219 aşşağı salmaaması lazım. Salarsa sıkıntılı olabilir. K.Y.T.D.
Çok saldı buralardan döner diye umut ediyoruz. kendi fikrim kimseyi bağlamaz.k.y.t.d.
son 1 yılda 21 günlük hareketli ortalamadan her döndüğünde en az yüzde 50 prim yapmış..(kısa vadede)
genel müdür zafer beyin dediği gibi yılı 2 milyar dolar ciro ile kapatırsak 1.çeyrek marjlarına göre %18 net kar marjı ile çalışılmış.
yıllık 360 milyon dolar kar ile kapatır.Bugünkü dolar kuruna göre 60 tl hsse başı kara denk gelir..(benim bakkal hesabım).
Hiç bir platformda ben ustadim demedim..buralari bagimsiz forum sayfalari..herkes birbirinin kopyasi analiz ve yazilari paylasacak diyede bir kaide yok..adi ustunde <<forum>> diledigimi yazarim kimse ile bir alip vermedigim yok..yok yere canim sıkıldi moralim bozuldu...ses verir yazarsin feyk hesap olursun...ses cikarmaz yazmazsin canta olursun..allah benim belami versin ya..vallahi biktim
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Abi biz senden razıyız kurta ,kuşa yem etmeyiz seni bir işaret ver yeter ….Sen hiç tanımadığın kişilere bile karşılıksız yardım ettin yol gösterdin her zaman aklımızda dualarımızdasın emin ol ….Kedi ulaşamadığı yeri mundar edermiş o misal ….Senin ulaştığın yerlere onların hayalleri bile varamaz
Saygılar ,hürmetler….
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri