Sayfa 224/383 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 3061 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1.  Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1859232318365257930
    Bu taşıt tanıma sistemi de geçirmasyonmuş... Yakında İsrail bütün otoları patlatır ��
    Lan bunlar Lübnan’da patlatılan çağrı cihazları gibi olmasın?

Bu yazılımlar ile İsrail Türkiye'de istihbarat toplayabilir. Lübnan'da olduğu gibi Hizbullah askerlerinin çağrı cihazlarındaki gibi PATLAMALAR yapabilir. Araçların bilgisayar sistemlerine girerek kazalara neden olabilir.

2. Dün S&P MERVAL Arjantin borsası 2.145.971 değerine yükselerek tüm zamanların rekorundan işlem görüyor.

VIOP'ta aylardır shorttan parayı vuran gaspçılara duyurulur.

Bitcoin Tarihi zirvesinde..

ABD endeksleri tarihi zirvesinde.

Altın tarihi zirvesinde.

DAX tarihi zirvesine yakın, bir çok AB ülke borsaları tarihi zirvesine.

Savaştaki İTrail borsası tarihi zirvesinde.

Brezilya, Hindistan, Asya borsaları tarihi zirvelerine yakın.

BİST'in tarihi zirvesi 5 dolar, dün 2.61 dolardan işlem görüyor, TL bazında bile rezil olmuş durumda bir çok şirket ise % 50- % 60 civarında değer kaybetmiş.

1994 yılından beri böyle rezillik görmedim, güya yatırım yapıyorsun aslında paranı söğüşlüyorlar, sonra bir güzel yiyorlar.

Yani dünyanın neresine yarım yaparsan yap yatırımının karşılığını alacaktın, BİST'e yatırım yapanın parasını gasp ettiler.

1990 lı yıllarda bu şekilde Devletin kurumları anomali olduğunda ucuz fiyattan hisse senetlerini toplar, BİST normale döndüğünde yavaş yavaş satar hem piyasayı düzenlemiş olurdu( gaspçıya meydan bırakmazdı) hem kar ederken KY'nin ezilmesini önlerdi.

Bu sistem değişmeden BİST'te yatırım yapmanın bir anlamı kalmadı, bu BİST çürümüş...

Bende yıl sonuna kadar mecburen buradayım, sonra bir şeyler değişmeden BİST'e asla yatırım yapmam.

Kendileri çalıp kendileri oynasınlar.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
    El tepişiyor ceza bize kesiliyor borsada,sanki borsada onların parası var,ne idüğü belirsiz mafya parası yani kara para

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Dün S&P MERVAL Arjantin borsası 2.145.971 değerine yükselerek tüm zamanların rekorundan işlem görüyor.

VIOP'ta aylardır shorttan parayı vuran gaspçılara duyurulur.

Bitcoin Tarihi zirvesinde..

ABD endeksleri tarihi zirvesinde.

Altın tarihi zirvesinde.

DAX tarihi zirvesine yakın, bir çok AB ülke borsaları tarihi zirvesine.

Savaştaki İTrail borsası tarihi zirvesinde.

Brezilya, Hindistan, Asya borsaları tarihi zirvelerine yakın.

BİST'in tarihi zirvesi 5 dolar, dün 2.61 dolardan işlem görüyor, TL bazında bile rezil olmuş durumda bir çok şirket ise % 50- % 60 civarında değer kaybetmiş.

1994 yılından beri böyle rezillik görmedim, güya yatırım yapıyorsun aslında paranı söğüşlüyorlar, sonra bir güzel yiyorlar.

Yani dünyanın neresine yarım yaparsan yap yatırımının karşılığını alacaktın, BİST'e yatırım yapanın parasını gasp ettiler.

1990 lı yıllarda bu şekilde Devletin kurumları anomali olduğunda ucuz fiyattan hisse senetlerini toplar, BİST normale döndüğünde yavaş yavaş satar hem piyasayı düzenlemiş olurdu( gaspçıya meydan bırakmazdı) hem kar ederken KY'nin ezilmesini önlerdi.

Bu sistem değişmeden BİST'te yatırım yapmanın bir anlamı kalmadı, bu BİST çürümüş...

Bende yıl sonuna kadar mecburen buradayım, sonra bir şeyler değişmeden BİST'e asla yatırım yapmam.

Kendileri çalıp kendileri oynasınlar.
    Ben 2010 senesinden sonra borsada ağırlığımı azalttım fonlara yöneldim,onlar bile gerçek enflasyonun %50 altında,altın hariç hepsi zarar,en iyi kar konutlarım bıraktı,3 daire sattım borsaya attım onlarda zarar,çünkü 4 sene önceki bir daire 250-300 arasıydı,şimdi 3-5 milyon arası

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben 2010 senesinden sonra borsada ağırlığımı azalttım fonlara yöneldim,onlar bile gerçek enflasyonun %50 altında,altın hariç hepsi zarar,en iyi kar konutlarım bıraktı,3 daire sattım borsaya attım onlarda zarar,çünkü 4 sene önceki bir daire 250-300 arasıydı,şimdi 3-5 milyon arası
    Geçmiş olsun sn refeba;

Tanıdığım herkes çok ciddi zarar da uzun vadeli alın dediklerim bile isyanda.

Bizim Bist'te yatırım yapmak tam anlamıyla intihar gibi bir şey;

Kur riskini alıyorsun, gayrimenkul riskini alıyorsun, altın riskini alıyorsun, jeopolitik riskleri alıyorsun, siyasi riski alıyorsun, ekonomik kriz riskini alıyorsun, hadi bunlardan da vazgeçtim, son bir kaç aydır gaspçılar var bir de onlarla uğraşıyorsun.

Ben bu sistem olduğu sürece artık yokum (31 Aralık'a kadar BiST hisselerimi tutacağım), kimseye de tavsiye etmiyorum yeter artık yahu, yatırımın kırıntısı yok.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Uluslararası Ceza Mahkemesi, Netanyahu, eski Savunma Bakanı Gallant ve Hamas Lideri El-Marsi için tutuklama emri çıkardı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
    Faiz pas geçildikten sonra borsa uçtu,bilemiyorum bu uluslar arası mahkemeninde buna etkisi oldumu,bizim iktidarda dikkatle izlesin,eften füften milleti tutukluyor,sadece bir karara bakar,yurt dışına çıktığın an tutuklusun.

Zorunlu Karşılıklarda değişikliğe gidildi ..

https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20241122-4.htm

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 224/383 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •