Sayfa 222/812 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 6489 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. KAP: BUCIM [ ] BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/635979
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5f34c596b913cc

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5f34c5972813cd

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Olağanüstü Genel Kurul'un Toplantıya Davet Edilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Genel Kurul Çağrısı
    Genel Kurul Tipi Olağanüstü Genel Kurul
    Karar Tarihi 19.10.2017
    Genel Kurul Tarihi 16.11.2017
    Genel Kurul Saati 13:30
    GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 15.11.2017
    Ülke Türkiye
    Şehir BURSA
    İlçe OSMANGAZİ
    Adres Hacıilyas Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:106 Osmangazi / BURSA

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
    2 - Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi
    3 - Esas sermaye sisteminde bulunan Şirketimizin Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri doğrultusunda Kayıtlı Sermaye Sistemine geçmesine, bu çerçevede hazırlanan tadil metin örneğine göre Esas Sözleşmemizin "Amaç ve Konu" başlıklı 4., "Sermaye ve Payların Türü" başlıklı 6., "Sermayenin Artırılması" başlıklı 12., "Borçlanma Aracı İhracı" başlıklı 13., "Oy Hakkı" başlıklı 31. ve "Kârın Tespiti ve Dağıtımı" başlıklı 49. maddelerinin değiştirilmesinin müzakere ve karara bağlanması
    4 - Dilekler ve kapanış
    Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
    Kayıtlı Sermaye Tavanı

Genel Kurul Çağrı Dökümanları
    EK: 1 BUCIM-Genel Kurul Çağrı İlanı.pdf - İlan Metni
    EK: 2 Bucim Esas Sözleşme Tadil Metin Örneği.pdf - Esas Sözleşme Tadil Metni

Ek Açıklamalar
    Yönetim Kurulumuzun 19.10.2017 tarihli toplantısında,

Esas sermaye sisteminde bulunan Şirketimizin Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri doğrultusunda Kayıtlı Sermaye Sistemine geçmesi ile ilgili Esas Sözleşmemizin "Amaç ve Konu" başlıklı 4., "Sermaye ve Payların Türü" başlıklı 6., "Sermayenin Artırılması" başlıklı 12., "Borçlanma Aracı İhracı" başlıklı 13., "Oy Hakkı" başlıklı 31. ve "Kârın Tespiti ve Dağıtımı" başlıklı 49'ncu maddelerinin tadili, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10/10/2017 tarih ve 29833736-110.04.04-E.11381 sayılı yazısı ve ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 11/10/2017 tarih ve 50035491-431.02-E-00028592157 sayılı yazıları ile uygun bulunarak, yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısında konunun görüşülmesi ve karara bağlanmasına izin verilmiştir.

Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nce izin verilen Esas Sözleşme değişikliğinin görüşüleceği Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının aşağıdaki gündemi müzakere ve karara bağlamak üzere, 16 Kasım 2017 Perşembe günü Saat 13:30'da Hacıilyas Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:106 Osmangazi / BURSA adresindeki merkez binamızda yapılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

2. Bu da tahtadaki arkadaşın dünü neden yaptığının resmi.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu da tahtadaki arkadaşın dünü neden yaptığının resmi.
    buda gösteriyorki önceden haber alan hep bir adım önde gidermiş zaten bu fiatlar pek ilgimi çekmiyor..alsın satsın bakalım patron ve spek ortagı..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Yönetim kurulumuz 19.10.2017 tarihli toplantısında,

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın
    Ergün KAĞITÇIBAŞI ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mehmet Celal GÖKÇEN ile
    birlikte görev yapmak üzere, görülen lüzum üzerine, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın
    İsmail TARMAN'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine oy birliğiyle
    karar verilmiştir.

5. Sonuç olarak ne olacak?
    Olağan üstü genel kurul ve sermaye arttırımı mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Arkadas biz bilek güreşi yaptık yenişemedik, birbirimizede güvenmiyoruz, arkamızdan iş cevirmeyelim diye aynı masaya oturduk. Turkce meali bu

7. Sermaye arttırımı gelebilir yıl sonuna kadar.
    Kapasite arttırımı için kredi lazım.Bunun içinde sermaye arttırımı lazım diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Aşağıdan yukarıdan
    Yolun sonu gözūküyor😀

Sayfa 222/812 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •