Arkadaşlar nacizane bir fikrim var.
Uzun vadeli temettü odaklı hisse paylaşımı yapılan vir başlık açsak nasıl olur.
Başlığı mesela beyaz yaka için uv hisse beklentileri vb. olabilir.
Zaten uv de seçilebilecek hisseler üç aşağı beş yukarı
Bunlarla ilgili uv beklentileri bilançolar teknik yorumlar ve görüşleri içeren bir konu açsak.
Ben her yerden araştırıyorum hisse.net hisse forumuna girdiğimde genelde günlük veya çok kısa vadeli yorumlar yazılıyor. Ben şurayı kırdı burayı kestigiyle çok ilgilenmiyorum. Uzun vadede ne olur bu beni ilgilendiriyor.
Örneğin Ereğliyi fiyatı da güzel gözüme kestirdim şirketle ilgili her şeyi araştırıyorum.
Geçen vakıf yatırım paylaşmıştı bir üstat benim çok hoşuma gitti mesela.
Başlık sayın cautionary tarafından açılabilir tabi sizde uygun görürseniz.
Ben ziraat yatırımın şirket analizlerini paylaşım yapabilirim.
Umarım yanlış bir şey soylememisimdir.
İyi akşamlar.
Dün akşam portfoyumdeki biloncoları ve portfoyumde olmayan hareketli kağıtların bilancolarına biraz baktım, sabah elimdeki doaş ları sattım ve üzerinede 2000 usd bozdurup kozaa ya 7,19 dan giriş yaptım, uzun vade kalırmıyım kozaa da bilemiyorum araştırma yapmam lazım ama karlılığı iyi görünüyor sizlerinde yorumlarını duymak isterim... güncel portfoy tüpraş,ereğli,isdmr,sise,trkcm,kozaa,ecilic,petkm, isyat,
aselsan da karlılığı artan istikrarlı bir şirket ancak küçük yatırımcının ağzına fazla dolanmasından dolayı portfoye alasım gelmiyor nedense sizlerin öngörüsü nedir aselsan hakkında önümüzdeki 4-5 sene için ?
Bu başlıkta uzun vadeli portföy için hisse analizleri vs paylaşılabillir....ancak teknik analiz vs detayları hisse başlığında paylaşmak daha mantıklı...temel analiz ya da sektör analizi daha uygun bu başlıkta.
Yer İmleri