Sayfa 226/580 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    yaptığınız bu hesabı aselsan içinde yapar mısınız aselsan sayfasında çok memnun olurum.
    ekledim sayfasına

2.  Alıntı Originally Posted by oziozzborn Yazıyı Oku
    Sizden aksa akrilik için de aksa sayfasında bir yorum alabilirmiyiz. Teşekkürler

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    özellikle mi çok yükselmiş hisseleri seçiyorsunuz, aksa da son dönemde çok değerlenmiş yukarıdaki yöntemle siz de aynı hesabı rahatlıkla yapabilirsiniz. Sanki şu anda ederi olan fiyatlarda geziniyor aselsan ve yataş gibi zeplin değil

3.  Alıntı Originally Posted by boombastiC Yazıyı Oku
    ekledim sayfasına
    özel isteğinizin nedeni anlaşıldı, iş bilmeyen yamyamlar sürüsüyle muhattap olmamı istediniz galiba

4.  Alıntı Originally Posted by boombastiC Yazıyı Oku
    özel isteğinizin nedeni anlaşıldı, iş bilmeyen yamyamlar sürüsüyle muhattap olmamı istediniz galiba
    Iki hissem var borsada
    Yatas ve asels
    Ikisinede giydirmissiniz )
    Bu arada bu portfoy yarismada 3. Suan. Dgklb zorunluluktan yazildi

5.  Alıntı Originally Posted by boombastiC Yazıyı Oku
    özellikle mi çok yükselmiş hisseleri seçiyorsunuz, aksa da son dönemde çok değerlenmiş yukarıdaki yöntemle siz de aynı hesabı rahatlıkla yapabilirsiniz. Sanki şu anda ederi olan fiyatlarda geziniyor aselsan ve yataş gibi zeplin değil
    Çok yükselmemiş hisse öneriniz var mı.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. yazmayim dedimde yine yedik lafimizi. Sayin boombastic sizin yatas formuna gelip yazma amaciniz bizi korumakmi hic sanmiyorum. sahsen gidip baska bir forma sizi yiyiorlar dikkat edin balon demem. hadi dedim sonra bende olmayan bir hisse icin polemige girmem. eger amac korumaksa kendinizi buna adamissaniz ozur diliyorum. burda herkes istediği sey yazar bilemeyiz kimin ne olduğunu. bende diyorumki sizin hesaba gore seneye 1.200 ml cro hedefi olan bir sirket su an yuzde 15 olan ihracat payini yuzde 50 ye getirmeyi amaclayan bir şirket. sadece 9 aylikta 40 ml reklam gideri olan bir sirket. fazla degil bir sonraki seneyi fiyatliyor. fiyatin bende bir yerlerde yataya saracagini dusunuyorum ama asla bir balon olmadığını dusunuyorum. bir arkadas demişti bilmediğiniz seyler var?? balon budur işte ??

7. aslinda sizlerin ortaya cikmasina sevindim elimdeki hisselerde ne zaman boyle insanlar ciksa ortaya hisse en az yuzde yirmi otuz uzerine koyuyor en fazla 1 ayda bakalim gereklesecekmi??

8.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    yazmayim dedimde yine yedik lafimizi. Sayin boombastic sizin yatas formuna gelip yazma amaciniz bizi korumakmi hic sanmiyorum. sahsen gidip baska bir forma sizi yiyiorlar dikkat edin balon demem. hadi dedim sonra bende olmayan bir hisse icin polemige girmem. eger amac korumaksa kendinizi buna adamissaniz ozur diliyorum. burda herkes istediği sey yazar bilemeyiz kimin ne olduğunu. bende diyorumki sizin hesaba gore seneye 1.200 ml cro hedefi olan bir sirket su an yuzde 15 olan ihracat payini yuzde 50 ye getirmeyi amaclayan bir şirket. sadece 9 aylikta 40 ml reklam gideri olan bir sirket. fazla degil bir sonraki seneyi fiyatliyor. fiyatin bende bir yerlerde yataya saracagini dusunuyorum ama asla bir balon olmadığını dusunuyorum. bir arkadas demişti bilmediğiniz seyler var?? balon budur işte ??
    Bilmediğiniz şeyler var diyen arkadaş bendim ve bol keseden atmıyorum dolayısıyla balon değil açık açık yazamayacağım ama benim kastettiğim bilgi yukarıda yazdığınız gibi ihracat payını yüzde 50'ye belki de daha fazlasına yükseltecek ve henüz piyasa bunu bilmiyor.

Sayfa 226/580 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •