Sayfa 224/1003 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu altin ilgin niye var merak ettim KIZILDAG.

Grafikte krizin basinda altin da satis yer, sonra yukselir mi diyor sair?
    Grafiği okumanız hoşuma gitti. Bunu 3-5 aydır izliyorum. Şimdi 280-290 gram altın fırsatı olabilir. Toplam varlıktan 1 yıldır %15 fiziki altın yaptım. Duruma göre bunu %100 taşıyacağım. Bunu şöyle ifade edeyim, teknik diyor ki borsa İçin 102700 de al, 102699 da sat, 106000 üstü çok ucuz. Altında öyle bir şey, çok uzun zaman yatay izler ama trend dışına çıkacağı anlar vardır, 10 yılda yada 20 yılda bir olur. Onu takip ediyoruz. Gerileme buna büyük bir işaret. Şimdilik.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Cok yerinde bir karar. Suudi 27 Subat'ta kapilari kapadi. Ne zaman gittiler ki acaba?
    27 Şubat öncesinde gitmiş olmalılar.

Daha önce gelen kafileden 1 kişide çıkmıştı bizde. 6. Vaka olarak.

Karantina doğru karar.Sen hayatı ekonomiyi durduracak kadar neredeyse önlemler al bir süreliğine - ki çok yerinde karar katılıyorum - ama yurtdışından gelen bu grubu kendi inisiyatiflerine bırak. Olmazdı.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hatirladigim kadariyla sen o taraflara ot mot birseyler satiyordun. Onlarin durumu nedir? Iflas mi ettin yoksa???
    Azeride 4 sera yapıyoruz. Türkiye de 3 sera. Azeri’den önce para gelir satınalma ve üretim sonra yapılır. Şuan tüm seraların dolar bazlı paraları içerde üretim devam ediyor. Kargo hariç kapalı, yani sevkiyatlar açıkmış.

KIZILDAG altin 1800 olmustu, benim 8 x 9'u carpamayan kuzenin altin alip satmaya baslamisti. Bir actim baktim, 10 sene 300'de gitmis. Milletin kucagina biraktilar, 5 senedir kendine gelemedi.

Global Cete her tarafta aynisini yapiyor. Altin olsun, petrol olsu, borsa olsun, koin olsun farketmiyor. Cok guclu bunlar.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Azeride 4 sera yapıyoruz. Türkiye de 3 sera. Azeri’den önce para gelir satınalma ve üretim sonra yapılır. Şuan tüm seraların dolar bazlı paraları içerde üretim devam ediyor. Kargo hariç kapalı, yani sevkiyatlar açıkmış.
    Tamam kolay gelsin. O "ot" olayini da sallamistim yani, hurdayi kastediyordum aslinda ama bak burdan da yakaladik seni Ciftci KIZILDAG. Halk Bankasina ondan mi geldin yoksa???

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    27 Şubat öncesinde gitmiş olmalılar.

Daha önce gelen kafileden 1 kişide çıkmıştı bizde. 6. Vaka olarak.

Karantina doğru karar.Sen hayatı ekonomiyi durduracak kadar neredeyse önlemler al bir süreliğine - ki çok yerinde karar katılıyorum - ama yurtdışından gelen bu grubu kendi inisiyatiflerine bırak. Olmazdı.
    Diyanet 5,7,10,14,20 gunluk turlar duzenliyormus. Yani gidenler hep 20 gunlugu mu secmis? Hacilarda da amma para var ha.

7. Bizim 4 şirket var, biri sera işi alır, benim yönettiğim şirket Çelik işini yapar ayrıca başka yerlere ihracatım var, diğeri nakliye yapar, son şirket seranın içini üretime hazır hale getirir. Fakat geçen hafta ülkemizde de sera üretiminde artış yaşandı, teşvik bu işde çok fazla.

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Dubai borsası % 30 düşüşte.
    Küçük ülke dedim ama 2005 ve 2011 deki satışların tetikleyicisi olmuş bu borsa ve baktım ama neden böyle düştüğünü bulamadım. Petrolden dolayı ve artı bir sorunu daha vardır sanırım.
    Bize etkisi olmasa bari.
    Bu arada baktığım sitedeki rakamlarda hata varmış.Diğer sitelerden baktım 30 değil % 5 miş o saatlerde ilgili ülkenin borsası.

Bizle ilgisi olmasa bile duzelteyim de yanlış bilgi vermiş olmayayım yine de.

Sayfa 224/1003 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •