Sayfa 224/367 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Politika faizini arttirmamis ki??? Sayilmaz...

Cesaret, korkusuz ulmak deelmis...Deyelim kine, bir sey yapmak istiyon emme korkuyon. Korktugun halde, dusundugunu yapabiliyorsan cesursun. Dusundugunu yapamiyorsan korkaksin.

Bugun cesurlarin gunuydu...
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,012
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    4,85
    alark mı ?
    dolark mı ?

ya da her ikisi birden mi ?

bilün ki "ak akça alark içindür" bea ...!

alark gelur mü dolar olarak 2002 ya da 2009 dibine ?
    tovbekâr abem.
    suya bakıp da bi diyiver.

topikte soramam, düverler beni
    burda sorayın. bura güvenli.

bu arada kur zararı 400 milyonu aştı karabiganın. biliyon deel mi ?
    zaman içinde bireysel ekonomimi toparlayabilirsem ALARK almaya devam ederim diyorum ( tabiidir ki bireysel ekonomimiz ülke ekonomisine bağlı ben düzelmeye başlayınca ALARK da yükselmeye başlar)... bu zararlarla 1-2 çeyrek daha kötü gidecektir ama sonra metro ve romanya türü ihalelerden kurtarabilir... ben suya bakarsam mucize görebilirim başka şeylere bakmak beni korkutur...

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Hulya Avsar-Kaya Cilingiroglu bosanmasina benziyor.

Insanlarin gordugu, Cilingiroglu'nun Hulya'yi aldattigi, Hulya'nin bunun uzerine Kaya'yi bosadigiydi. Halbuki bu evlilik bir modeldi ve bagli olduklari topluluk evliligin devam etmesini, medya onunde yasanmasini istiyordu. Tabii bunun ciddi bir getirisi vardi ve Hulya Avsar da evliligi devam ettirmek icin elinden geleni yapiyordu.

Bence asil bosanmayi isteyen Kaya Cilingirogluydu. Hulya Avsar kesinlikle istemiyordu. Cunku, evliligin getirisi cok buyuktu.

Genc bir hanimin evinde basilmayi, butun medyanin evin onunde toplanmasini buyuk ihtimal Kaya Cilingiroglu organize etmisti.
    Butun tvlerde, Kaya'nin bir hanimin evinde oldugu haberi ayni anda veriliyordu. Gazatacilar evin onundeydi. Bir anda Kaya'nin siddet kullandigi huberleri cikti ve Turkiya evin onune kilitlendi.

Kaya, evden sakince cikti, gazatacilara dogru yurudu. "Siddet uyguladiniz mi?" sorusuna "hayir, siddet falan yok, sadece iliski oldu" deyip, bir tumofile binip uzaklasiverdi.

Gorunen Kaya'nin tuzaga dusurulduguydu.

Halbuki tuzaga dusurulen Hulya Avsar'di. Kesinlikle bosanmaya karsiydi, emme olay sonrasi artikin bosanma disinda bir ihtimal kalmamisti.

Olay hakkinda bir bilgim yok, sadece dusundugde boyle olduguna hukmediyorum. Komplo yani.

4, 80 ne abi?
    Bunu en çok futbol "teknik direktör"leri yaparmış, öyle diyolar...1-2 kötü sonuçtan sonra kendi adamlarına "s.ktir git" yazıları yazdırır, tazminatı beraberce kırışırlarmış...Milli takım düzeyinde bile olmuşluğu varmışmış...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    1,5 dolarlık ücretten kurtulmanın bir yolu var.

milli eğitimimiz en az bir yabancı dil bilen,
    pasaportunu bavulunu aldı mı dünyanın her ülkesinde iş kabulü alabilecek teknisyen, mühendis, tabip ve yönetici adayları yetiştirebilmesi.
    okuduğum doğrularla dolu bir yazı,
    bunu ancak iyi bir eğitimci yazabilir
    umarım eğitimcilerimiz bu başarılara ilerde erişirler

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Dunyanin en zor isi, sifirdan 100 dolar yapmak. Bir site buldun, 4 gunde 480.000 satoshi dikladin. Gunde sadece 3 dakika, odeme icin 10 milyon satoshiye ulasmak lazim. Bu da yaklasik 800 dolar yapiyor emme perayi odeyeceklerini sanmam.
    abi,aylardın dıklıyon
    heder oldun sanal alemde
    biliyom ayıp sorulmaz ama
    walla çok merak ediyom
    bi döner ekmek perası çıktı mı
    yoğusam nirvanaya ulaşmak için mi tüm bunlar

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    1,5 dolarlık ücretten kurtulmanın bir yolu var.

milli eğitimimiz en az bir yabancı dil bilen,
    pasaportunu bavulunu aldı mı dünyanın her ülkesinde iş kabulü alabilecek teknisyen, mühendis, tabip ve yönetici adayları yetiştirebilmesi.
    Ama sonra üni bile okumamış sadece ana dilini bilen bir siyasetçi gelip bu mühendis, tabip vb insanları yönetmeye kalkacak... Onlara yol açacak??
    Olmaz arkadaş...
    Ben siyasetçinin de en az bir yabancı dil bilen, mühendis, tabip vb donanımlara sahip insanlar olmasını istiyorum. En azından bakan ve daha üst seviyedeki siyasetçiler için bu kriterleri istiyorum.
    Vizyonsuz siyasetçi yönetmesin bizi abi gına geldi artık.

türk perasını koruma kanununda yapılan değişikle
    yurt dışına doler kaçıranlara yüzde 40 para cezası kesilecek
    tabe bizle bi alakası yok
    lakin kaçıran var ki bunu çıkarmışlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,012
     Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    türk perasını koruma kanununda yapılan değişikle
    yurt dışına doler kaçıranlara yüzde 40 para cezası kesilecek
    tabe bizle bi alakası yok
    lakin kaçıran var ki bunu çıkarmışlar
    sanırım bu bilmediğini bile bilmemek...
    serbest konvertible döviz sistemine geçmiş ülkelerde döviz girişi de çıkışı da serbesttir... bunu şu anda yapmak cehaletten değilse eğer sadece dilim varmıyor ama sanırım hainliğe kadar giden bir süreçtir... serbestse serbesttir. yasaklıyorsanız sistemi değiştirmeniz gerekir. bu ayrımı dahi bilmeyen bürokratlarınız oluşmuşsa ...

yukarıda dil bilme ile ilgili yazılar var...
    bizim aydınımız moron (gerçekten teknokrat olacak kesim bürokrat, uzman, yazar, akademisyen vs...)dünyada sistemleri yönetenler azınlıktır ve iyi yetişmiştir. bizimkiler tersi

Sayfa 224/367 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •