Sayın sunnyfunny;yav bu kasaya girdiyse para ne bitmez borç varmış😊YTD
Borç dünya, geçen açıkladı Fiko işte...1.7 milyar TL..
O değilde, ben artık şampiyonluk gelse onuda pirimlemeyeceği düşüncelerine sahip olmaya başladım, inancım kalmadı yani...Siz ne dersiniz dostlar?
Dün akşam gazeteci ve yorumcu turgay demir galatasarayın %99.9 avrupa kupalarından men edileceğini iddaa etti. Mart ayında belli olur dedi. Gs mali yapası ve bir önceki yönetimin uefa ya yanlış bilgilendirmr yapması söz konusu imiş. Bu durumda 2. Lik de önemli hala gelir.
böyle o.ç olduğu sürece bu kağıt bi yere gitmez bu kadar aç bi spek yoktur heralde
Aylardır söylüyorum bunlar gibi aç orman çocuklarını görmedim kağıdın içine ettiler bukadar olmaz isteseler 6 dan 7 den pazarlayabilecekken 3 lerden her isteyene mal vermelerinin mantıkla alakası yok.Birileri aralarında sidikmi yarıştırıyor anlaşamadılarda kavgamı ediyorlar anlamadım gitti.İki kere şampiyon olmuş Ş.L de başarılı olmuş bilançoda kar getirmiş hisse buralarda olamaz bu kadar hikayeyi çöpe atmalarının sebebi nedir vallahi aklım almıyor aklıma tek gelen şey borsanın daha önce görmediği kadar büyük Orman Çocukları olmaları geliyor. YTDeğildir.
Yer İmleri