Sayfa 227/916 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Yaşım 42 .. alzhmeirlı beynin herşeyi karıştırmış. Bir önceki yıl bir kaza geçirmiştim. Bu tahta büyük abi Çinlilerle nerede anlaşacağına göre yön bulur.
    Senin dualarınla ancak gökten kemik yağar..

2. Ben de tam onu diyorum,senin olduğun yere kemik bile yağmaz.Senin yaşın ve bu yaşta bunamış olman inan ki beni hiç ilgilendirmiyor. Günde,çok şükür özelden ve dahil olduğum gruplardan,messenger dan en az 50 kişi yazıyor ve hepsine elimizden geldiğince verecek fikrimiz var.Senin gibi nasır tutmuş beyinlere yapacak bir şey yok çünkü tıp kafa nakli yapacak kadar ilerleyemedi.Hisseyi ben de beğeniyorum ki buralardan almışım haa gider gitmez hiç umurum değil büyük parçam ASELSAN da ve KLGYO da.Dediğim gibi bu hissenin Eylül hissesi olmasını bekliyorum,Ekim de olur hiç tasa yok.Çok şükür ihtiyacımız olan parayla borsaya yatırım yapmıyoruz.

3. Formu kirletmeyin özelden yazışin psikolojimiz bozuluyor..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bana müsade arkadaşlar. Ne güzel sakin sakin izliyorduk. Üç kuruşluk hisse alır gelir saçma sapan şeylerle topiğin anasını beller.. Size kolay gelsin

5. Inşallah gitmiştir yoksa burada duranların çabası beyhude.Otokar gibi hisseyi kuruttular .Tank işini bundan başkasına vermezler diyordu tırrttt.Hisse umud vaadeden bir hisse ,iyi şeyler olmasını bekliyorum. Hisseye Galip in girmiş olması da hiç bir mana ifade etmez.Su akar yolunu bulur.Güzelliklerle kalın.

6. Günaydın bol kazançlı bir gün dileğiyle

kurtlar sofrasına hoş geldiniz

7. Giyin,herkes içün ksxsnçlı ve güzel bir hafta başlangıcı olmasını dilerim.Hoş kalın.

8. Günaydın yazmak istemiştim,giyin çıkmış.Herkesten çok özür dilerim.

Sayfa 227/916 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •