Küfür etmekten doğrulatmadım uzun süre belimi [emoji3] neyse en iyisimi susayım seyredeyim devri alemi ( birbire, gumdeave ve fchopen ) anladınız siz onu yasasin Ceko halk icin konuşmaya devam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaat kaptırdıkça zırlamaları seyredin bundan sonra ha ha ha hele o açıkçılar valla donsuz kalırsınız olum demedi demeyin sona tek tek takipe aldım hepinizi ağaya raporluyom saat saat
bütün rakamlarım bilançoda yazan gerçekler, adamlar yaptığını satıyor 6 ayda 250M hasılat fabrika gibi, eldeki mal 2.300 milyar ve çoğu bitmiş proje hepsinin değerleme rapor özetini koymuşlar faaliyet raporuna yalansa verin mahkemeye patronu yalancısınız diye burda zırlamanın alemi yok malını kaptıran başka yere yaylansın
[emoji106][emoji1319][emoji106][emoji1319][emoji106][emoji1319][emoji106][emoji1319]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hilmoceko o rakamlar o bilançolarda yıllardır var
var daaaa 0.52 ye kadar düşmesine bi engel teşkil etmedi ler bugüne kadar
2014 de hisse alım demişlerdi...bizde yahu alıyorlarsa bizde alalım dedik
2014 haziran da bi tutuşturdular 120M lot işlem hacmi ile elimize malı..
4 senedir konulu film izlettiriyorlar bize..
bu arada herhalde 150M da zarar yazdık son 2 senede..Takip bile etmiyorum artık.
Neyse bir gaz da sen geldin bakalım senin gaz ne kadar sürecek..
Eminim tahta çakılırsa eğer zaten ben 84 den vermiştim dersin...![]()
haksızlık etmeyelim lütfen, az olabilir tamam ama yok diyemez kimse, yazdıklarım yalan değilse fiyatlar yalan, yalancının mumu yatsıya kadar ha ha ha, 200 M verip arsa aldı bu grup daha bugün, mevzu ne onu anlamadım, bedelsizler, temettüler, fiyata gelince tabiki ucuz diye aldık, yazıyoruz, pahalı olsa neyime, pahalı diyen satsın gitsin kaatmı yok 350 tane kağıt var burda ne işin var o zaman, bağımlılıkmı yaptı yoksa ha ha ha
http://www.yedam.org.tr/
Yer İmleri