Kap gelmis hayirli olsun.
Enflasyon muhasebesi uygulanmamýþ hali isbankasi bilançoda görünen finansal verilere gore gecen yýla oranla %25 fazla..
Kap gelmis hayirli olsun.
Enflasyon muhasebesi uygulanmamýþ hali isbankasi bilançoda görünen finansal verilere gore gecen yýla oranla %25 fazla..
Freedim Hc sende de iyi sabýr varmýþ! Ytd
Medyan beklentisi 15 idi 25 neden kötü?
Pd/dd 1.71 den 1.09 a düþüyor.
Hbk 8.16
Fk 6.37..
Benim cozemedigim konu ozsermaye artýþý .
93-146 muazzam bir artýþ ama icerigi nedir bilemiyoruz.
Enflasyon muhasebesine tabi tutulmadan diye yaziyor enflasyonuhasebesi kaynakli degilse neden bu kadar artýþ.
Son düzenleme : osisa; 14-02-2024 saat: 22:54.
Duran varlýklar 31.12.2022 de 90 milyar. 31.12.2023 de 141 milyara çýkmýþ M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Bir kaç yýl içinde büyük maliyetli yatýrýmlarý var. Sanýrým yatýrým kaynaðýnýn önemli bölümü banka kredilerde saðlanacaktýr. Tabi zamanla finansal borçlar çok maliyetli olursa, sonrasýnda yüksek oranda bir bedelli veta iþbank a tahsisli þekilde sermaye artýlý olabilir belki,
Öncelikle imtiyazlý hisselerin imtiyazý kaldýrýlmalý. Ýlgili taraflarla anlaþýlýp, imtiyazlý hisselerin deðerleri belirlenip karþýlýðýnda borsada iþlem gören normal hisseler ihraç edilirse, güzel bir dengeleme olur.. Ýstedikleri zaman istedikleri kadar lotu tahtada satabilme olanaklarý olacaðý için Ýlgili kurumlarda buna olumlu bakar diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri