş yavaş sefer taslarını toplamaya başlamıştır bile.

Yeniden 3 haneli bakiyeye çıktım çok şükür.

Altın bugün de Günlük Menzilini doldurmadı. Günlük Menzili doldurmadığı her gün bir sonraki günün daha patlayıcı olacağının işareti. yarına kadar beklemede kalıcam.

Saygılar

Selim bey siz yengeç burcuydunuz.. Doğum gününüzü tam bilmiyorum.. Ama Temmuz yengeçlerin zamanı..

İyi ki doğdunuz..

Yeni yaşınızda size fx deki başarı kapınızın açılmasını diliyorum..

Pasta yapsaydım kesinlikle bunu yapardım.. Ve ilk pasta yiyişimde sizi anacağım..

İyi ki varsın my bestie

https://www.instagram.com/reel/ClOkB...U2YjMzNjRlOQ==

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Selim bey siz yengeç burcuydunuz.. Doğum gününüzü tam bilmiyorum.. Ama Temmuz yengeçlerin zamanı..

İyi ki doğdunuz..

Yeni yaşınızda size fx deki başarı kapınızın açılmasını diliyorum..

Pasta yapsaydım kesinlikle bunu yapardım.. Ve ilk pasta yiyişimde sizi anacağım..

İyi ki varsın my bestie

https://www.instagram.com/reel/ClOkB...U2YjMzNjRlOQ==
    Çok teşekkür Dore Hanım...

Doğum günüme daha var benim, aslana çok yakın. İki üç gün önce merak edip yükselenime de baktım, O da yengeç çıktı. Tarifleri bakılırsa Ben yesyengeç olmalıyım. Geçmişte uyuyordu Ama artık uyumuyor. Yaş gittikçe insan mantık çerçevesinde hareket etmeye başlıyor. Yani gittikçe hiç sevmediğim terazilere benziyorum [emoji34].

Pasta için teşekkür ederim. Ben yavaş yavaş kilo ayarlama moduna girdim. Dünya şampiyonasına kadar yağ oranımı %10'lara çekmem lazım. O yüzden pasta falan ancak haftada bir yerim, O da kendimi şımartmak için. Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben sürekli aralıklı oruç tutuyorum. Yani günde tek öğün yiyorum özet olarak. Normalde kalori hesabı falan yapmıyordum. Artık kalori ve protein hesabı yapıyorum.

FX'e gelince. Ben çuvalladım ve hesabı 11 dolara kadar düşürdüm (cuma 22 yaptım). Artık buradan çıkmam mümkün değil. Ama yine de devam edeceğim. Neler olacağını ben de merak ediyorum [emoji846].

Eğer hakikaten doğum günümü kutlarsanız, kendinize waffle ısmarlayın, benim yerime yiyin....

Ben açken birilerinin yemek yemesinden acayip hoşlanıyorum. Hele ballandıra ballandıra yerse sanki ben yiyormuşum gibi zevk alıyorum. Ama eğer yemezse, tabağın dibinde kırıntılar bırakırsa sinirden çatlıyorum. Spora ilk başladığım dönemde, müsabaka öncesi kilo düşüyorduk. Kardeşim bazen yemekleri beğenmeyip tabağın yarısını yemiyordu. Bu yüzden çok kavga ediyorduk. Ben "onu yiyeceksin" diyordum... O da inat yapıp yemiyordu.

Cok uzattım teşekkür ederim...selamlar olsun

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    FX'e gelince. Ben çuvalladım ve hesabı 11 dolara kadar düşürdüm (cuma 22 yaptım). Artık buradan çıkmam mümkün değil. Ama yine de devam edeceğim. Neler olacağını ben de merak ediyorum [emoji846].
    İstersen mümkün

Sadece biraz daha dikkat..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    İstersen mümkün

Sadece biraz daha dikkat..

Video ön resmini görünce, kızı geçmek için yere düşürmüşler ve kafasına basarak çiğnemişler sandım

Meğer öyle değilmiş

Terazi burclarini cok severim.. Annem terazi burcu.. Yönetici gezegeni Venüs.. Güzelliklerin burcu.. En yumuşak en kibar insanlardır.. Annişkomdan biliyorum

Sizdeki değişim güzel olacak o zaman

Waffle yicem şerefinize..

Görüşmek üzere.. Hoscakalin

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    XAUUSD - H1 Zaman Dilimi

Dar SL ile işlem fırsatı çıktı ve kaçırmak istemedim.

SELL: 1927.27
    SL: 1930,27
    TP: 1911

Duruma göre işleme müdahale edebilirim. Şimdilik bu yönün doğru olduğunu düşünüyorum.

Saygılar

Sayfa 222/246 İlkİlk ... 122172212220221222223224232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •