Sayfa 224/254 İlkİlk ... 124174214222223224225226234 ... SonSon
Arama sonucu : 2028 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. 104,XXX desteğini kırarsa uzun vadeciyiz.......
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

2. bilanco dayamızı yiyelim bi kaç gun sonra işimize bakarız...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Onun da bilançosu sabah açıklandı. kötü bir yıllık bilanço görünüyor. Bu enflasyon muhasebesi iyice kafaları da karıştırdı, bilançoları da karıştırdı.
    Büyük yatırımları devam ediyor sasa nin

Meyveleri çok uzun vadeli olacak

Ama astor yatırımlarının meyvesini

bu sene almaya başlar. Bilançolar ölçü

değil bana göre. Bilanço yanıltır
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bilanco dayamızı yiyelim bi kaç gun sonra işimize bakarız...
    Spek e gün doğdu, bugün biraz

at koşturur, elinde mermisi olan

maliyet düşürür, panik yapan

dökülür vs. ben tribünde izleyiciyim

5. Astor Enerji A.Ş. hisse haberleri
    Astor Enerji A.Ş. (ASTOR), 01.01.2024 – 31.12.2024 döneminde toplam 5.024.880.084 TL kar açıkladı. Şirket, 2023 yılı 12 aylık dönemde 6.639.007.854 TL kar açıklamıştı. Böylece şirketin net karı bir önceki yılın aynı dönemine göre %24 azalmış oldu. Şirket çeyreklik dönemde 1.341.009.000 TL net kar açıkladı.

https://rotaborsa.com/astor-enerji-a...iste-detaylar/

----

Astor bilançosu geldi....Net karın 2023 yılına göre % 24 oranında düşmesi olumsuz bir gelişme...Ancak şirketin toplam varlık artışı ile özkaynak artışı mevcut, diğer yandan bu artışların çok kısmı toplam borç artışı altında sağlanmış olması uzun vadeli şirket için olumlu bir durum.

Astor bilançosu Geç-gel'se de (son gün mecburen açıklandığı için bunu belirttim) hep yazdığım gibi patron ve tahta yapıcı zaman ayarlamasına devam ediyor...Önemli dirençler geçilmeden taşıyıcı olunmaz...Paramızın zaman değerinden kayıp yaşamayalım.

Sağlıcakla kalın...

6.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Spek e gün doğdu, bugün biraz

at koşturur, elinde mermisi olan

maliyet düşürür, panik yapan

dökülür vs. ben tribünde izleyiciyim
    Bugün forumdan biraz uzak olacağım, dışarıda işlerim var. Siz benim yerime dayağı yersiniz artık
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Bugün forumdan biraz uzak olacağım, dışarıda işlerim var. Siz benim yerime dayağı yersiniz artık
    Ben yaşlıyım dayak atanın

üstünde kalırım, o yüzden tribün en iyisi

o işi Metehan beye bıraktım

8.  Alıntı Originally Posted by Demirci_hacı Yazıyı Oku
    Astorun bilançosu ve büyüme hikayesi ile uzun vadeli gazlamaları bilemem...onlara her zaman dikkatli ve mesafeli yaklaştım...borsada duyu ile değil grafikler ve fiyatlar ile yol alırım.

Hissede 15 mayıs 23 - 4 Eylül 2023 tarihleri arasındaki 39 TL - 149 TL fiyat hareketinin sindirme operasyonu devam ediyor...Fibo %78'den (130 lu fiyatlar) büyük dayak diyen hisse 97TL fiyatlarda durulup/dengelenip eğer bu fiyatlarda tutunabilirse tekrar yönünü yukarı çevirir....Eğer çevirirse o zaman bakmak lazım, aksi durumda mal taşıtmaya devam ederler...unutmayın zaman paradır...

Kalın sağlıcakla...

Görece olumsuz bilanço sonucu; daha önce belirttiğim 97 liraları önemli destek görmeye devam ediyorum. Hala aynı yeri önemsiyorum. Ancak daha önce 97 li fiyatlara gelmeden düşen trend desteği olan 104 lü fiyatlardan dönmüştü. Sonuç itibarı ile bilanço sarsıntısını 97-104 bandında atlatıp yatay yukarı devam eder diye düşünüyorum...

Kalın sağlıcakla...

Sayfa 224/254 İlkİlk ... 124174214222223224225226234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •