Sayfa 225/581 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    bu 297 ofis ve dükkana vakıfda dahilse...
    bildiğiniz gibi ostim prestij 6 bloktan oluşuyor..2 biloğu vakıfa ait..
    vakıf bizi hiç ilgilendirmiyor..isterse ünüversite yapsın
    kalan 4 biloğun 2 biloğu ostim şirketine 2 biloğuda yapan şirkete ait...
    anlaşma bu şekilde...
    bu hesaba göre ise 99 ofis ve dükkan ostimin kendine ait..
    bunun 47 si satılmış...52 si satılmayıp elde kalmış neticede kiraya verilecek
    satılan bu 47 dükkan ve ofisten şirketin kasasına ne kadar para girdi...?
    bizi ilgilendiren ve bilançoda göreceğimiz burası...
    Bilançoda hiç ederler o parayı, borç ödendi senet ödendi ipotek karşılığı ayrıldı, para bitti derler..
    Son düzenleme : BEDESTENLİ; 21-03-2018 saat: 17:57.

2.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku

.................................................. .................................................. ............
    yapı kullanım izin belgesi alınırsa bu rakamları mayıs ayında açıklanacak ilk çeyrek bilançoda kar olarak göreceğiz.
    satışlardan elde edilen hasılat 9 aylık bilançoda gösterilen 47 milyondu son durum nedir bilmiyoruz.
    birde elde kalan 52 ofis ve dükkan var....

3. bu gün diger hisselere haber bile düşmeden bundan fazla pirim yapmış durumda...bu kadar nursuz tahta olmaz...
    borsanın en adi ******** hissesi..borsanın yüz karası...

4. Mantıklı bir açıklaması yok yapılanların..art niyetli..

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Özel Durum Açıklaması (Genel) 21.03.2018..... 15:22:16

Açıklamalar
    Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklamasnın önemli bir durum olması nedeniyle güncelleme olarak yapılmaktadır.

Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat işleri tamamlanmış olup, Şirketimizin 05.03.2018 tarihli güncellemesinde açıklandığı üzere yapı kullanım izin belgeleri alınmıştır. Kalan bağımsız bölümlerin paylaşımı 21.03.2018 tarihi itibariyle gerçekleştirilmiştir. Buna göre satışı gerçekleşmeyen KDV dahil 206.462.763 TL satış liste fiyatı olan 104 adet gayrimenkulden, paylaşım sonucu toplam 52 adet dukkan ve ofis şirketimiz payına düşmüştür. Müteahhit Firma yükümlülüğünde devam eden pazarlama ve satış faaliyetlerinde uygulanan liste fiyatları üzerinden şirketimizin payına düşen dukkan ve ofislerin değeri KDV dahil 103.232.850 TL'dir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla...

6. Bu kağıda gelen haberler hiçkimsenin umrunda değilmiş.. Bunu anlamış olduk.. Üzücü...

7. 52 adet gayrımenkulün ne kadarı dükkan ne kadarı ofis açıklamada belli değil...
    yahu siz niçin maaş alıyorsunuz ...sizin tahsiliniz nedir...merak ediyorum...
    insan yazı yazmaktan bu kadar mı aciz olur...
    ne kadar dükkan ve ofis satıldı hasılat nedir... bu hesabı yapamayacaksanız boşuna orada oturmayın...
    kendi malınızdan haberiniz yok ....

8. Kapanışa bak..!! Ya sabır..

Sayfa 225/581 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •